Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[V-TUBE] Girlzz Podcast - Odcinek #1 "Facet, filtr i faktura – Girlzz na start!"

Howarxyzz

Rekomendowane odpowiedzi

**Dnia Siódmego Sierpnia 2025 roku, około godziny piątej, na oficjalnym kanale Girlzz Podcast pojawia się niespodziewany Pierwszy Odcinek Podcastu Girlzz**

image.png.8f84773eec5331bf4b49994e4aebdcd0.png

Viola:
Siemka, tu Viola – twarz Girlzz Podcast, królowa dramatu, romantyczka na własnych zasadach i osoba, która nie wie, co to ‘nie kupię tego, bo mam już osiem takich’.

Valentina:
A ja Valentina – typowa dziewczyna ogarniaczka, zero chaosu, tylko trochę. Lubię kawę, spokój i ludzi, którzy nie pytają mnie co pięć minut, czy mam chłopaka. Bo nie mam czasu, serio.**Uśmiecha się mile w stronę kamery**

Viola:
Witamy was w Girlzz Podcast – tu rozkminiamy życie, związki, pracę, filtr ładujący się 3 sekundy i faktury, które przychodzą w złym momencie. Czyli zawsze.**Podeśmiała się**

Segment 1: „Faceci, co znikają... i rachunki, co wracają”
Valentina:
Okej, Viola, zaczynamy mocno – ostatnio koleś napisał do mnie po dwóch miesiącach ciszy: ‘Hej, myślałem o tobie.’ A ja mu odpisałam: ‘Fajnie. Ja myślałam o zmianie operatora, bo przynajmniej on nie znika.’**Zaśmiała się po wypowiedzeniu słów**

Viola:
U mnie to klasyk – koleś znika, ale lajkuje moje zdjęcia. To jest taka nowa forma miłości – ‘nie będę się odzywać, ale zobacz, że jestem.’

Valentina:
To jest tzw. ghosting z bonusem – widzę cię, ale nic z tym nie zrobię. Faceci i rachunki – zawsze wracają, kiedy już o nich zapomniałaś.

Viola:
Tylko rachunki przynajmniej mówią, ile chcą.**Parsknęła śmiechem**

Segment 2: „Randki w 2025 – czyli przesłuchanie w stylu soft”
Valentina:
Viola, jakie są twoje pytania kontrolne na pierwszej randce?**Powiedziała dość poważnie te słowa**

Viola:
1. Czy masz współlokatorkę – i czy nazywa się mama. 2. Czy umiesz kochać, czy tylko klikać? 3. Czy jak mówię ‘mam swoje granice’, to ty mówisz ‘okej’, czy ‘ale dlaczego?’.

Valentina:
Ja mam inne: 1. Czy masz pracę. 2. Czy wiesz, czym jest terapia. 3. Czy wiesz, że kobieta nie jest twoją matką?

Viola:
Wszystko brzmi jak przesłuchanie, ale prawda jest taka, że nie szukamy księcia. Szukamy... emocjonalnie stabilnego dorosłego człowieka. Czy to za dużo?

Valentina:
Dziś? Tak.

Segment 3: „Jak żyć, gdy nic nie ogarniasz, a wszyscy myślą, że tak
Viola:
Valentina, ty zawsze wyglądasz jakbyś miała plan. Powiedz szczerze – masz?

Valentina:
Mam plan: kawa, przeżyć, nie płakać publicznie. Wiesz, co jest najśmieszniejsze? Ludzie myślą, że ogarniam, bo nie płaczę na stories.

Viola:
Ja czasem płaczę... ale z filtrami motylków. Bo jak się rozsypać, to stylowo.

Valentina:
A tak serio – nie trzeba mieć planu. Trzeba mieć siebie i kartę... prepaid, żeby nie przesadzić.

Segment 4: „Temat Tygodnia – Czy trzeba być silną non stop?”
Valentina:
Wszyscy mówią bądź silna, bądź niezależna... ale nikt nie mówi hej, możesz się rozsypać, my cię poskładamy.

Viola:
Ja się składam sama. Na Spotify, z winem i pizzą. I wiecie co? To jest okej. Być silną nie znaczy być robotem.

Valentina:
I nie trzeba mieć wszystkiego poukładanego. Czasem nie masz planu na życie, tylko na piątek. I to też jest okej.

Valentina:
Dzięki, Girlzz, za pierwszy wspólny odcinek. Pamiętajcie – nie musicie być ‘ogarniete’. Wystarczy być obecne. I nie odpowiadać na dziwne wiadomości.**Uśmiecha się mile do kamery**

Viola:
I nie bójcie się być sobą. Nawet jeśli to oznacza... siedzenie w piżamie do 14:00. To był Girlzz Podcast – sarkazm, trochę chaosu i całe serducho. Kochamy was.**Pomachała w strone kamery na koniec**

Viola
A teraz idę scrollować, bo mój ex wrzucił nową fotkę. Trzeba ocenić. **śmiech Valentiny**

image.jpeg.f2068f37c8087f97122487acae1555fb.jpeg

Edytowane przez Howarxyzz