Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

​ W/S Rollin' 50's Neighborhood Crips ♿🖐️👊 (Rollin Fifties)

Broskol

Rekomendowane odpowiedzi

Niektórzy się ucieszą, niektórym zrobi się smutno ale wraz z aresztowaniem na dożywocie mojej postaci Calvin'a Brooks'a (479h), zamykamy organizacje. Chciałem podziękować wszystkim, którzy brali udział w projekcie. To było naprawdę kupę super spędzonego czasu, chyba ponad 3 miesiące. Pora odpocząć. Początkowo mało osób dawało nam szanse, lecz mimo wszystko - zrobiliśmy coś z niczego i pchnęliśmy życie w półświatek na terenie Davis. Wiele osób poczatkowo kojarzyło Rollin 50 NHC wyłącznie z memicznego Crip Mac'a i bekowali i słusznie, też nam często służyło to jako rozrywka 😄 Bo też tak jest IRL. (Funfact: Pare gsignów i zwrotów C-Mac'a, członkowie naprawdę zaczynali wplatać w swój slang i zachowanie) Reasumując; myśle, że też troche udało nam się to odczarować przez pokazanie tego z innej strony niż sam CMac, i właśnie przez to może ktoś w przyszłości również zdecyduje się na wybór Rollin Fifties, bo to bardzo przyjemny gang do odgrywania i zrobi to lepiej jak my. Daliśmy zajęcie i rywalizacje innym gangom/organizacjom. Nie baliśmy się też walczyć często z 4,5 organizacjami na raz i to do samego końca 😉 Mieliśmy super aktywność, przewinęło się przez nas maaase ludzi, nie sposób zliczyć i zapamiętać wszystkich (Ostatni ticket na discordzie to chyba numer 80) Byli i są też gracze, którzy zaczynali jako nobki, a wyrośli na dobrych grajków i szacuneczek za to. Zawsze starałem się przez ten okres dawać przykład, trzymać poziom i szlifować gierke jak tylko coś widziałem nie tak. Staraliśmy się również korzystać z wszystkich dostepnych rzeczy jaki oferował serwis w grze w organizacji. Nie zliczę też ile gangów "przeszło obok", a my mimo wszystko graliśmy swoje, nie patrzyliśmy nigdy na innych. Zaczynaliśmy nie znając się, zbudowaliśmy swoje własne grono, które nie było zamknięte nigdy na nowe twarze, może też przez to nie było nigdy nudno i sporo się działo. Teraz każdy rozchodzi się w swoją strone. Mam nadzieje, że wiele osób nauke - z tej pięknej przygody, przeniesie gdzieś dalej.
Chciałbym też podziękować innym liderom organizacji za interakcje, szczególnie tym którzy potrafili zawsze się dogadać, a bynajmniej próbowali/starali się i nie szukali dymów, a policzyć takich przez ten cały okres to na 3 palcach. Zgrzyty musiały być, ciężko było tego uniknąć, ale myślę że nie sprawialiśmy kłopotów z tego powodu, w tym sektorze. Zawsze starałem się wszystko prostować i nie psuć gry nikomu obok. Jeszcze raz pozdrawiam całe Rollin Fifties, daliśmy kawał dobrego RP. Powodzonka na Vibe'ovskiej drodze 😄 

Łapcie Crip Mac'a, Fie Fie, The Niccle nigga 😄

Crip Crip [Explicit] by Dj Flippp & Crip Mac on Amazon Music - Amazon.com

Temat poproszę przenieść do archiwum. 

Adik_, popuś, shavti i 17 innych lubią to

BITCHES LOVE STALK ME, THEY WANT GRAB MY DICK, CATCH

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin