Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[26.07] SOLANA - Told You (Visualizer) (prod. Jay So)

frxs

Rekomendowane odpowiedzi

**Dnia 26 lipca, wedle licznych zapowiedzi na wszystkich serwisach streamingowych ukazał się najnowszy kawałek raperki Solany Woods niosący tytuł /TOLD YOU/ spod wytwórni Blood Moon Records. Kawałek jest utrzymany w nieco innym stylu niż poprzednie — bardziej cukierkowym i melodyjnym, aczkolwiek Solana dalej zachowuje typowy dla siebie poziom tekstu, jeśli chodzi o agresywność i wulgarność. Utwór jest o niezależności Solany na wielu płaszczyznach — nie potrzebuje ona niczyjej aprobaty, jest swoją własną definicją sukcesu i stylu. Raperka śmiało porusza temat seksu, ciała i wyglądu, a także ostro krytykuje ludzi, którzy chcą dla niej źle i komentują nieustannie jej życie. Od początku kariery pokazuje, że nie zależy jej na przypodobaniu się komukolwiek — jest sobą i gra według własnych zasad. Artystka nie byłaby sobą, jeśli nie dałaby odniesień do mody, dając tym samym do zrozumienia, że jest kobietą sukcesu, która wie jak zrobić wrażenie swoim wyglądem. Do utworu ukazał się visualizer, przedstawiający jak Solana pręży się na sesji zdjęciowej — pokazując tym samym mediom, że wcale nie przeszkadza jej uszczypliwe miano /influencerki/ i może robić wszystko, na co tylko ma ochotę. Za produkcję kawałka odpowiedzialny jest popularny producent Jay Cozart, natomiast Visualizer został nagrany i obrobiony przez studio Parris Eye**

ftjrN6j.jpeg

Tekst:

Spoiler

[Verse 1]
Wszechstronna i uzdolniona diva, mogę robić co tylko zechce
Robię catwalk po ulicy, jak meduza w Iris Van Herpen
Czarnuchy powinny mieć do siebie pretensje 
Wróciłam szybko, bo rapowe gówno jest nudne beze mnie, uh, wait
Zaczynam Don Julio sączyć
Jakim cudem ujeżdżają ciągle kutasa i dalej nie są w ciąży?
Lepiej prasuj szmaty zamiast mi do portfela wchodzić
Cała w biżuterii, błyszczę się jak na mugshocie Adonis, uh
Seksowna cały ten czas
Jestem dziesiątką, nawet z rana kiedy jem na śniadanie tapas (bitch)
Mój czarnuch nie potrzebuje parasolki kiedy zaczyna padać
Włosy do kolan, wchodzę do mojej garderoby cała naga
Gdzie nie wejdę tam zaczyna się drama
Nie muszę mieć skrzydeł żeby nad głowami Wam latać
Dobrze wiem, że ciągle myślisz o mnie (uh)
Leżę w wannie i podziwiam na palcach biel (yeah)

[Chorus]
Mówiłam dziwko, że nie potrzebuje pierdolonego stylisty
Puck Pony na mnie, o tym mogą pomarzyć te ździry (ździry, ździry, ździry)
Ździry (ździry, ździry, ździry)
Ździry (ździry)
Puck Pony na mnie, o tym mogą pomarzyć te ździry (zzz-zzz, ździry, ździry)
Ździry (zzz-zzz, ździry, ździry)

[Verse 2]
Sukces jest zapisany na moje imię i nazwisko
Każdy ich najmniejszy ruch to dla mnie komiczność
Ich myślenie jest jak oglądanie nowego sezonu od The Flintstones
Mierzą wzrokiem, wystarczy przejść obok żeby wzrosło im libido, ah
Nie mam jak z nimi gadać, nie mogą przegadać mnie z niczym
Nie przeliterują słowa styl, więc czemu mam się do nich zniżyć?
Yeah, mój cały tyłek jest na wierzchu, bo nie mam czego się wstydzić
Nie mam czasu na Ciebie, bo jestem booked and busy
Zatrudnij się w OnSpot, chociaż nawet tam by Cię za chujową pracę zwolnili
Jestem sobą, jestem Solana
Zanim zaczniesz szukac cipki, to najpierw znajdź w majtkach jaja
Ciągle w Waszej głowie i na Waszych językach 
Suche cipki, może najpierw zainwestujcie w dobry lubrykant?
Nie traktuję nikogo jako konkurencję
Nie widzę Was w niczym, nie wchodzicie w moje preferencje

[Chorus]
Puck Pony na mnie, o tym mogą pomarzyć te ździry (ździry, ździry, ździry)
Ździry (ździry, ździry, ździry)
Ździry (ździry)
Puck Pony na mnie, o tym mogą pomarzyć te ździry (zzz-zzz, ździry, ździry)
Ździry (zzz-zzz, ździry, ździry)

[Bridge]
Oh, oh
Te suki myślały, że już skończyłam
Te suki myślały, że już skończyłam, ha
Nigdy nie skończę, ho

[Verse 3]
Dosyć tego dziwko
Powiedz czemu masz większą gębę niż kieszenie dziwko, ah, ah
Dosyć tego dziwko
Przyniosę świeże gówno do tego stolika
Jest mi mokro, to mowalola na moich cyckach
Będzie żuł to do rana, bo to co mam na sobie to jadalna bielizna
Wychodzi na to, że zawsze będę na językach
Dosyć tego dziwko
Dosyć tego dziwko
Powiedz czemu masz większą gębę niż kieszenie dziwko

[Outro]
Puck Pony na mnie, o tym mogą pomarzyć te ździry (Z-Z-Z-Z-Z-Z)
Ździry (Z-Z-Z-Z-Z-Z)

Promocja:

Spoiler

-Publikacja okładki na swoim Lifeinvaderze z opisem /next week/

-Podanie tytułu i dokładnej daty premiery utworu na swoim profilu

-Post na oficjalnej stronie wytwórni promujący nadchodzący kawałek

-Wypuszczenie głośnego debiutanckiego albumu "Uncensored" 

-29 czerwca odbyl sie koncert w Erotic Eden, a na scenie pojawila sie Vienna Bohannon wraz z Solana Woods. Wystep rozpoczal sie od krazka /Belladonna/, gdy Solana wkroczyla na scene z duzych rozmiarow lalka voodoo z przyszyta twarza ex-modelki Dolly Perri. Wykonala z nia taniec smierci, aby po skonczonym wykonie cisnac z calej sily o scene. Wtem na glosnikach rozbrzmialo /Voodoo Bitch/ rowniez od Solana, a zza kotary wylonila sie Vienna z nozem w dloni - Ubrana byla w bikini z napisami /CHAOS/, co z pewnoscia bylo chwytem marketingowym promujacym nadchodzacy singiel, narzucona byla jeszcze czarna kurtka i okulary przeciwsloneczne; makeup byl rozmazany, oddajac charakter messy-party girl. Podczas prezentowania piosenki przez raperke, Bohannon zaczela dzgac nozem lalke z podobizna Dolly i wykrzykiwac przy tym, ze nie jest istotna i jej czas dobiegl juz konca. Wspomniala jeszcze, zeby przestala robic jakiekolwiek ruchy w ich kierunku. Chwile po tym Solana opuscila scene.

-Na to czekali wszyscy, którzy od miesięcy mieli dość rozmydlonego pop-rapu z filtrami. “UNCENSORED” to debiut, który wali z grubej rury i nie przeprasza za nic. Solana Woods wjeżdża z buta – bez cenzury, bez kalkulacji, bez zmiłuj.

-Aż tak średnio z Waszą muzyką, że musicie robić taki kipisz, by ktoś Was zauważył? Dno dna, aż zaczynamy doceniać SOLANA

-️Chase Love wymusza zmianę wyglądu na SOLANA ️  Nasza ulubienica, Solana, od jakiegoś czasu jest w relacji z idolem mas - Chase Love  Od tego czasu, widzimy coraz więcej zachowań, gdzie upodabnia się powoli do... Żony menagera Chase, Marquis North !

-️SOLANA PORZUCA KARIERĘ MODELKI️  Nasza niespełniona influ-modelka Solana, po ciągłym nieudanym próbowaniu przebranżowienia na muzykę oddziela się mocno od poprzednich zajęć!

-Wzmianka w podcaście Starcast na temat pojawienia się Solany na trasie Mike Broadhurst "Ale dla wielu może być zaskoczeniem, na trasie pojawi się również Solana Woods. Nie powiem w którym mieście, ale to będzie zaskoczenie."

-Wzmianka w zleakowanym fragmencie teledysku do piosenki "CHAOS" autorstwa popularnej piosenkarki Vienny Bohannon "Udami zgniatam ich jak Solana Biała dziwka wszędzie rozsypana"

-Czwarty dzień trasy koncertowej /LOOK MOM, I MADE IT - US TOUR/ rozpoczął się w Paramount Theatre w mieście Seattle. Oprócz samego Mike'a, na scenie pojawiła się również Solana Woods, wykonując swoje numery, w tym przedpremierowo Told You.

-Posty zapowiadające, że Solana zagra koncert 28 lipca, w klubie G Spot "Solana Woods wjeżdża na scenę -bez cenzury, bez litości, na 100%. Bezkompromisowa, odważna i zmysłowa.
 A to wszystko ukazuje nam w jej debiutanckim albumie „UNCENSORED” #1 #2

-Współpraca z popularnym producentem

-Współpraca z Parris Eye

-Reklama w Daily Globe

-Dnia 28 lipca odbył się solowy koncert artystki Solany Woods w klubie G Spot. Koncert zaczął się od wyjścia raperki wraz z tancerkami, które ta trzymała na smyczy. Następnie kobieta przystąpiła do robienia show, po wykonaniu utworu „Voodoo Bitch” zrzuciła z siebie futro, eksponując przed widownią odważniejszy strój, po czym wykonała utwór przewodni imprezy „Forbidden Fruit”. Pozostałymi kawałkami były ikoniczna „Belladonna”, piosenka „Worthless” z Vienną Bohannon, zaprezentowana solo przez Solanę, podczas której zerwała z siebie kolejny element garderoby, zostając w czerwonej, koronkowej bieliźnie. Na koniec dopełniła wszystko najnowszym kawałkiem „Told You”, pokazując widzom swoją nową, nadchodzącą erę. Solana podczas ostatniego utworu tej nocy zaprezentowała specjalną choreografię wraz z tancerkami. Po zejściu artystki zaczęły pojawiać się krzyki, że koncert był za krótki, aczkolwiek Solana nie wróciła po tym już na scenę.

-Zapowiedź, że Solana znajdzie się na 404MOBTAPE

Odgrywki i wydatki:

Dane:

Spoiler
Imię i nazwisko postaci: Solana Woods
Numer konta postaci: 6798031966
Przynależność: Blood Moon Records
Kontrakt zawarty z menadżerem: 0979807967 (15%)

Edytowane przez frxs