Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

St4r (Telvis Starr)

ziutek

Rekomendowane odpowiedzi

image.jpeg.b397a3f88cf47851744e2295567a60d5.jpegTelvis Starr born on 15 March, 2008 

Telvis Starr - to 17 letni chłopak wychowany na ulicach 8300 Hoover/Vermont Avenue. Urodził się z obojgiem rodziców właśnie na wcześniej wspomnianym terenie, jego dzieciństwo było strasznie uzależnione od rodziców. Jego matka miała tzw. "świra" na punkcie nauki, ponieważ uważa iż nauka to jest jedyny klucz do osiągnięcia czegokolwiek w życiu, natomiast jego Ojciec miał w nosie edukację, przez co sam nie miał pracy. Jego Ojciec żyje z Survivor's Benefits, a matka pracuje jako pielęgniarka w szpitalu. Starszy Starr był typem lenia, nie robił zbyt dużo oprócz oglądania TV oraz picia piwa na kanapie, tak samo angażował się w życie młodego Telvisa więc pomimo obecności ojca ten tego nie odczuwał. Matka zaś była kompletnym przeciwieństwem ojca bo dbała ona o syna jak mogła, chciała zawsze zapewnić mu wszystko czego tylko zapragnie - choć nie zawsze to było możliwe. W wieku około 6 lat zdiagnozowano u niego ADHD co wpływa na zachowanie chłopaka do dziś, często ma tak, że robi wszystko na raz co nie zawsze przynosi dobre korzyści. Dzieciństwo mimo wielu przeciwieństw nie minęło mu bardzo źle, jeśli chodzi o primary school to przeszedł on je pomyślnie, nie miał problemów z nauką jak i z rówieśnikami przez to, że był jednym z "lubianych dzieciaków". Miał on swoją grupke przyjaciół z którą spędzał większość wolnego czasu, czy to na konsoli czy kręcąc się po ulicach. Dużym ciosem dla niego w tamtym czasie był udar, przez który przeszedł jego ojciec. Lekarze mówili, że nie wiadomo co będzie z mężczyzną, lecz po chwili grozy, przejściu leczenia jak i rehabilitacji wrócił on do zdrowia. Mimo wszystko sytuacja zostawiła po sobie ślad, gdyż mężczyzna połowicznie stracił wyczucie w prawej dłoni.  Większe zmiany w życiu chłopaka nadeszły po wstąpieniu do Westchester High School gdzie ten zaczął miewać problemy ze szkołą, jego oceny spadły drastycznie a ten bez żadnych motywacji do nauki zaczął opuszczać godziny lekcyjne. Wtedy też zaczął hangować z lokalną kliką 83 Hoover, przy okazji wchodząc w świat muzyki o którym większą wiedzę pozyskał dzięki przyjacielowi - Keon Hyle. W tamtym czasie również chłopak zaczął sięgać po używki, które są częścią jego życia aż po dziś dzień. On sam uważa, że ma nad tym kontrolę lecz większość osób z jego otoczenia zauważa mocną przesadę jeśli chodzi o ich zażywanie przez chłopaka. Na rzecz swojego obecnego życia spędza on o wiele za dużo czasu poza domem, przesiadując  w studio czy na ulicach. Telvis przez to wszystko złapał z rodzicielką /ciętą/ relację, co mocno wpływa na morale młodocianego twórcy. W ciągu dnia uczęszcza on jednak na korepetycje zmuszany przez matkę, nie porzucając całkowicie szkoły jak większość jego rówieśników tłumacząc to jako zapasową opcję na prowadzenie jego życia. Dzieciak około rok temu zaczął wrzucać swoje pierwsze kawałki na soundcloud, które były robione w szafie na tanim mikrofonie. W pewnym momencie Telvis stwierdził, że chce wiązać przyszłość z muzyką, traktuję ją obecnie jako ucieczkę od problemów, jak i od otaczającego go świata. Dużą przepustką dla chłopaka, było postawienie prowizorycznego studia przez jego wcześniej wspomnianego przyjaciela. W przerwie od muzyki i od szkoły aktywnie spędza czas wykładając godziny dla swojej kliki, wykonując wszelakie aktywności chcąc pokazać siebie jak najlepiej przed oficjalnymi. Żeby wspomóc swoją matkę w sytuacji pieniężnej, korzysta z możliwości jakie daje mu ulica - rzuca on syfem po rogach, czy dokonuje się wszelakich kradzieży - od tych kieszonkowych, po te z bronią w ręku. Jego kawałki najczęściej wychodzą stylu pluggnb, którego dosyć często słucha. Uważa, że w takim brzmieniu odnajduje się najlepiej i taki właśnie styl sprawia mu największą frajdę. W swojej muzyce głównie wyrzuca z siebie negatywne emocję, opisując niektóre sytuacje - obecne, lub te z przeszłości, które znajdowały się w jego życiu jak i nadaję utworom fikcji literackiej dla większej chwytliwości aby przyciągać słuchaczy.

DISCOGRAPHY:
-
-
-

SOCIALMEDIA:
-

FEATURED:
-
-
-

OOC:

Spoiler

Hej, przychodzę z moją pierwszą aplikacją na branże rozgrywkową na tym serwerze. Jeśli chodzi o moje doświadczenie to je posiadam z serwerów na platformie GTA San Andreas, aczkolwiek myślę że bezproblemowo odnajdę się w tym środowisku. Postarałem się nad aplikacją, mam plan na rozgrywkę i chcę poprowadzić to przez długi czas. Mam nadzieję, że owa aplikacja zostanie rozpatrzona pozytywnie. Z góry dzięki!

Imię i nazwisko postaci: Telvis Starr
Numer konta postaci: (EDYTUJE)
Przynależność (np. do wytwórni muzycznej jeśli grasz artystę, do agencji menadżerskiej jeśli grasz menadżera, do klubu sportowego jeśli grasz sportowca itd.):
Imię i nazwisko menadżera (jeśli posiadasz):
Numer konta menadżera:
Kontrakt zawarty z menadżerem (dot. podziału zysków, np. 10% zysków trafia do menadżera):

Edytowane przez ziutek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin