Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Instagram] Katie Mosley (@335kate)

Adik_

Rekomendowane odpowiedzi

**7 marca w godzinach nocnych na profilu kobiety wskoczyła relacja, na której widać jak siedzi w towarzystwie takich person jak Donut_Pimp oraz Mack_Sinatra w studio. Z relacji można wywnioskować, że Donut kręci swój utwór. Na filmie zostały również uchwycone kobiety, topless**

Spoiler

**Natomiast dnia, kolejnego (8 marca) na jej profilu pojawił się live, który cieszył się tendencją wzrostową na samym początku ilość osób, które oglądały transmisje sięgała: 225. Z czasem ta liczba wskoczyła do 448 i to był peak transmisji na której były wywiady, oraz friendly sparingi.**

Spoiler

ULI8cwV.png
Katie Mosley mówi: Macie swoich faworytów?, może macie underground kogoś kto wygra to gówno.. Jakieś zakłady?
Rue mówi: Czarnuchy, mamy tutaj nawet Skids Row News.

*** Maestro Mack udziela wywiadu po walce.**
Katie Mosley mówi: Pare słów po walce?
Maestro Mack mówi: Czarnuuchu, było OSTRO.
Katie Mosley mówi: Było ostro, czarnuchu to dopiero początek ruszamy z tym gównem - co zawiodło
Katie Mosley mówi: Jakie plany?, na dalsze treningi?
Maestro Mack mówi: Zawiódł zjazd i zwykły fart, yo. To wszystko wina fartownego gówna.
Katie Mosley mówi: Zwykły fart, okay polecimy klasyczkiem.. Czasami nawet szczęście nie sprzyja najlepszym.. Double L dostał podwójną szanse hehe.
Maestro Mack mówi: Hahaha. Pożeram czarnuchów na beacie, ale w ringu to inna sprawa.
Katie Mosley mówi: Dobra to byłoby na tyle w tym wywiadzie musze uciekać do następnych zawodników. Mam nadzieje, że zobaczymy cie jeszcze w klatce.
* Maestro Mack sprawdza się w telefonie, czy ma obitą morde.

Katie Mosley mówi: BYŁEŚ FAWORYTEM DLA BB CO ZAWIODŁO?
* Briari lekko się zaśmiała.
Darnell mówi: Skurwiel zmiótł mnie moją własną bronią Katie, może brak systematyczności w sparingach?
Katie Mosley mówi: Czyli mamy wnioski takie, że treningi były NIEWYSTARCZAJACE okay, mamy to... Praca, praca i jeszcze raz praca.. Będziesz ćwiczyć intensywniej?
Darnell mówi: Z pewnością czarnulo, nigdy się nie zatrzymam. Tyle razy upadałem i ciągle wstaje na cztery łapy, jak pierdolony kot.
* Katie Mosley odsuneła niewidzialny mikrofon od wywiadu zaraz to dodała;
Katie Mosley mówi: Ty kto tam sie jeszcze bił bo nie pamietam.

**odgłosy w tle**
Rue krzyczy: Ras, czarnuchu, pokaż skąd jesteś!
Maestro Mack mówi: Yo Julia, przynieś mi jakiegoś lodu.
Ibrahim Allous krzyczy: YALL READY!?!
* Ibrahim puścił kilka luźnych ciosów w powietrze.
Ibrahim Allous krzyczy: *GWIZD* ROLL THIS SHIT!

Katie Mosley mówi: Jesteś faworytem... Dwie osoby cie typuja, że wygrasz ten turniej jak sie z tym czujesz?, pare słów dla swoich fanów?
Ibrahim mówi: Czarnuchu, pozdrowienia dla moich ludzi z sekcji, czarnuchu, całodobowa aktywność.
Ibrahim mówi: Dzięki za wiarę, postaram się nie zawieść.
Katie Mosley mówi: Czarnuchu robimy to dla skidrow jesteśmy w tym gównie całodobowo.. A TERAZ (odwróciła łeb na ring).
Ibrahim krzyczy: BIG K ZMIÓTŁ RAS!
Katie Mosley mówi: Czarnuch wszedł znikąd i go zmiótł..
 * Keshawn nie jest, aż tak mobilny i szybki, męczył czarnucha przez całą walke starając się cały czas trzymać środek, wykończył go sierpem po zejściu z jego prostego.
Julia Faith mówi: Musze sobie obroże kupić..
Katie Mosley mówi: CO.
* Katie Mosley wyczuła kontent podeszła do Baldie wystawiła niewidzialny mikrofon.
Briari mówi: Chcesz chodzić na smyczy jak rasowa suka?
Katie Mosley mówi: Jaka obroże, o czym opowiadasz laska?
Maestro Mack mówi: Udzielaj wywiadu.
Katie Mosley mówi: To trafi na głowną strone skidrow..
Katie Mosley mówi: Co prawda gazet nikt nie czyta, dlatego.. To tylko zostanie w naszej głowie w pamieci..
Julia Faith mówi: Obroża taka z kolcami najlepiej abym była pod kontrolą pana..
KIL0eeG.png

Maestro Mack szepcze: Ona ma chyba ewolucje.
Katie Mosley mówi: Aha aha to prawie jak choker, jestes uległa suczka? - chcesz żeby cie ktoś wyprowadzał?.. To mocne słowa.
Shanice mówi: Shieeet, co te G Spot robi z sukami.
Julia Faith mówi: Tak zmieniłam zdanie. i postanowiłam sie zmienić na lepsze.
Katie Mosley mówi: Okay, okay jesteś kinky girl.. Zmiana na lepsze czyli zamiast zrzucić łancuchy chcesz je zarzucić na siebie..

**delikatny przerywnik w wywiadzie**
Katie Mosley mówi: WIDZOWIE MAMY PIERSZA WALKE ĆWIERĆ FINAŁU MAMY PRZED SOBA TIJO I KTO TO KURWA JEST W SUMIE?
Katie Mosley mówi: NIKT NIE WIE WSZEDL TUTAJ ZNIKĄD I WSZEDŁ, CZARNUCH MA KSYWKE BIG - K.
Rue mówi: Big K gra mocno defensywnie.
Katie Mosley krzyczy: CZARNUCHU TO NIE TANGO ZLEJ MU DUPSKO!
Rue krzyczy: Bierz go, czarnuchu, pokaz kły!
Katie Mosley krzyczy: LEWY PRAWY JAK MIKE TYSON W PRIME TIME, POKAŻ TO!
Julia Faith mówi: Wiesz kiedy będzie mój pan..
Katie Mosley mówi: ZOBACZ CO ON ROBI.
Katie Mosley krzyczy: TO BYŁO NIELEGALNE NIE MOŻNA KOPAĆ JAK LEŻY!
** Katie Mosley zawiodła próbując mieć 500 viewsów na swojej transmisji.
Katie Mosley mówi: Kuuurwa BABY-K JEST W PRIME.
Darnell  mówi: Kurwa mać.
Rue  mówi: Kuuuurwa, czarnuchu.
Shanice  mówi: Shieeet.
Daria  mówi: Poow..!
Katie Mosley mówi: JEBAĆ TYCH CO W NIEGO NIE WIERZYLI.. (dodała ciszej) sama nie wierzyłam.
* Ibrahim zjechał po którymś z punchy, padł ze zmęczenia.
* Keshawn powalił gościa na ziemie po swoim prostym, rozejrzał się krótko po ludziach - jest wymęczony, padł na kolana, łapiąc głębsze oddechy.

**powrót do wywiadu**
Julia Faith mówi: Przecież żartuje, skarbie.
Maestro Mack mówi: Naa, nie mów do mnie skarbie. Przechodzą mnie ciarki.
* Katie Mosley dała zooma na M.M i Baldie, zaraz to dała zooma na BB.
Maestro Mack mówi: Yo, yo, yo. Nagrałem snippet do PIMPIN AIN'T GON NEVER DIE, A SUKA ZACZĘŁA SIĘ DO MNIE KLEIĆ.
Katie Mosley mówi: Ta czarnula mówi do ciebie skarbie?
Katie Mosley mówi: Kontrowersja.. Ludzie to lubią to gówno sie sprzeda.
Maestro Mack mówi: To nie kontrowersja, to po prostu język faktów. Nie ukrywamy NICZEGO.
 Maestro Mack mówi: A jak chce ktoś wyprowadzić tą sukę na smyczy, to piszcie DMs do mojego kuzyna DONUT PIMP.
Katie Mosley mówi: Nie ukrywamy niczego, jak widzicie nikt nie ma tutaj tajemnic wszystko jest na świetle dziennym wszystko u mnie na live..
Katie Mosley mówi: PRZY OKAZJI MOŻECIE WYPROWADZIĆ SUKE NA SMYCZY I NIE CHODZI TUTAJ O SUCZKE.. Chociaz podobne działanie..
Julia Faith mówi: Dobrze.. (ściska sobie pierś)

Ibrahim  mówi: Niedługo powtórka widzimy się znowu na ringach, czarnuchy, aye, wracam w tym gównie!
* Darnell położył łapska na barkach Tijo.
Katie Mosley mówi: YO ZOBACZ.
Darnell mówi: KURWA MAĆ, JAK ONA TO ROBI?
Katie Mosley mówi: JA JĄ TARCZOWAŁAM!
Lloyd krzyczy: CZARNUCHU! CHCESZ ZE MNĄ ZAWALCZYĆ!? HUH!? C'MON, ZROBIE Z CIEBIE /LASKE/!
* Katie Mosley skierowała kamere na każdego zebranego przed sobą, zaraz to wrzuciła przednia kamerke zapozowała przy ringu.
Lloyd  krzyczy: JEDNO SŁOWO! POWIEDZ JEDNO SŁOWO!
Darnell  mówi: TO W MIĘDZY CZASIE WYSKOCZĘ Z NIM
Katie Mosley mówi: MAMY PERSONALNY KONFLIKT CHYBA.
Maestro Mack mówi: Naah. Mówiłaś mi, że MAM ją zatrudnić. Zachowałaś się kurewsko głupio.
Julia Faith mówi: Przepraszam, należy mi sie kara.
Katie Mosley mówi: SHEEEESH.
Maestro Mack mówi: Pogadaj z czarnuchami, odlep się ode mnie, yo. Dam znać, jak będę cię potrzebować do teledysku.
* Katie Mosley odwróciła telefon, żeby jej pokazać licznik widzów.
** Katie Mosley wylosowała liczbę 448 [225-500].

XbWeTzT.png

* Katie Mosley zrobiła goofy zoom na jego twarz kiedy sie odwróciła miała za blisko kamerke.
* Maestro Mack pokazał swoje śniezno białe zęby.

Katie Mosley mówi: Yo, czarnuch wskoczył znikąd i walczy  to popierdolone, tu sie tworzy historia...
Maestro Mack krzyczy: YO, RJ. ZRÓB TO!
* Ace  nagrywa wszystko telefonem.
Katie Mosley mówi: Czarnuchu słyszeliscie ten gwizd?, ten jebany gwizd decyduje teraz  o losach tego dzieciaka..
Maestro Mack krzyczy: RJ GO PROWOKUJE!
Katie Mosley mówi: ZOBACZ ONA SIE Z NIM BAWI.
Ciro Scanga krzyczy: LEJ  KURWA, YO.. DAWAJ CZARNUCHU!
Lloyd Steele krzyczy: CZARNUCH BOI SIĘ ZAATAKOWAĆ! TO SIĘ NAZYWA POJEDYNEK!
Maestro Mack krzyczy: TOTALNY DISRESPECT!

*** Katie Mosley po czasie wyłączyła transmisje, zapisała podgląd transmisji żeby każdy mogł sobie zobaczyć powtóreczke**

Edytowane przez Adik_