Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Biznes/Bar] Last Shot Garage

Ziemniak0001

Rekomendowane odpowiedzi

image.png.8d747fef212ce17c63d05adf10bd1f50.png                                          Last Shot Garage

Charles Hughen, dawny właściciel „Green Deal”, postanowił zainwestować wszystkie oszczędności w coś zupełnie nowego – bar, który łączyłby jego miłość do motoryzacji z duchem wolności. Tak narodził się „Last Shot Garage”. To miejsce miało być azylem dla tych, którzy pragną klimatycznego zakątka z historiami do opowiedzenia.

Bar powstał tuż obok opuszczonego warsztatu w Davis. Po przekroczeniu progu, od razu uderzał jego garażowy urok – rdzewiejące silniki, narzędzia rozsypane na stole, a na ścianach stare części samochodowe. W „Last Shot Garage” najważniejsza była atmosfera – swobodna, pełna hałasu, szumów i zapachów, które nie wstydziły się przeszłości. 

Charles wiedział, że jego bar musi oferować coś wyjątkowego, czego nie znajdziesz nigdzie indziej w Los Santos. Dlatego stworzył menu, które odzwierciedlało jego osobowość – mocne alkohole, surowe przekąski i wyjątkowe shoty, które wciągały gości w atmosferę rywalizacji. Zamiast zwykłych drinków, zaserwował shoty z motoryzacyjnymi nazwami, takimi jak „Cold Piston”, „The Jumpstart” czy „Wrench Twist”.

Last Shot Garage to nie tylko bar. Hughen wprowadził szereg atrakcji, które gwarantowały świetną zabawę.

Organizowano turnieje w zerowaniu shotów, zjazdy samochodów, a także tablice „The Liquor Hall Of Fame”, gdzie można było znaleźć nazwiska legendarnych zawodników alkoholowych. 

Cennik

image.png.2dd0ae81c14ab9c54ff3217d8a0439ba.png1.SHOTY SPECJALNE

• Cold Piston – (Wódka, sok z limonki, syrop miętowy, kruszony lód) 120$
  • Hard Bullet – (Tequila, Tabasco, sok z cytryny) 100$
  • Engine Shot – (Bourbon, espresso, syrop karmelowy) 100$
  • Wrench Twist – (Rum, sok ananasowy, sok cytrynowy, grenadyna) 120$
  • Grease Monkey – (Wódka, likier bananowy, mleko kokosowe) 100$
  • The Jumpstart – (Wódka, Red Bull, sok pomarańczowy) 100$
  • Nitro Boost – (Tequila, likier blue curaçao, sok z limonki, odrobina energy drinka) 200$
  • Mechanic Surprise – (Whiskey, syrop klonowy, likier czekoladowy) 120$

2.DRINKI KLASYCZNE

• Cuba Libre - 70$
  • Whiskey & Cola - 50$
  • Tequila Sunrise - 70$
  • Mojito - 50$
  • Sex on the Garage Floor (wersja lokalu) - 70$

3.ALKOHOL MOCNY

Wódka czysta - 75$

Whiskey - 70$  

Rum (jasny / ciemny) - 70$

Gin - 50$

Tequila - 50$

4.PRZEKĄSKI BAROWE

Frytki „Garage Style” (z serem i boczkiem) - 110$

Hot-Dog - 70$

Skrzydełka BBQ - 100$

OOC:

Spoiler

Witam znowu ja, tym razem z barem. Mam nadzieje, że się spodoba moja aplikacja. Tyle z mojej strony oraz życzę miłego dnia.

Spoiler
Nazwa biznesu/Projektu IC: Last Shot Garage
Postać lidera: Charles Hughen
UID postaci lidera z panelu gracza:55747
Nick Discord: Ziemniak5.0
Link URL do mapy z lokalizacją biznesu/projektu: https://imgur.com/a/zYxCIxB
Typ biznesu (Gastro, Salon Tatuażu...): Gastro (Bar)
Wybrany interior* (jeśli nie dotyczy, to n/a):N/A
Link do tematu organizacji** (jeśli nie dotyczy, to n/a): N/A

Edytowane przez Ziemniak0001

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin