Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Raul Treece 🩸〽️

Time

Rekomendowane odpowiedzi

3.png.6e8b00b524b7a10a8c4bcd35fd391315.pngRAUL TREECE

Młody, szesnastoletni degenerat obejmujący kręgi Crab Murda Gang, 104th street, nasilony ciężkim zapałem muzycznym - aktywnie działa w sekcji producenckiej, póki co nie myśli nad zaczęciem kariery w stronę wokalisty. Urodził się w zachodniej części Inglewood w Cali', od małego miał styczność z gangami, przede wszystkim z Crenshaw Mafia, gdzie jest chwile przed oficjalną inicjacją w gang. Młody latynos posiada pełną rodzine, matke i ojca - Z ojcem ma gorsze stosunki od czasu kiedy ojciec (Dayvon Treece) zaczął pałać agresją w stosunku do samego Raul'a lub Matki, problem z alkoholem w domu jest codziennością Raula, głównie przez alkoholizm ojca. Zaniedbuje swoją szkołę przez problemy w domu o których nikomu nie mówi, jest to dla niego wstyd, wiedząc ile razy chłopaki z 104th Street widzieli pijanego ojca Treece. Agresja ojca w późniejszym czasie przerodziła się na wyniki w szkole jak i dokonania, uwagi - Przez które Raul miał być wyrzucony, lecz znajomości jego matki nie pozwoliły na to. Swoje producenckie rozpoczęcie miał w wieku trzynastu lat, zaczynając od tworzenia beatów dla swoich równieśników z 104th Street, przez to nabrał więcej doświadczenia. Po roku, czując że daje mu to frajdę i ciągły, nieustający zapał, zaczął wrzucać swoje prace w YouTube, ukazując licencję za darmo (FREE), lecz osoby które użyły jego beatu nie mogły na tym zarabiać, chyba że go wykupili. Raul chodzi do Davis High School, obchodzi w tym roku 10th grade, lecz nie wykazuje ani trochę wysiłku co do szkoły, jest zdania "Wiem co chce robić" i nie ma zamiaru przykładać się do czegokolwiek tak mocno jak do tworzenia beatów. W przyszłości ma plany na różne współprace, tymbardziej się na nikogo nie zamyka, prócz swoich przeciwników którymi są Main Street Mafia Crips (MSMC), 18th Street Gang (PWWS, BESTGANG) oraz 92' Hoover Criminal Gang (92'HCG). Raul jest pasjonatem mody, co widoczne jest w jego codzienności, stylu - Mimo to, nie czuje satysfakcji gdy kupi coś podrabianego, więc stara się by jego garderoba była oryginalna. Młody chłopak choruje na bezsenność przez co jego sen jest płytki, przerywany i dosyć niewystarczający na jego wiek. W 50% niszczy każdy jego dzień, nie można od młodego usłyszeć że się wyspał - Przez chorobę zażywa tabletki nasenne, które nie są rozwiązaniem na dłuższą metę. Raul jest stale uchachany, co powoli wyniszcza jego głowę, mimo to sam nie widzi w tym problemu, więc dawkuje to co bierze, a są to różne rzeczy - Zaczynał od zwykłego sortu marihuany, następnie przeszedł na coś co jest stale rzucane na 104th Street. Gdy jest trzeźwy, nie czuje się swojo, więc ciężko go na trzeźwo spotkać.

Spoiler

Siemano, chciałbym otworzyć postać branżową w Crenshaw Mafia Gangster Bloods, lecz totalnie coś innego od rapera, póki co nie mam zapału do gry raperka, więc chce odpalić producenta - Mam zamiar konsekwentnie prowadzić tą postać w branży, nie ustając z aktywnością. Sam w ostatnim czasie zacząłem się bawić w FL STUDIO 21, więc wiem co grać, jak to robić.

Edytowane przez Time

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin