Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

GHOST GUNS – F#CK, YOU WANT TO MAKE A GHOST GUN?

Rekomendowane odpowiedzi

HVIoCxL.png3D PRINTER – F#CK, YOU WANT TO MAKE A GHOST GUN?

Pytanie: masz porządną drukarkę 3D, czy będziesz bawić się w dziecięce zabawki, kurwa? Jak nie masz odpowiedniego sprzętu, to po co tu w ogóle siedzisz? Za parę tysięcy złotych masz maszyny, które potrafią zrobić to, co musisz – ale jeśli chcesz być tanim frajerem, to zabij się od razu. STL i G-code – wiesz, co to, czy muszę ci jeszcze wytłumaczyć, że w internecie znajdziesz plany, które pozwolą ci zrobić broń, kurwa? I nie ściemniaj, że nie wiesz gdzie szukać. Ciemna sieć czeka. Plany masz, a potem co? Drukujesz, nie? Wybierasz odpowiedni materiał – ABS? Nylon? Włókno węglowe? Tak to się robi, kurwa. Drukowanie to nie zabawa, to mordercza precyzja, a jak się nie ogarniesz, to będziesz miał tylko zjebany kawałek plastiku.

Xth2IqI.png
Jak już masz te wydrukowane gówno, to teraz musisz złożyć to w całość. Ale czekaj, skąd weźmiesz metalowe części, ty idioto? Lufa, zamek, spust – te rzeczy muszą być metalowe. A ty co? Myślisz, że z plastiku wytrzymasz strzał? Chcesz, żeby ci wybuchło w rękach? Kupujesz je w legalnych sklepach? A może masz jakiegoś ziomka, który ci sprzeda te graty, jak tylko zapłacisz? Ale weź pod uwagę jedno;  jeśli nie masz licencji, robisz to nielegalnie. A montowanie takiej broni bez papierów to już zbrodnia. Chcesz się pożegnać z wolnością? Skompletuj te części, ale jeśli coś pójdzie nie tak, to masz problem. Pęknięta lufawybuch spustu – wiesz, co się wtedy dzieje? No właśnie. A jak ci coś wybuchnie i kogoś zabijesz, to co? Będziesz płakać na komisariacie? No to co, czas na pierwszy strzał. I tu jest cały problem. Co, jeśli to jebaństwo nie zadziała? Wyjdziesz do lasu, gdzie nikt nie patrzy, żeby przetestować, a co jak ci wybuchnie w rękach? Będziesz wtedy się cieszył, że to tylko broń, czy zabijesz siebie? Myślisz, że masz czas na błędy? Żaden. Zresztą, jak coś pójdzie nie tak, to co, weźmiesz wolne?  Czy zadzwoniszpo ratowników? Ale pamiętaj – jak wybuchnie, to nikt ci nie pomoże. I jak cię złapią? Zgłosisz się sam do pierdolonych funkcjonariuszy? Czy wolisz siedzieć z tym syfem, aż będzie za późno? To nie jest gra. 

Zamierzasz to sprzedawać? Myślisz, że to legalne? Chyba nie wiesz, z czym się kurwa bawisz. Ghost guny to czysta nielegalność, i to nie tylko w USA. Zresztą, nie ma tu miejsca na twoje próby wymigania się od prawa, kurwa. Wiesz, co się stanie, jak cię złapią? Pójdziesz do pierdla na długie lata. I co, będziesz się cieszył, że sprzedasz parę sztuk tej chuja broni, a potem co? Będziesz się cieszył, że masz trochę forsy w kieszeni? Zgadnij, co cię spotka. Masz licencję na sprzedaż? Nie masz? Wypierdalaj z tym pomysłem. Jeśli nie masz dokumentów, to zapomnij o legalności. Nawet jak uda ci się to spierdolić na chwilę, to i tak cię znajdą. I co potem? Jak się wyda, to co? Wylądujesz na dnie i to nie w sensie życiowym, tylko dosłownie. Wchodzisz w czarny interes, a potem będziesz patrzył, jak cię z niego wyciągają na raty. Ale żywy? Zapomnij o tym. Pójdziesz w to, a potem wyjdziesz z tego z grubym pakietem problemów – nie z forsą. Zamiast zarobić, dostaniesz tylko łomot. Więc co teraz? Zaczynasz ten pierdolnik czy chcesz pożegnać się z życiem?

Hej!
Ostatnio dołączyłem do organizacji Chaldean Mafia, z od razu wbitym planem rozgrywki dla mojej postaci. Wszystkie moje przegrane godziny były związane z planowaniem i przygotowaniem do produkcji broni – konkretnie pistoletów – przy użyciu drukarki 3D. Od samego początku chciałem, żeby moja postać miała swoją niszę w tej dziedzinie, a nie tylko błąkała się po ulicach. Niedawno jeden z wybitnych tematów od @Kekse został zamknięty, który dotyczył dokładnie tego samego. Uznaję to za świetną okazję, żeby przejąć ten wątek i prowadzić go samodzielnie. Chciałbym skupić się na własnoręcznej produkcji ghost guns, tak by mogły one trafić do rąk ludzi z organizacji lub na czarny rynek. Planuję produkować pistolety, które będą mogły być wykorzystane w krótkich akcjach, po których będą wyrzucane. Chciałbym, żeby były krótkotrwałe (w stanie 50%), co sprawi, że nie będą to bronie, których będzie można używać przez długi czas. Mam nadzieję, że ten projekt wniesie coś ciekawego do rozgrywki, nie tylko dla mnie, ale i dla innych graczy.

Edytowane przez publicenemy

• 3 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin