Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Mr. Runnitwthatflame - "Fuck Y'all" feat. Jaygunna

straightouttala

Rekomendowane odpowiedzi

**Dnia 15 kwietnia o godzinie 20:04 na kanał Mr. Runnitwthatflame został wstawiony utwór "Fuck Y'all" który od początku w tekście szerzy nienawiść do setu Murda Gang, wraz z Jaygunna na feat dissują wszystkich i wszystko jak leci, nawijają szczerze i agresywnie**

Spoiler

[Intro: Mr. Runnitwthatflame]
Alright, nigga, alright (Tuned up)
Nigga, I'm—, dumbass nigga
Nigga, I'm rich
Mów mu, nic nie zrobi, zdissuj gang czarnuchu to poślemy cię do nieba (Ayo, Chef, alright, come on)

[Chorus: Runnitwthatflame]
Czarnuchu, jestem brutalny (You know that), w okolicy znają mnie z tego (A Drac')
Przestrzelone twoje żebro, potem w domu widzę metro(When I say so)
Yeah, czekam aż devoreaux zostanie uniewinniony bo muszę jego dupsko posłać do niebios (A bag)
Rakeem nie żyje, nigga, Aza jest znana że jest dziwką, lubie jak podnosi mi to tętno (Your bitch ass)
Złapałem go poza sekcją czarnuch uciekał jak bolt ale dopadły go moje kule z draco (Yo, chill)
Czarnuchu musisz trzymać tempo, bo jeśli twoja dupa jest lackująca to będzie z bogami miał talk-show (Bitch ass)
Postrzeliłem jego ucho, mózg wylewał się z niego, przypominało to jakby był isaiah z crenshaw
Przeciwnicy wrzucili nute, LealT proszę przestań czapkować bo czeka cię piekło (Fuck, ooh)
Dotknęliśmy ich tyle razy i wrzucamy realtalk, a te czarnuchy muszą zniknąć prędko

[Verse: Jaygunna]
Czarnuch został zamrożony, jak pieprzony frozone
Jeden Isaiah został postrzelony w ucho, drugi w twarz
Glock w kieszeni, Isaiah w bletce
Palę ich czarnucha, czujecie mój oddech
Spalam w dzień więcej niż oni mają prawdziwych czarnuchów
Leal T to zwykła mała dziwka która czapkuje w swoich barsach
Dylan i Devo zamknięci w stanowym do końca życia, pieprzyć ich
Nie jesteś nawet zagrożeniem, tylko małym durniem
Powiedziałem czarnuchowi żeby wysłał mi lo' nic nie zrobił
Ziom chciał lśnić przy ekipie, teraz błyszczy mu nagrobek
Zabójca w flow, pluję ogniem
Je mojego kutasa, jak mango
Masz w kieszeni plastik, my mamy stal
Zaklejamy ich taśmą jak paczki do Meksyku
Twoja dziwka znów pisze do mnie
Mówisz, że grasz, ale to fejk
Ziom się przewrócił raz i więcej już nie wstał

[Chorus: Runnitwthatflame]
Czarnuchu, jestem brutalny (You know that), w okolicy znają mnie z tego (A Drac')
Przestrzelone twoje żebro, potem w domu widzę metro(When I say so)
Yeah, czekam aż devoreaux zostanie uniewinniony bo muszę jego dupsko posłać do niebios (A bag)
Rakeem nie żyje, nigga, Aza jest znana że jest dziwką, lubie jak podnosi mi to tętno (Your bitch ass)
Złapałem go poza sekcją czarnuch uciekał jak bolt ale dopadły go moje kule z draco
Czarnuchu musisz trzymać tempo, bo jeśli twoja dupa jest lackująca to będzie z bogami miał talk-show (Bitch ass)
Postrzeliłem jego ucho, mózg wylewał się z niego, przypominało to jakby był isaiah z crenshaw
Przeciwnicy wrzucili nute, LealT proszę przestań czapkować bo czeka cię piekło (Fuck, ooh)
Dotknęliśmy ich tyle razy i wrzucamy realtalk, a te czarnuchy muszą zniknąć prędko

Edytowane przez straightouttala