Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

LSBet

Rekomendowane odpowiedzi

forum.png

23.pngLSBet to internetowa platforma bukmacherska założona w 2023 roku przez Armana Saroyana, czyli osobe pochodzącą z Little Armenia, która dobrze wie, jak połączyć miłość do sportu z umiejętnym prowadzeniem interesów. Strona zyskała rozgłos głównie dzięki prostemu systemowi zakładów, dopracowanej oprawie i temu, że trafia w konkretną niszę graczy, którzy szukają mocniejszych wrażeń. Na stronie można obstawiać wszystko, od NBA przez UFC, piłkę nożną, NFL a koncząc na baseballu, czy lokalnych wydarzeniach. Sama firma LSBet prowadzona jest z dużą starannością, ale mimo wszystko nie brakuje o niej plotek. W mieście krążą pogłoski, że w rozwój platformy zainwestowały osoby powiązane z Armenian Power – może nie są wymienione nigdzie na papierze, ale pieniądze i wsparcie organizacyjne nie wzięły się znikąd. LSBet od początku był dużym projektem z konkretnym zapleczem. Nikt jednak nie zadaje zbędnych pytań – zwłaszcza że wszystko, co trzeba, jest legalne i działa bez zarzutu.

Po stronie biznesowej wspiera go znany w kręgach Vinewood Anthony Popayan, czyli nieformalny wspólnik, mediator i osoba odpowiedzialna za kontakty z innymi firmami i osobami wspierającymi przedsięwzięcie LSBet. Jeśli pojawia się jakaś współpraca, sponsoring, zewnętrzny event – bardzo możliwe, że właśnie za sprawą Popayana temat ruszył z miejsca. Nie wychodzi na pierwszy plan, ale wszyscy, którzy prowadzą poważniejsze biznesy, prędzej czy później z nim rozmawiają. W kuluarach pojawiły się również pogłoski o tym, że LSBet nie zamierza działać wyłącznie w sieci. Podobno planowany jest fizyczny lokal, który miałby działać jako punkt bukmacherski. Jeśli dojdzie do realizacji, może to być pierwszy taki punkt w Los Santos, łączący klimat sportu z czymś znacznie głębszym. Na ten moment LSBet działa jako strona, ale to dopiero początek.

Dla stałych bywalców strony i obstawiających kosmiczne stawki istnieje System VIP, który jest znany jedynie ludziom w wąskim gronie. Całość odbywa się za kurtyną, gdzie najbardziej znane widowiska odchodzą na bok, a osoby, które mają dość grube portfele mogą zainwestowac ich zawartość w prywatne zakłady, których nie znajdziesz na stronie. Lokalne walki undergroundowe to przedsmak co oferuje firma dla stałych i najbardziej zaufanego grona graczy.

Istnieje również system bonusowy, który nagradza osoby, które nie boją się zaryzykować żeby zgarnąć grubszą gotówke. 

10% do wygranej za kupon z min. 5 zdarzen z łącznym kursem powyżej 30.0

20% do wygranej za kupon z min. 7 zdarzen z łącznym kursem powyżej 50.0

30% do wygranej za kupon z min. 10 zdarzen z łącznym kursem powyżej 70.0

40% do wygranej za kupon z min. 12 zdarzen z łącznym kursem powyżej 100.0

INFORMACJE OOC (NAJWAŻNIEJSZY ELEMENT)

Spoiler

2313sadasd232.pnghttps://lsbets.vercel.app/

Prezentuję Wam innowacyjny projekt, jeśli chodzi o bukmacherkę na serwerze. Całość przedsięwzięcia opiera się o stronę internetową, którą wykonałem autorsko na poczet gry. Działanie samej strony jest bardzo proste i przejrzyste przede wszystkim dla osób, które nigdy się nie bawiły w jakiekolwiek obstawianie (chociaż wątpię, że istnieją takie jednostki). Na bieżąco na stronie będą się znajdowały pozycje, które dzieją się rzeczywiście. Jako prosty przykład użyję tutaj spotkania Pittsburgh Pirates przeciwko Detroit Tigers, które będziecie mogli obstawić pieniędzmi Waszych postaci na stronie. Liczba zdarzeń będzie ograniczona z racji czasu, który musiałbym poświęcić, aby wszystko na bieżąco aktualizować.

Jeżeli chodzi o funkcjonalność całej strony to warto zacząć od początku, czyli rejestracji.

1. Po wypełnieniu odpowiedniego formularzu i rejestracji na stronie dostaniecie informacje odnośnie weryfikacji, którą zrobiłem. Odbywa się to dlatego, aby nie zaśmiecić bazy danych różnymi kontami, które jedna osoba będzie tworzyła, aby osiągnąć jak największe korzyści majątkowe w grze. Drugim powodem jest podszywanie się pod innego gracza. Jedno konto – jedna osoba. Po utworzeniu konta możecie się spodziewać od mojej osoby wiadomości na forum odnośnie do weryfikacji, czy rzeczywiście to Wy utworzyliście konto. Mając aktywnych kilka postaci tylko na jedną z nich możecie założyć konto.

Przechodząc do budżetu, który będziecie operować będzie on nadawany przez moją osobę po wpłynięciu odpowiedniego przelewu, który w TYTULE ma zawierać Wasz nick z forum.

2. Po otrzymaniu przelewu, w wolnej chwili dodam Wam budżet na stronie i będziecie mogli zrobić kupon na wydarzenie które Was interesuje. Jeżeli uda Wam się trafić obstawienie i zdarzenia to prześlę Wam sumę, która wyjdzie z kursu. Same kursy będą podobne jak na stronach bukmacherskich, a przy każdym zdarzeniu będziecie mieli do nich wgląd.

Bawcie się i korzystajcie. Strona została zrobiona specjalnie dla Was, a przy okazji dla osób, które myśleli o zrobieniu projektu FEDERACJI MMA, wyścigów, czy innych rzeczy które można obstawiać. Jestem otwarty na współpracę i chętnie połączę z kimś siły. Jeżeli podczas użytkowania napotkacie jakieś błędy techniczne, czy chcielibyście coś do poprawy możecie mnie o wiadomości prywatnej. Na ten moment strona funkcjonuje w bardzo prosty sposób, gdzie możecie stworzyć konto, zalogować się, zrobić zakład, w którym czasem otrzymuję ja dla Was obstawienie i zwracam kasę w bilansie. Strona jest umieszczona na lipnym hostingu – stąd taka końcówka. Nie musicie się bać o Wasze adresy IP, bo nie mam zwyczajnie do Was dostępu, tak samo jak wyłączyłem podawanie jakiegokolwiek adresu email.

Edytowane przez Arman Saroyan

Do większości graczy, którzy zarejestrowali się na naszej stronie skierowałem odpowiednią wiadomość weryfikacyjną. Są również jednostki, które takiej wiadomości nie dostaną, bo zwyczajnie nie mogę ich znaleźć na forum, albo zostały podane jakieś śmieszne loginy. Dzięki za odzew, bo spodziewałem się czegoś mniejszego, a jednak zainteresowanie z Waszej strony jest dosyć spore.

• 5 tygodni później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin