Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[SZUKAM] Siostry dla postaci menedżera spod branży, luźny urozmaicający wątek poboczny dla obu stron

Meph

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, witam. Szukam kogoś kto chciałby pograć siostrę mojej postaci jako taki dodatkowy wątek poboczny dla obu stron. Nie mam zamkniętej głowy w kontekście planu na postać, przy czym chciałbym by była to postać z jakkolwiek przemyślanym backgroundem i sensownie prowadzona.

Dobrze by było gdyby jednak była to główna postać, zależy mi na czymś co będzie można stabilnie pograć sobie dłuższy kawałek czasu i urozmaicać sobie gierkę, nie zamykając wątku bo komuś po dwóch tygodniach się to znudzi.

W kontekście mojej postaci - gram menadżera krzątającego się dookoła branży rozrywkowej, norweskie pochodzenie, w okolicach 30-stki. Od siebie mogę zaoferować odpowiedni poziom i kreację postaci, ewentualne wsparcie przy rozwoju jakiś projektów. 

Jeśli masz na to pomysł, potrafisz utrzymać jednak w miarę stabilnie rozgrywkę i trzymasz sensowny poziom - daj znać, na pewno sobie to na spokojnie zgramy i dogadamy.

DSC:  meph9363

• 5 miesięcy temu...

Jeśli interesuje Cię nastoletnia (16-18 lat) siostra dla Twojej postaci, to chętnie pogram kogoś takiego - bez siedzenia godzinami na duty czy angażowania się w biznesy i projekty. Szukam czegoś luźniejszego do gry, ale przy zachowaniu odpowiedniego poziomu. Trochę ze sobą graliśmy przed laty, dobrze to wspominam, znasz moje podejście, więc nie będzie problemów.

• 4 miesiące temu...
W dniu 12.05.2025 o 23:07, Meph napisał:

Cześć, witam. Szukam kogoś kto chciałby pograć siostrę mojej postaci jako taki dodatkowy wątek poboczny dla obu stron. Nie mam zamkniętej głowy w kontekście planu na postać, przy czym chciałbym by była to postać z jakkolwiek przemyślanym backgroundem i sensownie prowadzona.

Dobrze by było gdyby jednak była to główna postać, zależy mi na czymś co będzie można stabilnie pograć sobie dłuższy kawałek czasu i urozmaicać sobie gierkę, nie zamykając wątku bo komuś po dwóch tygodniach się to znudzi.

W kontekście mojej postaci - gram menadżera krzątającego się dookoła branży rozrywkowej, norweskie pochodzenie, w okolicach 30-stki. Od siebie mogę zaoferować odpowiedni poziom i kreację postaci, ewentualne wsparcie przy rozwoju jakiś projektów. 

Jeśli masz na to pomysł, potrafisz utrzymać jednak w miarę stabilnie rozgrywkę i trzymasz sensowny poziom - daj znać, na pewno sobie to na spokojnie zgramy i dogadamy.
Hej, bardzo fajne ogłoszenie, sam kiedyś szukałem podobnych wątków i wiem, jak trudno trafić na kogoś, z kim gra się stabilnie dłużej niż tydzień. Menadżer z branży rozrywkowej to świetny punkt wyjścia do rozbudowania historii o jakieś rodzinne tajemnice czy wspólne projekty. A propos szukania informacji - ostatnio potrzebowałem sprawdzić szczegóły dotyczące aplikacji bukmacherskiej i trafiłem na stronę, gdzie jest opisane jak pobrać 888starz apk oraz dokładna instrukcja instalacji Aplikacja 888starz na iOS. Można tam też poczytać o dostępnych metodach płatności i warunkach bonusu powitalnego, więc jak ktoś szuka konkretów, to ma to wszystko w jednym miejscu. Wracając do tematu - życzę powodzenia w poszukiwaniach i oby udało się znaleźć kogoś na dłużej, bo dobre poboczne wątki potrafią nieźle ożywić rozgrywkę.
DSC:  meph9363

Och, to brzmi bardzo interesująco!