Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

KazeNoir ⛩️ the little seoul collective

Rekomendowane odpowiedzi

KazeNoir
SmXpwIZ.png 
Kilka miesięcy mija w ulicach Los Santos, w pewnym momencie powstała grupa "KazeNoir", za którą miasto LS zaczeło wariować. Grupa, która się szybko rozprzestrzeniła, opiera sie na replikach Jeden do Jeden, zamawianych z Japonii przez pewnego mieszkańca Little Seoul, który najprawdopodobniej należy do pewnej Organizacji Przestępczej. Facet, który jednak prowadzi tą nielegalną działalność, nie ujawnia swojego prawdziwego nazwiska ani imienia, znany jest jednak pod kswyką "KAZE". Główne repliki firm, jakie zamawia to zazwyczaj: Rolex, Audemars Piguet, Balenciaga, Tom Ford, Louis Vuitton, Jordan, Chanel, Prada, Gucci, Dior ITD. Wszystko w jakości, która sprawia, że nawet eksperci mylą je z oryginałem. Ptaszki jednak ćwierkają, że nie wszyscy wiedzą, że to nielegalne interesy... Oficjalnie to tylko zwykły człowiek, który pozbywa się starych i drogich ubrań, których nigdy nie założył. Ale ci, którzy wiedzą – wiedzą.

Mówi się, że KAZE był wcześniej poszukiwany przez LSPD — krążyły raporty o podejrzeniach handlu podróbkami wysokiej klasy. Przez jakiś czas całkowicie zniknął z miasta. Ale teraz wrócił — jeszcze ostrożniejszy, jeszcze bardziej selektywny. Działa po cichu, ale jego wpływ rośnie z każdym sprzedanym zegarkiem. Dlaczego ludzie zaczeli za tym szaleć? Grupa KAZENOIR, pozwoliła i zadbała o to, że dowolna osoba może kupić swój wymarzony produkt taniej. Buty, lub odzież a może nawet i zegarki, mogą osiągiwać ceny do nawet kilkanastu tysięcy amerykańskich dolarów, zależnie od modelu. Limitowane sneakersy, które na świecie występują w zaledwie kilku egzemplarzach, na KazeNoir osiągają liczby sięgające kilkuset sztuk – to już nie kolekcja, to kult.  Kaze, czyli główny założyciel grupy KazeNoir, sprzedaje wyłącznie z ręki do ręki. Z klientami się jedynie umawia przez Telegram'a, do którego jedynie szczęściarze mają dostęp. Koleś zostawia po sobie zero śladu — tylko drop, kontakt i znikasz. Dla wielu klientów ten kontakt to więcej niż zakup, to rytuał.

Spoiler

OOC: Siema, mam plan rozpocząć projekt zarobkowy dotyczącego sprzedaży podróbek zamawianych z japonii. Moja postać obecnie gra w Little Seul Collective (Yakuza) i chciałem jakiś fajny pomysł na giereczke. Początkowym planem jest rozrzucać towar poprzez LS, ale z czasem jeśli wszystko będzie szło płynnie, repliki będą prawdopodobnie rozsyłane po całym kraju. Całoś oczywiście polega na dyskretności, mam zamiar to prowadzić oczywiście z głową a nie jak idiota, w każdym razie jest też myśl o konsekewncjach. Mam nadzieje że dacie szanse, pomimo moich kar które były troche temu, Siemasz!

link do org:

Edytowane przez mlodziutki

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin