Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[18/04] Naybaagkuy40 - Target Locked [PROD. QUVZY]

where the percs

Rekomendowane odpowiedzi

**Dnia 18.04.2025 równo o godzinie 8 pm na social mediach młodego artysty pojawiła się informacja, a w sumie to link, który kierował do nowego utworu zatytułowanego "Target Locked" - przedtym nie był on nigdzie promowany; można powiedzieć, że wyszedł z nienacka. Tekst jest przepełniony brutalną szczeroscia, lojalnoscia i wątkami przemocy. Wersy odnoszą się zarówno do codziennych walk na ulicy, jak i do emocjonalnych dylematów – z jednej strony mamy chłodne kalkulacje „target locked”, z drugiej pojawiają się refleksje nad lojalnością, śmiercią i konsekwencjami wyborów. Warstwa liryczna jest bardzo obrazowa i dosadna, nie pozostawiając miejsca na interpretacyjne niedopowiedzenia – to surowa spowiedź z życia na krawędzi. Za produkcją kawałka stoi niejaki quvzy @matteo przez co pod względem technicznym numer brzmi solidnie – wokale są czyste, miks jest zbalansowany, a bit potężny i energiczny. Całość tworzy spójny i dopracowany projekt, który pokazuje, że młody twórca ma konkretną wizję i wie, jak ją zrealizować. **

fIYeO9A.png

Spoiler

TITLE: "Target Locked"
PERFORMER: Naybaagkuy40
WRITTEN BY: Naybaagkuy40
PRODUCED BY: quvzy

[Intro]
Uh, yeah, yeah
Hmm-mmm
Yeah, uh-uh
Ayy, fuck it
He did what?
Tell him, "Merch it"
Fuck it, and that's on gang

[Refain]
Uh, Właśnie zrobiłem vroom po wygranej rozprawie (Skrrt)
5.56, właśnie przyśpieszyłem jego heart beat rate (Dropped this mask on 'em)
Gdy byłem na vermont czarnuchu byłem real killer (They know I murder shit)
To fakt bo on zginął w aucie, nie jestem internetowym gangsterem (That's where I left his ass)
Uh, powiedziałem im by zawinęli go, on był moim celem (Tell him, "Merch it, nigga")
Dla braci zrobię wszystko, ty nawet nie pojawisz się na ich pogrzebie (I'll send any nigga)
Uh, oni zrobią wszystko, bo inni wiedzą że jesteśmy problemem (They gon' get up with ya)
Uh, pieniądze zrobią wszystko, więc strzelcy będą z tec'em (I don't hear a nigga)

[Verse 1]
Karetka przyjechała po niego ale nie uratowała go, powiedziałem, "Sprawdźcie te cholerne news" (Check that shit)
Te czarnuchy ze mną nie grają, bo wiedzą że skończą źle (I have somethin' to prove)
Nie złapiesz nas lackin czarnuchu, każdy ma na sobie strap (Uh, shooters on the move)
Jeśli będę chciał to ich złapią, bo wiedzą kim jestem (Simon, say this dude)
Nie chce tej suki jeśli nie jest pokręcona musimy nie różnić się charakterem (Please don't send her at me, uh-huh)
Wyślę ją do drzwi, oni otworzą i będą wiedzieli że dzisiaj pójdą na ostatnią wieczerze (I'll get his ass)
Tak to właśnie działa, tak to jest w tym świecie (Backstreet try her ass)
Patek na mnie ale to nie żaden fake, bo zakupiłem go u johny dang (Gold-digger)

[Chorus]
Uh, Zrobiłeś komuś coś? (What?) Nigga, Zawińcie go, nigga (Nigga, merch it, nigga)
Uh, Do kogo strzelaleś co? (Who?) Nigga, Zawińcie go, nigga (Nigga, merch it, nigga)
Uh, Komu postawiłeś się ziom? (Who?) Nigga, kim ty durniu jesteś? (Nigga, who is you?)
Uh, Jestem tylko z zabójcami bo wiedzą kim jestem (All we do is "Frrt") 

[Verse 2]
Uh-uh, nie szanuje snitchy, ale wy się nadal z nimi bujacie (I don't beatbox, uh-uh)
"Guy kogo palisz'?" mówię im że, "martwych pale" (I say, "Dead opps")
Uh, uh, dropnij lokalizacje czarnuchu, przysięgam na matke że będziesz w szale  (I don't know what he on)
Moje ziomy otoczą się w chwale (Frrt), bo wiem że jak będę bogaty to ich wykarmie (Boom, baow)
Uh-uh, Demon ze mnie i w mojej głowie, mimo że mam inną wiarę (They know what I'm on)
Nie lubię tych czarnuchów więc (Uh-uh), tych czarnuchów splamię (I'll get 'em gone)
Znane są moje zabójstwa, one były krwawe (Dead nigga walk)
Same suki się na mnie pchają mimo że nie nie mam ich w planie

[Refain]
Uh, Właśnie zrobiłem vroom po wygranej rozprawie (Skrrt)
5.56, właśnie przyśpieszyłem jego heart beat rate (Dropped this mask on 'em)
Gdy byłem na vermont czarnuchu byłem real killer (They know I murder shit)
To fakt bo on zginął w aucie, nie jestem internetowym gangsterem (That's where I left his ass)
Uh, powiedziałem im by zawinęli go, on był moim celem (Tell him, "Merch it, nigga")
Dla braci zrobię wszystko, ty nawet nie pojawisz się na ich pogrzebie (I'll send any nigga)
Uh, oni zrobią wszystko, bo inni wiedzą że jesteśmy problemem (They gon' get up with ya)
Uh, pieniądze zrobią wszystko, więc strzelcy będą z tec'em (I don't hear a nigga)

[Chorus]
Uh, Zrobiłeś komuś coś? (What?) Nigga, Zawińcie go, nigga (Nigga, merch it, nigga)
Uh, Do kogo strzelaleś co? (Who?) Nigga, Zawińcie go, nigga (Nigga, merch it, nigga)
Uh, Komu postawiłeś się ziom? (Who?) Nigga, kim ty durniu jesteś? (Nigga, who is you?)
Uh, Jestem tylko z zabójcami bo wiedzą kim jestem (All we do is "Frrt")

Rozgrywka;

Wydatki;

Spoiler

Promocja;

Informacje dla opiekunów;

Spoiler

Imię i nazwisko postaci: Tremain Hurst
Numer konta postaci: 4166414995
Link do profilu postaci: 

Edytowane przez mighty