Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[15.08] YoDaddy (LIBIDUO, CITY BOYS) - Demon Time Freestyle

1999 Wildfire

Rekomendowane odpowiedzi

**Po koncercie w The Pinnacle at Nashville Yards, które jest trzecim przystankiem trasy LIBIDUO, kolektyw brał udział w after party z fanami. Podczas wspólnego bawienia się z fanami w klubie do największych hitów, został puszczony numer w średniej jakości autorstwa YoDaddy, czyli Daevion Epps. Po jego storce, którą dodał kilka minut wcześniej można wywnioskować, że to właśnie ten numer został nagrany w trakcie drogi do klubu, bo jak wiadomo, LIBIDUO jest znane z wolnego stylu. W sieci już krąży masa filmików jak ludzie razem z raperem bawią się do nowości i widać to po rosnących hasztagach #CityBoysTour, że jak na razie jest to najgorętszy temat z trasy biorąc pod uwagę, że w ten sam dzień został puszczony numer Vienny Bohannon. **

**Dosłownie chwilę po after party na oficjalne konto LIBIDUO wleciał nowy kawałek pod nazwą /Demon Time Freestyle/. Tak jak wyżej napisane, numer jest nagrany w średniej jakości podczas drogi do klubu. W trakcie story, które wrzucił, padają takie słowa jak /Dlaczego uważasz, że jesteś najlepszym raperem/ i to ma być właśnie odpowiedź, że kolektyw potrafi nagrać numer nawet w busie i nie potrzebują do tego ghostwritterów i tysiąca realizatorów. W freestyle Epps podczas nawijania /Codziennie o nas nowe plotki, ale studio dalej czynne/ ma na myśli to jak ostatnio ekipa City Boys zaczynała dostawać pozwy, czy nawet to jak show biznes o nich gada. Następnie sugeruje, że Bohannon jest chora psychicznie i o tym, że wiedział o tym numerze zanim go wypuściła. Co najciekawsze to wspomina o Kayes z którą raper nie ma dobrych relacji i o głośnej sytuacji, gdy ta została porwana, tym samym tworząc wers tak, by był to follow up do numeru swojego ziomka z kolektywu, Mayhem Percy, kiedy ten puścił freestyle o Aniyah Geovanney. Nie jest to jednak diss, tylko luźny freestyle, dlatego też raper nie wyciągał żadnych prywatnych rzeczy. Chwilę później na genius pojawiły się tłumaczenia zajaranego i naćpanego fana.**

Tekst:

Spoiler

Lece dwiescie przez miasto a ty krzyczysz cos w słuchawce
Cos, ze jestem pojebany, ale dobrze wiedzialas o tym zanim pozbylas sie majtek
Placzesz, a jeszcze nie tak dawno na moj widok rozkladalas usta
Yeah, to nie wroci bo mam inne cele niz zobic ci sniadanie do łóżka

Yeah, yeah
Codziennie o nas nowe plotki, ale studio dalej czynne
Czarnuchu to my dyktujemy jak wyglada nasze zycie
Yeah, yeah

Ty w stanach lekowych, ja z druzyna zwiedzam rozne stany
Mala suko dobrze wiem, ze to robisz tylko i wylacznie dla slawy
Zrozum w koncu, nie pisałem wiecej i to nie brak szacunku
Bylas jedna z kolei, dziewczyno, ja nie robie wyjatkow

Robie to co chce, czyli dymam inna suke co noc
To nie Vante, a ona jezdzi na mnie konno,
Wiedzialem o numerze zanim weszlas do studia, twoja banda reportuje kazdy twoj ruch
Jak mi sie bedzie nudzilo, to dla fabuly zrobia kazda z twoich sióstr

Codziennie inny klub, swiatla migaja a ja wciaz w swoim tempie lece
Twoje lzy mnie nie wzruszaja, bo ja wole widziec lod na mojej rece
Z nami w trasie Lorenzo Montero, czyli w glowie mam helikopter
Znudzily mi sie czarne suki, dzisiaj mam ochote na latynoske

Rozkochuje suki, pozniej lamie im serca, to moj czas demona
Twoja idolka nie szuka miłości czarnuchu, ona szuka sponsora
To nie prima aprilis, a spodobal mi sie ten wers z tym kogo nienawidzisz
Tylko zapamietaj mala suko, te dziwke juz tez raz uprowadzili 
I nie martw sie, nie jestem zły, dla mnie po prostu należysz do ulicy
Dokladniej do Figueroa Street, na twoim miejscu tam bym szukal bielizny
Moyai modli sie do goracych latynosek, a ja naprawde zyje blisko do Boga
Jak nie potrafisz sobie poradzic ze soba, to zacznij wreszcie zrec garsciami Prozac

material nie jest do wyceny.

Edytowane przez 1999 Wildfire