Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[09.06] GET READY WITH ME - LIVESTREAM SM CHER B.

Madlyn

Rekomendowane odpowiedzi

EbIh6dH.png**Cher usiadła na swoim łóżku, ułożyła laptopa na podstawce i włączyła go. Przez chwilę jak uruchamiał się system, zerkała w telefon odpisując znajomym z Paryża. W końcu odpaliła program do nagrywania, grę The Sims 4 i zaczęła powoli ustawiać ekran tak, by na streamie było widoczne - sim w kreatorze i sama Cher z kamery, choć początkowo widać było tylko ją. Kiedy tylko już się przygotowała, kliknęła odpowiedni zapis i weszła do kreatora sima. Włączyła stream na swoich social mediach.**

Bonjour, c'est moi, Cher! Jak u was, kochani? Wierzę że wszystko gra, że macie siły na dzisiejszy live i poświęcicie dla mnie kilka minut. **odgarnęła swoje włosy z oka, poprawiła zerówki na nosie** Ostatnio w ogóle zniknęłam i nie prowadziłam żadnych storek, live’ów, jedynie czasem wrzuciłam zdjęcie - częściej bywałam aktywna na moim instagramie.Jak dobrze wiecie, wpadłam znowu do Los Santos i z niego najwyraźniej nie wypadnę! I nie, nie, to nie przez to, że kogoś poznałam… No, może po części - sorry Rene. **śmiech Cher** Ale to właśnie od marzeń się zaczyna, później dochodzą nowe, lepsze rzeczy.

**Dziewczyna się roześmiała i za chwilę poklikała na swoim laptopie dodatkowo, by zaraz umożliwić dołączającym na stream widok na kreator. Wyświetlił się wówczas obraz stojącej Simki, która ogląda się na boki i uśmiecha się, rusza rękami co jakiś czas i czaruje. Ta postać jest stworzona na wygląd Francuzki - co z resztą widać, choćby po elementach charakterystycznych jak włosy i ich długość, kolor, a także kształt twarzy. Cher za chwilę poprawiła poduszkę za sobą i zerknęła na swój ekran, co jakiś czas zmieniając ubrania na wyświetlanej postaci.**

Jesteście ciekawi co mam na ekranie i o co z tym chodzi? **Pochyliła się wówczas do telefonu i prychnęła.** Widzieliście ostatni post który dodałam na social mediach? Selfie z gościem z tyłu? Yeah, to był Alex, mój fotograf. Mówiłam wtedy o małym wspólnym shoppingu, który skończył się DOPIERO po TRZECH godzinach? Ja serio nie wiem jak ten koleś wytrzymał te tortury… Albo jak ja je wytrzymałam? **Dotknęła paluchem podbródka, zaraz parsknęła śmiechem.** Bo to on miał znaleźć ubranie dla mnie - tak sobie wymyśliłam i nie odmówił. No a po co? Zaraz po zakupach, gdzie to już było dość późno, bo zaczęła się noc, było nieco mgliście - a może to był smog, nie wiem. Zaraz potem poszliśmy w plener zrobić kilka ujęć w miejskiej scenerii - takich zdjęć u mnie na profilu nie brakuje, choćby to z wywalonym kopytkiem do przodu. Dobrze, że mi wtedy tripod nie zleciał, bo poleciałby prosto na highway, a ja nie miałabym ani telefonu, ani zdjęć. **Parsknęła pod nosem, ciągle zmieniając fryzurę swojej postaci w grze.** Także - Alex, spiesz się, bo ludzie CHCĄ zobaczyć efekty tej sesji zdjęciowej! A skoro jeszcze nic o tej sesji nie wiecie, stwierdziłam że możemy się nieco zintegrować i złożyć jakiś set w simsach - w grze widziałam opcje wystartowania z karierą influencera, a jest też chyba jakiś mod do wgrania na karierę modelki? Whatever, dzisiaj skupiamy się wyłącznie na tym jednym outficie. **wzruszyła ramionami i wesoło poruszała ramionami góra-dół** GET READY WITH ME, WERSJA SIMSOWA - KTO MI POMOŻE?

**Cher zbliżyła się do kamery, właściwie podstawiła pod nią oko, zasłaniając niemalże cały widok na siebie. Zamrugała kilka razy i zaraz odetchnęła, sięgnęła po herbatę z imbirem i wzięła łyka, siorpnęła odrobinę. Kątem oka spojrzała na ekran telefonu.**

usBDswl.pngWoo-ooaah, phaha, sporo was jest na streamie. Yeah, następnym razem zrobię GRWM w tradycyjnej formie, jakbym mogła skleiłabym z wami pinky promise. A obietnic się nie łamie. Co piję? Herbata zielona z imbirem. Widzę że wrzucacie pytania - przejrzę je za chwilę, jak tylko uda nam się skleić to po co tu jesteśmy. Okay? To co? Działamy! Oui… Czego szukamy? Mało wulgarnego, wyzywającego… Coś, co będzie pasowało do tej pozornie delikatnej buźki. Czy złożymy to z dwóch różnych modeli? Perhaps. Ja uwielbiam różne wzory na ubraniach. Jak mam na sobie proste stroje, czuję się jakoś… nie wiem, nago? Też tak macie? Ej, ale to jest ładne, zobaczcie… Tylko, że trochę mi nie pasuje, a co wy sądzicie? **Na ekranie na chwilę została ta stylizacja.** Mnie nie siedzi pod typową, miejską sesję. A spróbujmy zmienić tu buty… Może jakieś kozaki? **Na ekranie zmieniły się buty.** Hej, zaczyna to wyglądać! Ale jednak mimo wszystko porwałabym się na coś dalej… A to? **Za chwilę pojawił się na simie inny outfit.** Dobra, powiedzmy że jest okej. W ogóle nie dokończyłam wam co się ze mną aktualnie dzieje. Wszystko przez właśnie marzenia. No i skoro jesteśmy przy marzeniach, wpadniemy w temat ambicji, bo są ze sobą powiązane. **Na ekranie cały czas przelatują stroje, Cher dogląda na telefonie komentarzy i co chwilę reaguje na prośby swoich widzów na live odnośnie ubrań i dodatków.** Jestem naprawdę wdzięczna za to jaką szansę otrzymałam w Paryżu - L'agence Maison de Visage, jesteście WIELCY! Daliście mi tak dużo wrażeń, tak ogromną ilość doświadczeń, godziny nieprzerwanej, ciężkiej pracy, mocno zorganizowanej i przede wszystkim - dbaliście o mnie. No, wciąż to robicie, prawda? Poznałam wielu wspaniałych projektantów, stylistów, fotografów, wizażystów, scenarzystów i wiele, wiele innych osób aktywnie biorących udział w pokazach czy sesjach zdjęciowych. I nie odchodzę - choć prawie rok temu do tego doszło, tak dziś wciąż z nimi współpracuję. No, co my tu mamy? **Cher zagwizdała kilkukrotnie, jakby na ulicy dojrzałą dobrą fokę.** Aż mi się łezka w oku zakręciła. Pytacie dlaczego kolory takie, a nie inne? Trochę oszukałam i wybrałam podobne do tych, które mi dopasował Alex. Jak oceniacie ten outfit? Nie było bardzo ciężko go złożyć..

09hUM7O.png

**Francuzka wzięła do ręki telefon i chrząknęła.** Widzę, że chcecie wiedzieć dalej. Prawie rok temu podjęłam pierwszą próbę, która zakończyła się niepowodzeniem, ale to nie przez to, że mi nie wyszło. Po prostu - nie poszłam po swoje. Wróciłam z Los Santos do Paryża, żyłam swoim życiem, aż znowu dopadła mnie chandra. Dałam sobie więc drugą próbę, i jak do tej pory moje starania przynoszą mi ogrom korzyści, satysfakcji. Wiecie, to jak ze zmianą pracy - z jednej firmy na drugą. Po prostu czasami przydaje się mały reset, który poprowadzi was drogą ku szczęściu. C’est la vie, nie jest to łatwe żyć pięćdziesiąt lat, robiąc jedną i tę samą czynność w jednym miejscu. Czasem to kwestia poszerzenia horyzontów. Próbowania nowych doświadczeń, a nawet i szaleństwa. Bo nie jest mądrym lecieć za ocean, bez wielkiego planu, bez noclegu, nawet z jakimś konkretnym budżetem. **Cher zarzuciła rękę za głowę i oparła się o nią. Za chwilę zniknęła też część simsowa i pozostała na ekranie twarz Francuzki.** Dobra, czas na pytania.

**Dziewczyna wzięła do ręki telefon i zaczęła przesuwać paluchem po ekranie, czytając te ciekawsze pytania.** Czy jestem bardziej za Paryżem, czy za LS? Paryż w moim serduchu, zawsze. Chociaż miewam dylematy niekiedy. Dalej… Czy Rene i ja na serio? Tak, po co mielibyśmy udawać? Nie bawią mnie situationshipy. Czy boję się że mi się nie uda? Heh, nie boisz się czasem że Ci sufit na głowę nie spadnie, jak będziesz za długo w domu siedzieć? Najgorsze zdjęcie w karierze? W stroju banana. Nie pytajcie. Co przeważyło wyjazd: chęć kariery czy ucieczka? Jedynym powodem do ucieczki jest stagnacja. Nie wmawiajcie sobie, że jesteście szczęśliwi, kiedy szczęśliwi, kurwa, nie jesteście. Ja jestem jednak ambitna, więc wybieram karierę. Dlaczego Los Santos, a nie Nowy Jork? Zdecydował palec na mapie. **Parsknęła pod nosem, a potem osunęła telefon niżej.** Nie, tak naprawdę Los Santos przyciąga do siebie właśnie przez krzykliwe Vinewood, swoim pozornym wyglądem kusząc spragnionych i dając nadzieję, że to właśnie Ty jesteś wyjątkowy, to właśnie Ciebie wybiorą. No i tak, ja też tak to widziałam, ale nie łudzę się, że cokolwiek samo do mnie przyjdzie.

**Znowu Francuzka wgapiła się w ekran, na chwilę milknąc.** Heeeeej, to jest ciekawe, słuchajcie. Jaką radę dałabym dla siebie samej za powiedzmy rok, kiedy moja kariera będzie nabierać rozpędu? Cher spojrzała przed siebie, wzięła głębszy wdech. Nie wierz we wszystko, co Ci oferują. Nie myl tempa z wartością. To, że coś przychodzi szybko, łatwo, nie znaczy że jest bardziej prawdziwe. I nie zapominaj, dlaczego zaczęłaś. - dlaczego tak? W LS tempo bywa zawrotne. A wy? Hej, to challenge dla was: Co wy byście powiedzieli sobie samym, starszym o rok? **Ponownie Cher wlepiła wzrok w pytania. ** Najbardziej bolesna odmowa, jaką usłyszałaś? To było jeszcze w Paryżu, wiecie? Casting, kampania bielizny. Weszłam pewna siebie, wiedziałam czego się spodziewać, przeszłam po pokoju, a potem… Słyszę: Masz zbyt duży rozmiar. HELLO? **Spogląda w ekran, wzdychając.** Noszę rozmiar 4 w US?? To jakby komuś powiedzieć, że słońce jest za ciepłe? Wiedziałam od zawsze, że świat mody może być niczym toksyczny facet, mówiący Ci, że jesteś idealna, ale nie dzisiaj. Phaha, kocham ten komentarz. Size 4 to w mojej rodzinie dziecięcy. Kochajcie siebie. Ale serio, odmowy nie bolą dlatego, że Cię nie chcą. One bolą, bo ktoś próbuje Ci wmówić, że z Tobą jest coś kompletnie nie tak. I wtedy, na tym castingu, ja totalnie osłupiałam, aż mi mowę odjęło. Wyglądałam jak surykatka, dosłownie! A wy? Co zrobilibyście na moim miejscu?

lEPx6x0.png**Cher ponownie poprawiła się przed ekranem, przeleciała pazurami po swoich włosach rozczesując je odrobinę.** Czy mój Sim ma lepsze życie niż ja? Cóż… Jakby wam to powiedzieć, są dwie ścieżki… prowadzenie podejrzanego klubu nocnego i pławienie się w luksusie lub faktyczne budowanie swojego imperium od pracy, studiów, faceta i kota, mieszkanie w domu, który stale jest w remoncie i ambicje posiadania mieszkań na wynajem. W obu przypadkach nie jestem to ja i się cieszę - każdy etap przeżyłam w odpowiednim momencie, będąc jeszcze w Paryżu. Dobrze, że to tylko gra… DALEJ. Jakie ciuchy noszę, jak nikt nie patrzy? Chodzę w dresie, jak teraz. Co sądzę o dramach w LS? Nic, są bez sensu. Ale zasięgów niektórych bzdur nie da się zmniejszyć, niemal ciągle wyświetla mi się coś na lifeinvader. Ostatnio widuję serio wiele postów w sieci, tylko po to żeby kogoś rozliczyć, a prawda jest taka, że każdy kiedyś coś powiedział, zrobił, a dziś uważa kompletnie inaczej, bo uwaga: zmienia nam się gust, zainteresowania, opinie z wiekiem. SZOK, CO NIE? Ostatnio odtwarzana piosenka? **Cher poklikała na telefonie i zaraz uśmiechnęła się kącikiem ust.** W sumie MUNYA - Life is a Dream i Vanilla. Jeszcze jedno pytanie wleciało, całkiem cool. Co sądzę o quiet luxury? Wiecie co? Quiet luxury... To jak laska, która wchodzi do pokoju w kaszmirowym swetrze, który wygląda jak nic, ale kosztuje tyle co czynsz za wasze mieszkanie. I nie powie o tym ani słowa. Bo nie musi. To też jest trochę o pewności siebie, że nie musisz mieć logo na czole, żeby ktoś wiedział jaki masz gust. Poza tym, w LS quiet luxury jest nową ekstrawagancją. Serio, tu nawet jogurt naturalny musi być organiczny, importowany i podany w miseczce z Japonii. 

A jeśli chodzi o pytania o sesję i portfolio - słuchajcie specjalnie zostawiłam sobie je na sam koniec. Kiedy się pojawi efekt tej sesji? Najwcześniej środa. W jakiej formie będzie? Sama nie wiem, serio. Dzisiaj dostanę dopiero swoją kopię, to może coś zaspoileruję na story… Kto robił moje polaroidy? Sprawdźcie Blayze, które prowadzi Roque - robi naprawdę świetną sztukę. Gość ma niesamowicie kreatywną głowę. Jeśli ktoś z was szuka fotografa w LS — sprawdźcie go i nie bądźcie egoistami, polecajcie dalej. Jakie sesje zdjęciowe robiłam we Francji? Od ubrań, galanterii, bielizny aż po biżuterię. Chociaż w ostatnich miesiącach skupiłam się bardziej na dwóch ostatnich. Czy chcę to robić i tutaj? YES, kocham swoją pracę. I wcale nie uważam, że pokazywanie swojego ciała na zdjęciach jest czymś złym. Nie robię tym nikomu krzywdy. Jeśli ktoś ma z tym problem... to jego problem, nie mój.

**Livestream na social mediach wciąż trwa, oglądający mogą wciąż odpowiadać.**

Spoiler

Materiał bez wyceny.

Edytowane przez nyan

**Maysaa Spencer wróciła z uczelni na kilkugodzinne okienko przed zmianą w kawiarni - odpaliła streama widząc znajomą buzię. Zasubskrybowała kanał i napisała do byłej współlokatorki z pytaniem, czy pomoże jej ogarnąć The Sims 4 na swoim laptopie. Po parunastu minutach napisała na czacie**

Maysaavv: Bonjouuuur. Masz jakieś fajne mody??

Edytowane przez z00nia
Madlyn lubi to

**Paryżanka przeleciała paluchem po ekranie, skupiając się na nowych treściach w komentarzach. Na niektóre tylko się roześmiała, czasem coś podziękowała. Na te wymagające otwartej odpowiedzi, udzieliła jej.**

23 minuty temu, Zakrzok napisał:

**Nicholas wbił i skomentował**

BONJOUR CHER, CO WCZORAJ ROBILIŚCIE JAK WRÓCILIŚCIE??

BONJOUR MONSIEUR! **Zaczęła wyliczać na paluchach, spoglądając w bok.** W sumie... Zgodnie z obietnicą zabrano mnie na hotdoga. **Obejrzała się na ekran i roześmiała się, nieco ściszyła głos** Nikomu nie mówcie, że to mój ósmy cheat meal w tygodniu, dobra? Sam wieczór był iście... bombowy, potaplałam się w basenie, podtopiłam nieco Rene na dobry sen. Czekam na kolejną imprezę!

30 minut temu, bajtek napisał:

**lozada wszedl napisac tylko jedna wiadomosc**

li.v-rp.pl/blayze

To on! Blayze! Bonjour Roque!

28 minut temu, z00nia napisał:

**Maysaa Spencer wróciła z uczelni na kilkugodzinne okienko przed zmianą w kawiarni - odpaliła streama widząc znajomą buzię. Zasubskrybowała kanał i napisała do byłej współlokatorki z pytaniem, czy pomoże jej ogarnąć The Sims 4 na swoim laptopie. Po parunastu minutach napisała na czacie**

Maysaavv: Bonjouuuur. Masz jakieś fajne mody??

12 minut temu, Vigdis napisał:

**Selah wpadła na live'a, bo kocha simsy, napisała komentarzyk**
Masz wickedwhims? 🤯 Co sądzisz o tym, że po każdej aktualizacji mody się wysypują? Grałaś w Inzoi?

Bonjour, ladies. Czy mam fajne mody? Odpowiem - mam mody, ale to zależy dla kogo i jak są odpowiednie. Testowałam whickedwhims, ale traktuję je jako właściwie dodatek... Co prawda strasznie... e... imponujące, a może nawet dziwne jest to jak dużo twórców przygotowuje pod ten mod animacje, modele różnych przedmiotów. Prócz tego mam kilka innych modów kryminalnych, mnóstwo tych ubraniowych, zmieniających wygląd sima, ale nie wszystkie mi leżały, niektóre się nie chcą poprawnie ładować i je wywaliłam. Ten dodatek z mieszkaniami jest ekstra, polecam sobie zbudować kilka domków obok siebie - zapewniam, że poczujecie się jak deweloper! Haha! Odpowiadając na drugą część komentarza: Co sądzę o aktualizacjach modów? Jest to wkurzające, że trzeba czekać. Zawsze wtedy mam czas dla siebie, ale to trwa dość krótko nim się pojawią. Widziałam filmy o Inzoi, ale obawiam się że mój laptop nie przeżyłby gdybym włączyła tę grę - ponoć to jest jeszcze wczesny etap, plus sztuczna inteligencja nie zawsze zatrybi jak trzeba. A Ty lubisz? Grałaś? Polecasz?

35 minut temu, styfix napisał:

**Luna natrafiła na transmisję, wkręcając się w uniwersum simsowe. Po chwili napisała komentarz z konta @Luna_Germain2003**
masz bardzo poważną misję - czy jesteś w stanie stworzyć postać która mnie prrzypomina? Może być wampirką

Ha! Hej Luna! Pewnie, wyślij mi swój profil albo zdjęcie w DM, to wyrzeźbię Twoją simopodobiznę. Może nawet zostaniesz moją współlokatorką, przydałaby mi się taka!

18 minut temu, Boxidro napisał:

**Rayan widząc swoją partnerkę i jej pomysł o stworzeniu simki na jej podobieństwo zaczął pisać:**

Cher hippo, nie rób żadnej Luny wampirzycy. Wystarczy, że już sama robi w domu, jak gra w te wasze Simsy...

Dlaczego mam nie robić wampirzycy? Dopóki nie gryzie Ci szyi, to względnie jest to okej... **Roześmiała się po swojej odpowiedzi, przeglądała dalej wiadomości.**

Boxidro, z00nia i styfix lubią to

**AURA weszła ze swojego oficjalnego konta na live dać pytanie.**

'najlepsze simowe miasto? osoboscie san myshuno albo winderburg ON TOP.'

Madlyn i z00nia lubią to

.・。.・゜✭・.・✫・゜・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。.  ・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。. 

1 godzinę temu, El Fenomeno napisał:

**Blanca wchodzi na LIVE zostawić coś od siebie:**

- Koty czy psy?

Koty czy psy - takie pytanie dostałam. Ummm... A jak odpowiem że konie, to będzie dobrze? Ale z tej dwójki to kocham koty.

37 minut temu, Misty napisał:

**AURA weszła ze swojego oficjalnego konta na live dać pytanie.**

'najlepsze simowe miasto? osoboscie san myshuno albo winderburg ON TOP.'

Najlepsze miasto w The Sims 4? San Myshuno, Del Sol Valley i Kasztanowy Grzbiet. W sumie ten Winderburg jak tak patrzę też całkiem cool, może nawet kiedy tam zagram?

**Cher zaraz odłożyła telefon i odetchnęła, poprawiając ekran laptopa - poruszyła się więc i kamera.**

Dzięki wszystkim że wpadliście na ten live - nie zapominajcie o środzie, śledźcie mój profil... Moje portfolio możecie sprawdzić na cherbelair.com - tam również wkrótce pojawi się moja ostatnia sesja. Nie mogę się doczekać! Liczę na to że ten projekt wam się spodoba - docelowo chciałabym by podobne sesje pojawiały się regularnie.. Jeśli chcecie dołożyć cegiełkę do kolejnego projektu, dajcie znać w moich dm w jakiej scenerii, a może stylu byście chcieli mnie zobaczyć! Au revoir, kochani...

**Paryżanka posłała całusa dłonią do kamery i za chwilę ekran stał się czarny, zaś live został zakończony. Zapis z tego live pojawił się na instagramie. **

Edytowane przez nyan
z00nia i Misty lubią to