Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[05.04] Adonis ft. Vienna Bohannon - Night Lover [Official Music Video] (prod.Juana Nieves)

bieluu

Rekomendowane odpowiedzi

ABFx2JP.png

**Dnia 05.04.2025r o północy tak jak było to zapowiadane na wszystkie streamingi oraz oficjalny kanał undergroundowego rapera Adonisa wleciał utwór "Night Lover" do którego dograła się Vienna Bohannon, kontrowersyjny klip jak i sam tekst opowiada o prostytutce w którą wcieliła się Vienna oraz o kliencie strip clubu czyli Adonisie którzy się w sobie zakochali, cała kontrowersyjna otoczka utworu mocno pokrywa się z ruchami w internecie jakie ostatnio prezentuje wschodząca gwiazda damskiej sceny muzycznej. Za całym utworem stoi wytwórnia Blood Moon Records z którą podpisana jest artystka.**

PCwJto8.png

nxNzuTl.png

Spoiler

[INTRO: Vienna Bohannon]
Czy możesz wykupić jeszcze kilka minut?
Chwila dla nas, chwila dla nas
Ten jedyny spośród ich wszystkich
W tym klubie, w tym klubie

[Verse 1: Adonis]
Skarbie to nie miało tak być
Miałem przyjść tylko na chwilę a teraz widzisz mnie codziennie
Powiedz czemu to wygląda tak?
Czy chcesz aby to tak wyglądało?
Kocham gdy mówisz mi do ucha abym wykupił więcej czasu 
Kocham gdy mogę cię dotykać jak nikt inny nie patrzy
Chcesz abym był twoim kochankiem i robi to bez przerwy
Chcesz mnie dla siebie nie z rezerwy

[Verse 2: Vienna Bohannon]
Mogę usłyszeć trochę miłych słów?
Mogę usłyszeć trochę tych miłych słów?
Czy możesz traktować mnie jak swoją ulubioną?
Swoją jedyną ulubioną spośród ździr
Czy, kochasz mnie całym sercem

[Chorus: Vienna Bohannon]
Powiedz czy naprawde mnie kochasz  x8

[Verse 3: Adonis]
Boli ich to że będę gwiazdą
Te kurwy wiedzą że mam pieniądzy wszerz
kupiłem nowy benz jestem jak zwierz, ona też o tym wie więc zabieram ją na przejażdżkę
jestem gorącym dupkiem obudziła mnie pocałunkiem poczęstowała mini kuprem 

Powiedz czy naprawde mnie kochasz x8

[Bridge: Vienna Bohannon]
Czy możesz wykupić jeszcze kilka minut?
Chwila dla nas, chwila dla nas
Ten jedyny spośród ich wszystkich
W tym klubie, w tym klubie

[Verse 4: Adonis]
Skarbie teraz jestem tylko dla ciebie nie martw się nikt o tym nie wie razem będzie nam jak w niebie zadzwoń
gdy będziesz w potrzebie odbiorę wiesz to nie od dzis tylko ja i ty ale dlaczego
twoje brązowe oczy przełamują mój limiter
wiesz, że słucha tego speaker i speaker
teraz jestem tylko dla ciebie oni nie mogą miec nic przeciwko
pokaż mi jak sie ruszasz zrób dla mnie prywatny taniec oni nie mając nic przeciwko

Powiedz czy naprawde mnie kochasz x8

Promo

Spoiler

1.Od dłuższego czasu artyści dawali do zrozumienia, że zbliża się coś wspólnego ze względu na liczne posty interakcje między nimi oraz pokazywanie się wspólnie publicznie.

2.Wspólny utwót z Vienna Bohannon czyli wschodzącą gwiazdą o której ostatnimi czasu jest głośno za sprawą kontrowersji

3.Koncert Vienny Bohannon

4.Post Adonisa zapowiadający utwór na sobote

5.Post Vienny odnoszący się do wcześniejszego posta Adonisa

6.Współpraca undergroundowego rapera z ekipą libiduo, wspólne nagrywki i pokazywanie się publicznie.

7.Celebrity preview pisze o Adonisie i zamieszkach pod klubem w których brał udział

8.Zapowiedź i promocja epki Vienny Bohannon

9.Wspólne zdjęcie wrzucone w social media z tekstem utworu i godziną publikacji.

10. Out now

11.Na stary kanał Adonisa "KayesLover" wleciał trzy odrzuty z nadchodzącej epki rapera

12. Billbordy w miescie zapowiadające epke Vienny

13. Celebrity Preview o utworze

14. Udostępnienia postu CP między innymi przez ex fightera Juan Dos Santos, oskarżający Vienne Bohannon o p3d*filstwo

15. Liczne i publiczne wymiany zdań undergroundowego rapera i niespełnionego ex fighera w których nie pałają do siebie sympatią

16. Statement adonisa który nie gryzie się w język

17. Odniesienie się Vienny Bohannon do wpisu Juana Dos Santos

18. 1.Durne zaczepki ex fightera w undergroundowego rapera 2. #

19.Zmiana zdjęcia profilowego Adonisa na ujecie z klipu, wyśmiewa całą sytuacje opisem "To ja gdy kobieta"

20.Udostepnięnia

-Vienna Bohannon

-Tione Demons

21. Został oznaczony w promocji epki BabyKidda

22. Adonis był widziany w teledysku do utworu NOTHING CHANGED od libiduo

Rozgrywka

Spoiler

Wydatki

Spoiler

Studio - 0$ (Wytwórnia Vienny)

Klip - 60k

okładka 2k

Dane postaci

Spoiler

Imię i nazwisko postaci: Adonijah Rhodes
Numer konta postaci: 2321556559
Link do profilu: 

Edytowane przez bieluu

**Ronnie West Jr jest fanem.**

bieluu lubi to

Grupa Downtownowska, zwana też gangiem „Mutantów”, zrzeszająca czołowych zawodowych morderców i złodziei samochodów z Los Santos, do której należeli Valdemar Javorsky (znany także jako Javor) i Gareth Gallagher (☠️28.09.2023), próbowała przejąć wpływy grup przestępczych z West Vinewood, Alta, Morningwood, Del Perro, Vespucci, Pillbox Hill, Little Seoul, El Burro Heights, i poszczególnych dzielnic miasta Davis.