Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Qasim "Glokka" Stone 💎🌴🅱️

mrywa4hunnid

Rekomendowane odpowiedzi

KgwFmNc.pngBORN 14th June 2007, Baldwin Village

Qasim Stone, znany na "The Jungles" jako Glokka urodził się czternastego sierpnia 2007 roku na Chamberlain Hills, Baldwin Village. Nie wyniósł z domu zbyt wiele miłości - jego matka, zmagająca się z uzależnieniem od alkoholu i psychotropów oraz wypaleniem zawodowym, wracała nocami do mieszkania bardziej jako cień, a nie kochająca rodzicielka. Ojca nigdy przy chłopaku nie było, dlatego wychowanie Qasima przejęła ulica - a dokładniej lokalna społeczność przynależna do Baby Park StonesMimo młodego wieku, Qasim od dawna nie jest już dzieciakiem. Uczył się życia przez instynkt – jak przeżyć, jak zarobić, jak bronić tego, co uważa za swoje. Nie pęka. Niezależnie czy chodzi o walkę wręcz, czy pociągnięcie za spust – jeśli zagrożone jest jego bezpieczeństwo lub ktoś z jego ludzi, nie waha się działać. Ma w sobie coś z drapieżnika – chłodna kalkulacja, bez zbędnych emocji, kiedy tylko przychodzi moment decyzji. Jest inteligentny, choć nie w klasycznym rozumieniu – szkolne mury nie były dla niego, ale gdy chodzi o hajs, to jego umysł działa jak komputer. Wie, gdzie, kiedy i komu sprzedać, żeby zarobić jak najwięcej. Nauczył się rozpoznawać "klientów", manipulować cenami i wyczuwać, kiedy trzeba zniknąć z widoku. 

vVo5iiF.gifCele Życiowe:

Największą zajawką Qasima jest muzyka. Rapuje od małolata, początkowo dla siebie, potem dla ziomków, teraz coraz poważniej. Pisze linijki, które tną jak brzytwa – opowiadają o ulicy, o braku miłości, o codziennej walce, o tym, co się dzieje, gdy dzieci wychowują się bez ojców, a z bronią pod poduszką.

━╤デ╦︻ ━╤デ╦︻ ━╤デ╦︻ ━╤デ╦︻ ━╤デ╦︻ ━╤デ╦︻ ━╤

Z doublecupem w ręku, przesiaduje w lokalnym studio, pisząc wersy, które mają rozjebać SoundCloud i VTube. Marzy o tym, by kiedyś jego muzyka wyciągnęła go z gówna, w którym siedzi, ale wie też, że żeby przetrwać dziś – trzeba działać teraz. Dlatego handluje. Czasem towar nie jest najczystszy, czasem klient nie dociera do końca dnia. Ale to nie jego problem – Qasim robi to, co musi.

━╤デ╦︻ ━╤デ╦︻ ━╤デ╦︻ ━╤デ╦︻ ━╤デ╦︻ ━╤デ╦︻ ━╤━╤デ╦︻ ━╤デ╦︻ ━╤デ╦︻ ━╤デ╦︻ ━╤デ╦︻ ━╤デ╦

Motywacje:

Jego główną motywacją jest lojalność wobec tych, którzy byli przy nim, kiedy nikt inny nie był. Baby Park Stones to jego rodzina – jedyna, jaką naprawdę ma. Chce reprezentować ich barwy nie tylko na ulicy, ale też na scenie. Wie, że to, co przeżył, może zamienić w siłę – w przekaz, który odbije się echem w całym Los Santos.

━╤デ╦︻ ━╤デ╦︻━╤デ╦︻ ━╤デ╦︻━╤デ╦︻ ━╤デ╦︻━╤デ╦︻ ━╤デ╦︻━╤デ╦︻ ━╤デ╦︻━╤デ╦︻ ━╤デ╦︻━╤デ╦︻ ━╤デ╦︻━╤デ╦︻ ━╤デ╦︻━╤デ╦︻ ━╤デ╦︻━╤デ╦︻ ━╤デ╦︻━╤デ╦

TWÓRCZOŚĆ:

COMING SOON

SOCIAL MEDIA:

ubhfMp6.png

(click)

INFO:

Imię i nazwisko postaci: Qasim Stone
Numer konta postaci: 1585855178
Przynależność (np. do wytwórni muzycznej jeśli grasz artystę, do agencji menadżerskiej jeśli grasz menadżera, do klubu sportowego jeśli grasz sportowca itd.):
Imię i nazwisko menadżera (jeśli posiadasz):-
Numer konta menadżera:-
Kontrakt zawarty z menadżerem (dot. podziału zysków, np. 10% zysków trafia do menadżera):-

OOC:

Cześć! Postanowiłem po dłuższej przerwie wrócić na Vibe RP i do branży rozrywkowej, tym razem jako raper spod szyldu Baby Park Stones. Odrzuciliscie mi ta aplikacje mowiac ze trzeba miec zgode na granie w przestepczych i w branzy na raz - po uzyskaniu takowej zgody zamieszczam ta aplikacje jeszcze raz. Mam zamiar grac gowniarza, ktory mysli tylko o pieniadzach i o tym, jak hustlowac. Chce tworzyc rozgrywke dla jak najwiekszej liczby osob, jaka jest - granie koncertow, nagrywki, spotkania z fanami, byc moze zalozenie wlasnego labelu jak moja postac podrosnie, stanie sie bardziej rozpoznawalna i rozkreci kariere? Na start chce zaczac od wstawiania amatorskich utworow, ktore nagrywalby Qasim, z lekka promocja (media spolecznosciowe, poczta pantoflowa itp). Mam nadzieje, ze pozwolicie mi rozwinac ta postac i ze dostane szanse grac ponownie w branzy rozrywkowej.
Edytowane przez mrywa4hunnid

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin