Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

(PEN1 -> AB) Dave Warren & Cindy Burns

Bosman

Rekomendowane odpowiedzi

OUT OF CHARACTER
Moja wizja artystyczna dwóch postaci które mają odzwierciedlać życie uwiązane z gangiem więziennym. Przepełnione brutalnymi ale jednocześnie przyziemnymi wydarzeniami które powodować będą chwile grozy, wątpliwości i bezradność w pokonywaniu problemów codziennego życia na ulicach Los Angeles. Jestem pasjonatem tematu gangu PEN1 jakoś od 2015 roku, jak tylko się o tym dowiedziałem a swoją wiedzę którą zyskałem za pośrednictwem internetu, przelałem w projektach które prowadziłem na lsrp.net i vibe rp. Moja interpretacja odgrywanego klimatu jest moja, nie wzorowana na czyichś pomysłach. Rodzi sie pytanie czemu nie podepne się pod czyiś temat organizacji przestępczej? Nie czuje powołania do współtworzenia silnej grupy albo projektu które składa się z kilkunastu osób. Mam swój bardzo personalny tok myślenia, tempo gry, pomysły które nie zawsze są zrozumiane i bardzo niszowy sposób na grę którego nie każdy zrozumie i może to wywoływać nieporozumienia na linii gracz - gracz. Mając swój temat, biore odpowiedzialność tylko i wyłącznie za siebie i w taki sposób gra mi sie znacznie lepiej. Ja wychodze z założenia, że najlepsze czasy dla tej gry już dawno minęły, więc nie ma grubszego powodu do nastawiania się na fantazyjne projekty.

IN CHARACTER
Splecione historie dwóch postaci którym nigdy nie będzie dane sie poznać, mimo, że mają wspólnych znajomych. Powieść pisana o losach skejtera któremu została odebrana szansa na dokonanie jakiegokolwiek wyboru w myśl, życia w gangu oraz dziewczyny której bardzo bujne i bezprecedensowe życie przerwała niechciana ciąża i dożywocie jej partnera z którym planowała ucieczke do Hollywood, miejsca dla gwiazd. Cała opowieść zostaje rzucona na tło, brutalnego środowiska białej supremacji w Kalifornijskim systemie penitentarnym w którym więzienne życie opiera się na walce rasowej, skonstruowanej przez rząd a niby szare i proste życie na ulicy Los Angeles tak na prawde definiuje kultura narkotyków i próby przetrwania w podłym nadmorskim regionie składającego się z kilku plaż, znanych na całym świecie.