Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

take this money man... DO IT

Rekomendowane odpowiedzi

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

foniki2.jpg.2703ccd1c593d14f8415b1e676bdacff.jpgrozbieranie2.png.08b972ce9c69aa3d3e7691caec48ad68.pngOszustwa internetowe, czyli przysłowiowe Scamy są każdemu znane nie od dziś. Każdy z nas otarł się o ten temat, czy chociażby stał się jego ofiarą, czy jest to dobry sposób na zarobek? - Nie do końca, ale mimo to sporo osób z niego korzysta. Po zamówieniu pozornie spodziewamy się przyjścia oczekiwanego produktu, jednak niejednokrotnie ludzka chciwość pokazała nam coś całkiem innego. Wielu ludzi z mniej zamożnych dzielnic różnych miast próbowało swoich sił w tym fachu, niektórzy próbowali, natomiast kończyli oni z kupą zmarnowanych godzin, ale ci sukcesywni wychodzili z mniejszą lub większą gromadą pieniędzy. Metoda rozsławiła się jako niezwykle łatwy i nieetyczny sposób zarobku wśród nastolatków w Santos. Istnieją przeróżne opcje na rozpoczęcie takiego scamu, jednak ten na którym się skupiamy to sposób przy którym nastolatkowie wykorzystują osoby dla których życie nie było usłane różami, czyli najprościej mówiąc bezdomnych - osoby, które potrafią zrobić wszystko po otrzymaniu kilku dolarów na kolejny łyk alkoholu, czy kolejną porcję swoich ulubionych opioidów. Lombardy, które postanowiły usadowić swoją siedzibę w południowym centrum LS sprzedają różnorodny towar, ale w każdym z nich jest jakiś haczyk, niektórzy mają tyle towaru, że byliby skorzy puścić go za raty, a to sposób, który młody latynos i paru jego bliższych znajomych przy użyciu bezdomnego i jego SSN (Social Security Number), bądż Identity card obrało sobie za cel. Posłanie bezdomnego aby zakupił ratalnie najświeższy dostępny model telefonu w lokalu, póżniejsze rozebranie go z najważniejszych komponentów, które znajdą swój popyt na rynku elektronicznym i wysłanie w pół działającego telefonu do kupca, to proces, który nie należy do najprostszych, ale pozwoli nastolatkom na lekki zastrzyk gotówki w swoich portfelach oraz na prawdziwy sprawdzian ich umiejętności

Spoiler

Siemanko, projekt ze scamami, czyli tym samym pierwszy mój projekt zarobkowy i mimo zmylnej nazwy nie robie tego aby pogrubić portfel mojej postaci o horendalne sumy, lub dla jakichkolwiek większych korzyści, robie to stricte dla urozmaicenia gierki, a tym samym nadaniu dla niej pewnego kierunku i dalszej kreacji swojej postaci, mam nadzieje, że mogę liczyć na wasze wsparcie mojego projektu i jego accept, shoutout

Edytowane przez Ragnarro

Goin' dress to impress with a bulletproof vest..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin