Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Biznes/Salon Fryzjerski] S0PH Beauty

Shamis

Rekomendowane odpowiedzi

3e84d162-7a7c-4b78-abad-f94ee5e0fabe.png.810b35760d0200ec7005ac87481661ca.png

S0PH Beauty to zupełnie nowy salon, który szykuje do otwarcia Sophia Brooks – dziewczyna, która nie jest sobie obca w świecie fryzjerstwa. Widzieli ją pewnie klienci Bizzaro’s Barbershop, gdzie ostatnio spędziła sporo czasu. Fryzjerstwo? Dla niej to nie tylko robota, serio. To raczej coś, co towarzyszy jej praktycznie od zawsze.  Sophia dorastała w domu, gdzie nożyczki i suszarka to był niemal standard na co dzień. Jej mama miała własny salon i od niej właśnie Sophia złapała sporo przydatnych trików, pewnych wartości i przede wszystkim miłość do tego fachu. 

Pomysł na własne miejsce rodził się u niej przez dłuższy czas. Teraz, zyskawszy praktykę i mając mocne oparcie w rodzinnej tradycji, czuje, że nadszedł moment, by zrobić kolejny krok. S0PH Beauty to nie tylko zwyczajny salon fryzjerski – to miejsce, gdzie od pierwszej chwili można poczuć się naprawdę swobodnie. Chcą tam połączyć nowoczesne trendy z takim ciepłem, które przypomina trochę domową atmosferę. Sophia ma takie przekonanie, że dzięki temu nawet zwykła wizyta na strzyżenie może zamienić się w przyjemny moment odprężenia.

W salonie klienci mogą liczyć nie tylko na standardowe usługi fryzjerskie, ale również na różnorodne zabiegi kosmetyczne i stylizację paznokci. Wszystko to jest tak zorganizowane, by każdy, bez względu na indywidualne wymagania, mógł znaleźć coś odpowiedniego dla siebie  na miejscu, bez konieczności szukania gdzie indziej. Sama przestrzeń ma być urządzona ze smakiem, choć bez zbędnego przepychu – najważniejsze będą klimat, wygoda i estetyka. Sophia chce, aby jej salon miał charakter, żeby był miejscem z duszą, tworzonym na podstawie prawdziwej pasji, doświadczenia i potrzeby stworzenia czegoś własnego.

NailBarSpaVinewood.jpg.75811508e2209425452468967fdeb1e2.jpg

2222.png.3caac15798dcc54590e74976562eb43c.png

OOC

Spoiler

Siemka, jest to pierwszy raz kiedy próbuje własnych sił w biznesie, moim pomysłem na rozgrywkę będzie sprowadzenie osób z branży rozrywkowej, którzy będą w zamian za jakieś usługi promować lokal, również będzie możliwość obcięcia się u mnie normalnie jako zwykły cywil. Nie będzie to miejsce tylko dla osób z branży. Mam dużo znajomych z serwisu którzy prowadzą swój biznes więc w razie problemów mam gdzie podejść. Rzecz w tym, że nie doczytałem do końca wzoru aplikacji i mam już zakupiony interior. Mam nadzieje, że nie będzie to problem 🙂

DLA OPIEKUNÓW

Spoiler
Nazwa biznesu/Projektu IC: S0PH Beauty
Postać lidera: Sophia Brooks
UID postaci lidera z panelu gracza: 61167 
Typ biznesu (Gastro, Salon Tatuażu...): Salon fryzjerski
Wybrany interior* (jeśli nie dotyczy, to n/a): n/a
Link do tematu organizacji** (jeśli nie dotyczy, to n/a): n/a

Pracownicy:
- Sophia Brooks (@Shamis)
- Tina Chaviere (@Adami17)

Edytowane przez Shamis
MILXRD i figxa lubią to

image.webp.0309f028e8e27c8490269dd4f32e387a.webp

Cześć, Twoja aplikacja na Biznes została przyjęta!

Zgłoś się na oficjalnego Discorda biznesów i projektów IC VIBE ROLE PLAY https://discord.gg/SrtCf9PvQA

Twoim obowiązkiem jest bycie na tym discordzie z odpowiednią rangą.

Na miejscu utwórz ticket z prośbą o nadanie rangi oraz stworzenie panelu poprzez wejście do kanału ⁠kontakt, oraz kliknięcie przycisku — Odbiór panelu biznesu. Pamiętaj, by w nazwie użytkownika dołączyć po znaku "|" nazwę biznesu/projektu/spółki, który prowadzisz. W swoim tickecie zawrzyj prośbę o stworzenie dla Ciebie skryptu, podając wypełnioną formatkę:

Nazwa biznesu/Projektu IC:
Postać lidera: 
UID postaci lidera z panelu gracza:
Link URL do mapy z lokalizacją biznesu/projektu: 
Typ projektu (Biznes/Projekt IC):
Typ biznesu (Gastro, Salon Tatuażu...): 
Wybrany interior* (jeśli nie dotyczy, to n/a):

Na Discord zapraszana jest jedna osoba z każdego biznesu/projektu. Nie dopuszczamy więcej reprezentantów. Wszelkie sprawy techniczne czy ustalenia są rozwiązywane poprzez ticket na discordzie projektów prywatnych.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin