Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[01.07.2025] SEX P - Sizzlin’ Bitch, City Boys Gettin’ It 🎥 By. CITY BOYS/SEX P (prod. LIBIDUO & MOJANG)

laflare1017

Rekomendowane odpowiedzi

**Po miesięcznych zapowiedziach i leakach 1 lipca 2025 roku o godzinie 23:00 na wszystkich popularnych platformach streamingowych pojawia się pierwszy solowy numer od SEX P, wyraźnie podkreślający jego trwałą obecność w projekcie CITY BOYS. Ten track to esencja ideologii CITY BOYS – umniejszającej, przedmiotowej narracji wobec kobiet, którą SEX P mocno zaznacza w swoim lirycznym stylu. Nie wiadomo dokładnie, do której kobiety kierowany jest tekst, więc każdy słuchacz może podpiąć pod to własną historie lub interpretacje.**

**Numer nie tylko seksualizuje kobiety i buduje obraz szybkiego życia, ale także celebruje swag, z jakim SEX P obnosi się na scenie. Raper wraca tu do głośnych wydarzeń, takich jak aresztowanie YODADDY przez lokalny departament za seks w miejscu publicznym, ewidentnie w tej kwestii mu przyklaskując. Otwierając się szeroko na mainstream, SEX P z dumą podkreśla swoje sukcesy, dorobek i miejsce w branży, jednocześnie oddając hołd postaciom takim jak HOODSTAR & RAY, z którymi współpracował. Surowo zwraca się do potencjalnych fake-graczy na scenie, którzy mają nie pisać do niego o tracki jak reprezentują sobą niski poziom. Oprócz tego SEX P gra słowami np. w kwestii Jakuba Młynarczyka, wyolbrzymiając słuchalność tego kawałka na AirPodsach koszykarza w trakcie play-off. W tle także można dostrzec obramowaną płytę za numer NO NO NO za produkcję dla CHASE & HOODSTAR. Nuta to typowy flex – kobiety, seksualność, błyskotki, whipy, pieniądze i status w branży muzycznej, jednocześnie krótkie zaczepki. Idealny banger dla społeczności CITY BOYS.**

**Sama nuta jest przyjemna, SEX P ewidentnie na beacie czuje się jak ryba w wodzie. Za produkcję odpowiedzialne jest LIBIDUO & MOJANG (CITY BOYS), klip kręcony jest przez osobę z bliskiego grona CITY BOYS (nieujawniona w creditsach), a montażem zajął się sam raper, więc nie dziwi topowa jakość całości. Wideo jest dynamiczne, SEX P świetnie się porusza, gestykulując pod tekst, a pomiędzy ujęciami przewijają się takie twarze jak DALMANE czy GWAPO GANG, kobiety na klipie są bliżej nieznane. Na ekranie błyska charakterystyczna fura – Tempesta od SEX P, która regularnie odwiedza każdą większą domówkę w Los Santos. Wszelka broń palna na klipie jest odpowiednio zblurowana. Studio CITY BOYS nie odpuszcza – wiadomo, jeśli SEX P bierze się za projekt, to musi być dopracowany do maximum.**

**W końcowych sekundach numeru SEX P nie zostawia miejsca na niedopowiedzenia — beat milknie, a outro zdobi dźwięk komentarza akcji Kidane Nzoumba, młodego podkoszowego z ULSA Bruins, który w ostatnich tygodniach szturmem przejmuje BIG-10. Jego dominujący wsad w końcówce meczu to nie tylko sportowy highlight, ale metafora całej ideologii CITY BOYS: wjazd z buta, bez pytania, ponad wszystkimi. SEX P kończy track dokładnie tak, jak Kidane kończy akcję – z góry, pewnie, zostawiając konkurencję na ziemi.**

OaVKLGn.png

eyo3OhS.png

GENIUS ⓘ Sizzlin’ Bitch, City Boys Gettin’ It Lyrics

Spoiler

[Chorus]
Twoja thot wchodzi do lobby, kreci spliff powoli
Dla skladu trzesie dupa, napiera im na brolli
Soft chce na backstage, tu wpuszczamy tylko VIP
W kieszeni spory bankroll, nawet nie wiem ile liczb

[Verse 1]
Nie gadamy o milosci, no chyba, ze o sobie
Ty ja kochasz, ja ja puszczam — przelicz dupku noce
Skurwiel scina wzrokiem — niech sie przyzwyczaja
SEX P spory drip, chain lsni jak lawa
Ona znow pisze w nocy, ale chyba nie mam czasu
Kocham suki tylko, jak potrzeba rozrzucic hajsu
Shwaty chce mnie w sidla — suka wie jak to dziala
Styl CITY BOYS, parking noca — na kamerach oddaje sie cala
Lod na szyi swieci, blysk jak na wybiegu
Urazilem jego dume na LI i Ty myslisz, ze mialem to na celu?
Stoje za swoim skladem, za kazdego oddam glowe
Nie wiem czy dzis egzotyczny whip, czy coupe
Mala chce pierscionek, daje mi ten znak
Ja chce samotnie na wzgorzach eksponowac swoj blask
Na rece AP, nie mam czasu na ich dymy
Wchodze w club niewinny, a zostawiam same blizny
Kocha mnie mainstream, szykuja dla mnie miejsce
REST IN POWER HOODSTAR & RAY — oni z gory patrza na to wejscie
Nie gadam z fejkami, nie odbieram od nich call
Jestes jednym z nich — nie pisz czy wyprodukuje Twoj track

[Chorus]
Twoja thot wchodzi do lobby, kreci spliff powoli
Dla skladu trzesie dupa, napiera im na brolli
Soft chce na backstage, tu wpuszczamy tylko VIP
W kieszeni spory bankroll, nawet nie wiem ile liczb

[Verse 2]
Codziennie inny whip, ich sklad po Uber dzwoni
SEX P w ciagu z forsa — LIBIDUO pyta czy chce od tego wolne dni
YODADDY, odpowiadam nie, zrob mi transfer — chodzi o suki 
Oni patrza na moj sukces jak na zmiane klubowa Luki
Gram na blokach jak Lakers, robie punkty w kazdym miescie
Twoja zdzirka jakas biedna, pociesze Ci ja w dobrym gescie
LV, Chanel, Bape — tak okazuje milosc
Sory, ze za to zgodzila sie na sextape
Bez zartow
Twoja mala zgrywa classy, ale w DM nie mozna jej zatrzymac
Cartier branclets blyszczy, kiedy slonce wali w reke
Mlynarczyk elektryczny jak w przerwie play-off odsluchuje ten banger 
Nie zartuje, mam ten lifestyle, ktory wibruje ciala
Wyslij do mnie swoja hoe, ja tez wezme do sklepu projektanta
Nie miej mi za zle, ze wrocila do Ciebie cala wymeczona
SEX P top of the top, Twoja gyatt po prostu to kocha

[Outro]
Bruins przechodzi do ataku, zostalo piec sekund
Kidane scina pod kosz
Kidane minal srodkowego
Kidane wybija sie do alley-oop
POSTERIZER
Kidane ponownie to robi, Bruins wygrywaja spotkanie

PROMOCJA

Spoiler

POST 1 eyyyy, listen up — solo produkcja w drodze, wszyscy wciagacie SEX P shit nosem
POST 2 EYYY, 10 SOFTOW NA MOIM DM I LADUJE W SIEC LEAK MOJEGO PROJEKTU, BADDIES WIEDZA CO ROBIC
POST 3 SLIZZIN' BITCH, CITY BOYS GETTIN' IT stamp that — title^ talkin’ loud 🌪️🌪️🌪️ EYYY, CITY BOYS NAD TYM CZUWA photo z LIBIDUO
POST 4 CAM 1, CAM 2, CAM 3, CAM 4 AYOOO, KTOS ZMIENIL ZYCIE W PIERDOLONA SESJE ZDJECIOWA?! HAHAHA 🌪️🌪️🌪️ 01/07 — LOCK IN, MARK YA CALENDARS 📅💥
POST 5 SNEAK PEAK OUT NOW, SHIT COOKIN' RN... >24H SLIZZIN' BITCH, CITY BOYS GETTIN' IT!!!!
- leak fragmentu nuty Sizzlin’ Bitch, City Boys Gettin’ It na podcast CITY BOYS
- kontrowersyjne texty na podcast #4 Podcast City Boys by Blanca Carvantes & Vienna Bohannon
HOODPRESS: SEX P na żywo w „City Boys” — chaos, wycieki i… fake Air Force’y?
- przynależność do CITY BOYS, przy promocyjnych postach ciągłe oznaczanie społeczności @CityBoys 
- aktywne prowadzenie social-mediów, często dość kontrowersyjnie, wyraźne wsparcie CITY BOYS
- ostatnie współprace z marką COURAGE, z raperami tj. ADONIS & TREVI
- udział w eventach, zazwyczaj kończące się pod wpływem narkotyków i kontrowersyjnych ruchów,
MUSIC PULSE 09: Maskarada, miłość i tajemniczość - wyłączne wzloty
COURAGE – CCTV can’t stop SEX P promo-post
LIBIDUO - Groupie Love ft. SEX P (prod. Laila Agguire)
006. LIBIDUO LISTENING PARTY, czyli wydarzenie z wyraźnym przepychem zakończone kontrowersyjnym after party i aresztowaniem Daeviona Epps
[LP] Adonis - Atlanta's Masterpiece
ADONIS - Rockstar ft. JR. (prod. SEX P)
BRUIN DAILY #007 - ULSA BRUINS 73:66 USC TROJANS — SYLWETKA DRUŻYNY - KIDANE NZOUMBA #66
- udostępnienie nuty przez MYWAY, YODADDY, ADONIS, MOYAI, TREVI & BLANCA CARVANTES na swoich social-mediach
- ADONIS bujający się do Sizzlin’ Bitch, City Boys Gettin’ It na stories
- udostępnienie utworu na swoich social-mediach
- support na koncercie w LUST przy TREVI, ADONIS & Dezthemenace
- klip z koncertu
Teaser Podcast City Boys by LIBIDUO x Blanca Carvantes x Vienna Bohannon
[07/07] Adonis - Good For It (Official Music Video) (prod. Sex P)
POST 6 ma lil bro Kidane Nzoumba hijacked my outro on "SLIZZIN’ BITCH, CITY BOYS GETTIN' IT" like it was his joint fr
POST 7 SLIZZIN' BITCH, CITY BOYS GETTIN' IT, GOT HER GEEKIN’ OFF THIS SHIT 🎯🤣🅿️ 
+ story
- udostępnienie kontrowersyjnego posta na profilu Kulture De Betances

GRA/WYDATKI

Spoiler

STUDIO (odgrywka 1 w panelu: 19.06.2025, ~23:32, odgrywka 2 w panelu: 20.06.2025, ~21:51)
KLIP
WYDATKI
$0 studio CITY BOYS
$0 montaż 
$15.000 kamerzysta klipu
$10.000 wynajem willi
$20.000 wynajem T20 & DUBSTA
$20.000 produkcja od MOJANG

INFO

Spoiler

Imię i nazwisko postaci: Praise Cousins-Staples
Numer konta postaci: 9918054474