Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[07.08] LIVESTREAM Selah Valdes - Sims, ploteczki

Vigdis

Rekomendowane odpowiedzi

**Późnym południem, pojawił się livestream modelki Selah Valdes, która występuje sama leżąc na łóżku. Na pierwszy rzut oka widać dziewczynę z laptopem, a obok jej smoothie "SELISHINE" modelka pomachała i przywitała się z ludźmi - całościowo przełączyła ekran wskazując simsy. Dziewczyna napiła się kilka łyków własnego smoothie i zaczęła od włączenia gry The Sims 4. **

spacer.png **Upewniła się, że widać dobrze twarz modelki wraz z ekranem od Sims - gdy już wszystko działało zaczęła luźniejszą rozmowę czekając aż kilka osób się zbierze.**

Hej, heeeeej! Pierwszy raz robię swój live? Więc mogę się lekko stresować i być rozproszona skupiając się na rozmowie i graniu. Ale postanowiłam, że dzisiaj chcę z Wami porozmawiać, tak luźno! Właśnie ładuje mi się ekran gry, nie narzekajcie, że tak długo, to przez mody.

**Śmieje się do kamery odgarniając pojedyncze kosmyki włosów, napiła się smoothie czekając aż gra załaduje menu gry - gdy tak się stało ludzie mogli zobaczyć kilka rodzinek, ale modelka kliknęła opcje "NOWA GRA"**

Myślałam, że może zrobimy sobie Gigi Hadid - jak wiecie jestem jej ogromną fanką, ale nie mam AŻ TAKICH zdolności i chyba sobie odpuszczę, więc.. Co powiecie na Solane? Solana WOODS! ( @frxs ) Solanaaa, poznałam ją w jednych z lokali, podeszła do mnie i pochwaliła mój ciuch - miałam wtedy beżowy beret i jak dobrze pamiętam beżową sukienkę z białą wystającą koszulą - nie wiedziałam z początku czy to serio? Może nie była AŻ tak znana, ale wow.. Zrobiła sobie ze mną zdjęcie, przysiadła się i porozmawiałyśmy na różne tematy i wtedy stwierdziłam, że to naprawdę super dziewczyna. Nie oceniając nikogo, jest miła i nie traktuje nikogo z góry - wielki plusik dla niej!

spacer.png**Modelka umieściła dane osobowe, wybrała inspiracje kobiecie, a następnie usunęła wszystkie ciuchy, dodatki, włosy i zaczęła tworzyć podstawę buźki Solany Woods.**

Od razu ostrzegam, nie śmiejcie się - nie mam zdolności do tworzenia SIMEK, nie umiem, ale staram się! No i jak już tak luźno rozmawiamy, ja postaram się stworzyć jej twarz, jak wiecie nos, usta, kości policzkowe, żuchwa i tak dalej.. Nie mogę przejść obojętnie ostatniego wydania czasopisma Vision Magazine - będę Wam się chwalić, czego pewnie będziecie mieli dość, ale wiecie dla mnie to ogromna szansa znaleźć się na okładce, w środku dwóch pierwszych stron i przeczytać o sobie wywiad. To było coś niesamowitego i świetnie było przeżyć lot helikopterem na wyspę Paradise, sesja zdjęciowa w błękitnej wodzie, a potem zobaczyć siebie na okładce. Nie jestem w stanie opisać tego uczucia, ale możecie wierzyć na słowo, że jestem szczęśliwa! I tak mówiąc dalej, zachęcam Was do sprawdzenia, nie tylko ze względu na mnie, ale również jest tam wiele interesujących tematów, zdjęć - musicie się przekonać! Rozgadałam się troszkę, ale to moja natura - dobra! Udało mi się stworzyć mniej więcej szkielet Solany, co prawda jeszcze bez modów, ale myślę, że jest dobrze? Jak na moje zdolności..

**Widzowie cały czas mogli oglądać proces tworzenia Simki Solany Woods, często zmieniała, cofała bądź edytowała simkę starając się jak najbardziej odwzorować jej twarz. Często popija smoothie SeliShine.**

Jak już tak pije, to znowu Wam się pochwalę, że w The Roof, tej edycji plażowej możecie skosztować mojego autorskiego Smoothie - Selishine, wiem też, że cudowne barmanki stamtąd często kombinują ze smakiem i dodają aromat kwiat bzu, albo różne takie. Nie zamykamy się na nowości, ma to Wam smakować i musicie poczuć orzeźwienie.. Tak więc zachęcam! Ale wracając - dodam teraz dla Solanki skin tone, aby simka wyglądała lepiej, no i wiadomo, że z modami doda jej to uroku i chyba bardziej będzie nią przypominać.

spacer.png

**Selah zaprezentowała wstępną wersję Solany Woods, nie ukrywała też, że często wchodziła na profil gwiazdki i starała się porównać wygląd z prawdziwą nią. **

Tak w ogóle wspomnę sobie, że słuchałam dziś nowego podcastu od Girlzz i powiem, że kobiece rozmowy są ciekawe. Można się pośmiać, ale też zobaczyć jak bardzo każda z nas jest do siebie podobna i na pewno powie słowa "ej to ja". A przecież niektóre z nas irytują się wręcz, gdy mamy taką samą koszulkę jak ona.. Jakby..? GIRL, jesteśmy takie same i to było tam fajnie wspomniane - spróbuję zacytować jedną dziewczynę - "Na Spotify, z winem i pizzą. I wiecie co? To jest okej. Być silną nie znaczy być robotem." Żadna mi nie wmówi, że to nie jest ona, kurde każda z nas tak robi! Masz zły dzień - dowalasz się smutnymi piosenkami jeszcze bardziej, jesz przez cały dzień niezdrowe i mocno tłuste posiłki, a na koniec upijasz się sama winem i to jest NORMALNE. Każda z nas potrzebuje takich dni, wtedy? Wtedy nie obchodzi Cię nic. Co powie ten wyjątkowy facet, za którym latasz, co powie Twoja cera, sylwetka. Po prostu żyjesz! Lubię takie luźne podejścia do sytuacji, bo to naprawdę jest fajne, być sobą - nie udawać nikogo. Iii na koniec tematu polecam Was posłuchać dziewczyn, to nie jest żadna reklama, po prostu luźno jako przyjaciółka polecam Ci - sprawdź sobie! Dobra, ja tu gadaaam, a simka się sama robi, haha! Dodałam jej już makijaż i troszkę dodatków i wiecie co? Stwierdzam, że fajnie jest porozmawiać sobie z Wami i grać w simsy - zazwyczaj to słucham muzyki i skupiam się na tym, a tutaj? Myślałam, że będzie gorzej. Jak macie ochotę, to możecie mi też zadawać jakieś pytanka! Odpowiem na nie, przynajmniej będę próbowała.

spacer.png**Selah stworzyła pełny makijaż podczas rozmowy, często bawiła się modami dopasowując dokładnie idealny pod samą Solane. Wiele osób mogło zobaczyć, że dziewczyna wczuła się w tworzeniu Solany Woods, ale często też sprawdzała zdjęcia Solany.**

Chyba nawet ostatnio jedna modelka robiła live'a z simsów nie? Szkoda, że nie ma simsów online, to mogłabym się z nią połączyć i wspólnie stworzyć simki, a potem nimi grać! W sumie wspólny live'a z tworzenia simek? CHER, jesteś chętna? Haha! Jak kiedyś, to zobaczy, to może uda się! Cher, jak masz ochotę, to możesz wysłać mody.. Przyjmę każdą ilość! No i mam dodatek z konikami, więc możemy odwzorować Cię w niej! W sumie? Nie głupie?

**Selah śmieje się bardzo często do kamerki, spogląda na czat widząc już troszkę więcej osób, zaczęła luźno czytać i odpowiadać na pytania.**

Przewinęło mi się pytanie przed chwilką /co najdziwniejszego wydarzyło się na sesji zdjęciowej?/ Wiecie tak myślę i chyba wiem.. Jak miałam siedemnaście lat, brałam udział w pierwszej takiej profesjonalnej sesji, wiecie lampy, blendy, ogromne te dmuchane wiatraki, no i musiałam stanąć przed takim wiatrakiem, miałam pozować w sportowym stroju, a wiatrak miał rozwiewać włos i wiecie co? Skończyło się na tym, że siła była tak ogromna, że leciały mi łzy, ciągle mrugałam i nie mogłam się skupić na pozach, na obiektywie - sesja została przerwana, a zdjęcia trafiły do kosza, a ja straciłam szansę na dalszy casting z tą marką. Czułam się wtedy fatalnie i chciałam się poddać, ale tutaj właśnie motywował mnie mój tata, nie pozwolił mi się poddać i za to mu dziękuje, bo właśnie dzisiaj jestem na okładce czasopisma w mieście aniołów. Na pewno będzie więcej wpadek na sesjach, czy podczas kręcenia reklam, to jest raczej nie uniknione. 

**Weszła w zakładę fryzur, zaczęła scrollować przez dużą ilość modów szukając wymyślnych włosów dla Solany - prezentowała kilka porównując je do Solanki.**

Ej, a te? Takie w stylu SOLANY, nie? Biorę te, do tego wzięłabym biały top...? Jakoś ona mi się kojarzy z takimi jaśniejszymi odcieniami, wtedy jest taka promienna. No i widzę te emotki, o tym wiatraku "🤣" okropni..  Ale chyba normalne pytanie! /jakie są Twoje pasje poza modelingiem?/ Motocykle, taniec. W sensie nie takie ścigacze, ale starsze modele. Mój tata, ma warsztat poza Santos, od małego spędzamy w nim czas, wielokrotnie pomagałam mu przy naprawach, tłumaczył mi też wiele. Oprócz tego taniec, odnajduje się w Modern Jazz, a od kilku miesięcy Pole Dance jedynie dla sportu.

spacer.png**Modelka przeszła do ubrań zaczynając ubierać Solane, tutaj również często była niezdecydowana i zmieniła kilka razy ubranie, tutaj również porównywała styl gwiazdki starając się mocno ją odwzorować.**

Dobra! Mamy twarz, włosy - czas na ubranie. Spróbowałam zrobić sylwetkę, ale nie jestem co do niej przekonana.. Może w późniejszym czasie coś zmienię! Jak już jesteśmy przy ubraniach, to też uważacie, że Amala, ( @niczus ) ma piękne stylizacje pod sesje? Jakby ten gorset w kwiaty, ZAKOCHANA JESTEM W NIM. Myślicie, że moda do nas wróciła z dawniejszych lat? Bo mi się wydaje, że tak i w sumie fajnie byłoby to poruszyć z kimś, kto w tym siedzi.. Tylko chyba osobiście nie znam takiej osoby? No chyba, że ktoś z Was się tu odnajduje! To chętnie posłucham i podejmę się dyskusji w tym temacie. Pytajcie, pytajcie! Mam ochotę dziś rozmawiać z Wami.

((Materiał bez wyceny, czysto narracyjnie))

Edytowane przez Vigdis

1 godzinę temu, DreamsWorthMoreThanMoney napisał:

**Ogrodnik komentuje:**

Zapierdol Solanie wieksze dupsko

Nie no nie da się!! Albo nie wiem jak..

spacer.png

1 godzinę temu, nyan napisał:

**Cher weszła na live popatrzeć na kreator i simkę, którą tworzyła. Co dziwne, sama właśnie miała odpalone simsy. Zostawiła komentarz.**

pssst... Chyba mnie wywołałaś do tablicy! Haha. Ty zrób mnie, ja Ciebie... Deal?

O kurde, dobra! Ale to nie dzisiaj, może jutroo mi się uda! Ale zrobimy too, a ta wspólna gra nadal aktualna ode mnie, haha!

Godzinę temu, frxs napisał:

**Solana weszła na live, ucieszyła się widząc siebie w simsach. Całą transmisje spamiła sercami, dodatkowo napisała**

Damn Selah….chyba sie zainspiruje tymi włosami do jakiegoś teledysku

Hej, na to liczę! Zrób to, odwzoruj siebie na żywo, tak jak zrobiłam Cię w simsach, haha!

**Modelka przeszła do tworzenia garderoby Solanie, w międzyczasie była na dłuższym odpalonym live, zabrała ich do kuchni i wspólnie przygotowała jedzonko**

Godzinę temu, El Fenomeno napisał:

**Blanca zerka z nudów na live, klepie komentarz ze swojego oficjalnego konta. **

- Pokaż jak budujesz.

Kurde, to jeszcze potrwa, bo dopiero tworzę Solane, a budowanie już chyba zostawię na jutro.. SOLANA MASZ TOREBKE Z LABUBU!! No dobra, jest czerwono, jest w stylu Solany..
Wpadło też ciekawe pytanie /jak sobie JA radzę ze stresem, presją/ - Szczerze? Presja w modelingu potrafi być naprawdę duża. Ciągłe porównywanie, oczekiwania co do wyglądu, terminy, oceny na castingach… To bywa obciążające. Ale z czasem nauczyłam się kilku rzeczy, które bardzo mi pomagają. Przede wszystkim staram się dbać o swoją głowę - regularnie medytuję, praktykuję jogę, czasem zapisuję myśli - to akurat polecił mi ktoś bliski, emocje, żeby nie trzymać wszystkiego w sobie. No i staram się nie brać wszystkiego osobiście - jeśli ktoś mnie nie wybiera do kampanii, to nie znaczy, że jestem gorsza. Po prostu nie pasowałam do danej wizji. Social media też staram się dawkować. Kiedy czuję, że zaczynam się porównywać albo wkręcać, robię sobie przerwę. Czas offline to często najlepszy reset. Oczywiście nie wszyscy sobie tak radzą, każdy inaczej odreaguje stres czy też presje, wiadomo.

spacer.png

**Zapisała gotową simkę, wybrała porę roku jak i miasto - wprowadziła się do gotowego domu, widząc ile trwa już live - pokazała Solane w grze, przy kilku kadrach.**

Widzę, widzę.. Pytanie! /Czy mam swoje „must-have” w garderobie/ - Hmm.. Tak, zdecydowanie mam kilka rzeczy, bez których nie wyobrażam sobie swojej szafy! Po pierwsze - klasyczna biała koszula. Pasuje dosłownie do wszystkiego - czy do jeansów, czy do eleganckich spodni. Nawet ostatnia zastanawiałam się, czy nie zrobić ogromnej przemiany szafy i stonować swój styl, to zawsze ciężka myśl.. Kolejna rzecz to dobre, dopasowane jeansy - no właśnie a widzieliście w kampanii Sydney Sweeney? Dziewczyna prezentuje się kobieco, seksownie. Mimo wszystko kampania wywołała ogromny skandal - poszło o rasizm i seksizm, zobaczcie sobie sami, nie będę Wam tu wszystkiego rozwijać. 

Mamy gotową Solane! Możemy podbijać miasto.. Ale pytania śmiało dalej, odpowiem!

frxs i don_klejgong lubią to