Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[18/05/2025] Still Here

phenoman

Rekomendowane odpowiedzi

** 18 maja 2025 roku na światło dzienne wyszła trzecia, większa sesja zdjęciowa od Lara Kozlova na stronie theartoflara.com. Sesja została zapowiedziana już dzień wcześniej dla subskrybentów na platformie OnlyFans influencerki. W przeciwieństwie do wcześniejszych, często ekstrawaganckich estetycznie prac, to nowa sesja zaskakuje intymnością, niedopowiedzeniem i brakiem kolaboracji, do których zaczęła już przyzwyczajać fanów Kozlova. Najwidoczniej plany zostały zmienione, bo cała narracja sesji na to wskazuje - zamiast duetu, pozostała ona sama. Projekt nie spotkał się z anulowaniem od strony autorki, a przeszedł zmiany i sama sobą opowiedziała historię pełną znaków, ciszy i refleksji. Przygotowane zdjęcia przez Verona Vision Studio, z którym Lara współpracuje od początku charakteryzują się miękkim, ciepłym światłem, pastelową paletą i nawiązywaniem do stylu vintage, w którym surowa intymność jest podawana w estetyce performatywnej fotografii. **

** Cała tematyka tej sesji zdjęciowej sprowadza się do opowieści o nieobecności, która może być punktem wyjścia do samoakceptacji i twórczej niezależności. Można tutaj wyczuć ironiczny komentarz wobec oczekiwań rynku, kolaboracji, marek, czy umów. Przewija się też motyw subtelnej złośliwości wobec tych, którzy wymagają kompromisów i autentyczności. Czy to historia porzuconego projektu, niewypowiedzianego uczucia, przekroczonego limitu cierpliwości, a może autoportret kobiety, która nikogo nie prosi o pozwolenie? Motyw projektu pozostaje otwarty do interpretacji przez fanów Kozlovej. **

** Sesja zdjęciowa Still Here została opublikowana na stronie internetowej autorki praktycznie w całości. Dla oddanych fanów i subskrybentów na platformie OnlyFans zostało przygotowane jedno, tajemnicze zdjęcie, jako zakończenie przedstawionego motywu. Całość została rozpromowana na mediach społecznościowych i innych serwisach związanych z fotografią, tj. deviantart, tumblr, reddit. **

spacer.png

Miało być we dwoje.
Dwa ciała. Dwie historie.
Miejsce, światło, klimat… wszystko czekało.
Ale ktoś nie przyszedł.

Zostałam sama - z cudzym pomysłem,
który wypełniłam sobą.

Sztuka nie potrzebuje tłumu, by była prawdziwa.

Ciało. Światło. Ja.
Wciąż tu jestem.
Nawet jeśli ktoś uznał, że nie wypada.

💎💎💎

spacer.pngspacer.png

spacer.pngspacer.png

spacer.pngspacer.png

💎💎💎

Spoiler

[ZOBACZ CAŁĄ ZAWARTOŚĆ NA ONLYFANS]

[LARA KOZLOVA]

spacer.png

💎💎💎

Spoiler

PROMOCJA:

ODGRYWKI:

WYDATKI:

• $20,000 - sesja zdjęciowa z Verona Vision Studio.

DANE:
Imię i nazwisko postaci: Lara Kozlova
Link do profilu postaci: KLIK
Przynależność (do projektu, np. wytwórni): n/a
Imię i nazwisko menadżera: n/a
Link do profilu/przeds. menadżera (jeśli posiada/jest zrzeszony): n/a
Kontrakt zawarty z menadżerem (dot. podziału zysków): n/a

Edytowane przez phenoman