Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[22.04] Baby Kutthroat - Hit a lick freestyle

oppspotter

Rekomendowane odpowiedzi

**22 kwietnia 2025 roku, w godzinach popołudniowych, bez żadnej zapowiedzi ani zbędnych słów, na kanale MovieTube Kody'ego niespodziewanie pojawił się nowy utwór. Track został nagrany na klasycznym bicie z utworu Michael Jackson – Billie Jean, a jego brzmienie i przekaz nie pozostawiają złudzeń – mamy do czynienia z agresywnym flow i bezkompromisowym stylem. Za montaż odpowiedzialny jest Baby Kutthroat, co świadczy o braku mixu i przerobienia tracku - Praktycznie surowa wersja. Wszystko wskazuje na to, że utwór jest bezpośrednią odpowiedzią na działania oponentów, którzy – jak się wydaje – próbują prowokować dzieciaka i jego otoczenie. Co ciekawe, dwa dni wcześniej – 20 kwietnia 2025, w godzinach wieczornych – doszło do brutalnej strzelaniny pod jednym z pubów z kręgielnią. Sprawcą miał być właśnie Baby Kutthroat, który według niektórych świadków działał w ramach "samoobrony". W wyniku incydentu ranni zostali dwaj czarnoskórzy mężczyźni. Na miejscu widziana była nieznana szerszemu gronie kobieta oraz raperka B.I.A, z którą Baby Kutthroat często bywa widywany i zapowiada się jakiś dobry collab. Cała trójka oddaliła się w nieznanym kierunku. Źródła donoszą, że nastolatek ukrywa się w niewiadomym miejscu i nagrywa tracki na zapas. Pozostaje pytanie, czy służby błyskawicznie się nim zajmą, czy będzie to gra w kotka i myszkę**

TEKST;

Spoiler

Czarnuchu lepiej zrób slide jak Mike Jack, albo odbij, bo to nie jest tego warte (nie jest warte)
Mamy militarne gówno, fight back, dlaczego myślisz, że mówię o walce?
Jak to jest przegrać z szesnastolatkiem?
Czarnuch jest shooterem a został trafiony przez naszą laskę
Boom boom boom boom boom thats a new pack
Strzelam z biodra w tą ciotę, rrrdat (Boom, pow)
Jeśli bardzo chcesz, to mnie stestuj (stestuj)
Dla mnie nawet może być was sześciu (sześciu)
Zdmuchnę te cioty na jednym wdechu
Jedyne co mnie zastanawia, to co on miał w głowie
Tego nikt nie wie, raczej tego już nie powie
Mam topowy gas, puszczamy to w obieg
Chodź do mnie suko, nikt się o tym nie dowie
dziwko, kiedy słyszysz Kutthroat, lepiej dzwoń po pogotowie (pogotowie)
Nie nadajesz się do tego, zaoszczędź swoje zdrowie
Zrób swój research, mówią mi Grave Digger (grave digger)
Powiedz ile chcesz, tylko podaj mi liczbę
Małych ilości w ogóle nie przyjmę
Trzeba hustlować, czarnuchu, hit a lick
Fake'owe cioty, usłyszały tylko click
boom pow jestem ostro pojebany
Z tego najbardziej byłem tutaj znany
Tak, tak, to jest to co słyszałeś, nie boję się co będzie w stanowym (BOOM)

Screenshoty z rozgrywki:

Dane:

Spoiler
Imię i nazwisko postaci: Kody Keo

Numer konta postaci: 0101679222

Przynależność: -

Numer konta menadżera: -

Kontrakt zawarty z menadżerem (dot. podziału zysków, np. 10% zysków trafia do menadżera): -

Edytowane przez oppspotter