Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Reblin

Gostar

Rekomendowane odpowiedzi

REBLIN

Ssy_0000s_0000_Warstwa34.jpg.c1b30c804356885e052fd02387fd30a1.jpg

REBLIN - Urodziła się w Pradze, jednak już wkrótce wraz z rodzicami przeniosła się do Ostrawy, gdzie spędziła pierwsze dwie dekady swojego życia. Jej dzieciństwo było stosunkowo spokojne ominęły ją wielkie tragedie, a codzienność płynęła w stabilnym rytmie. Od najmłodszych lat pasjonowała się muzyką. Lubiła tworzyć własne utwory, eksperymentować z miksami i remasterami, jednak z biegiem czasu, za sprawą szkolnych zajęć, zaczęła interesować się również grafiką komputerową. Grafika pozostała jednak tylko hobby Blanka nigdy nie traktowała jej zawodowo.

Do Los Santos trafiła początkowo wyłącznie na wakacje, bez planów na dłuższy pobyt. Jednak miasto od razu ją wciągnęło swoim klimatem i różnorodnością. Po krótkim namyśle zdecydowała się przenieść z Ostrawy na stałe. Zaczęła pracę w klubie, gdzie jej stara pasja do muzyki znów dała o sobie znać. Próbowała różnych ścieżek od gastronomii po ochronę jednak w tej drugiej branży nie radziła sobie najlepiej.

Pierwszy poważny kryzys pojawił się, gdy jej matka ciężko zachorowała. Reblin wróciła wtedy do Ostrawy, by ją wspierać. To właśnie wtedy pojawiły się u niej problemy z nerwami, które do dziś czasem utrudniają jej życie. Po pół roku ponownie osiedliła się w Los Santos, podejmując pracę w jednym z barów. Niestety, jej charakter i napięcie nerwowe przekreśliły szansę na awans.

Kolejnym etapem była praca w restauracji Pearls. Choć początkowo zapomniała tam o swoich muzycznych marzeniach, odnalazła się wśród zespołu i nawet awansowała. Jednak problemy w firmie oraz jej własna impulsywność sprawiły, że została zdegradowana, co mocno odbiło się na jej nastroju. Wtedy zaczęła ponownie wspominać dziecięce pasje muzykę i fotografię.

W końcu kupiła swoje wymarzone auto, Ubermacht Rebla, a od jego nazwy narodził się pomysł na artystyczny pseudonim. Postanowiła spróbować swoich sił jako DJ-ka, wracając do marzeń z dzieciństwa. Postanowiła zachować anonimowość, być znana tylko jako Reblin, a jej prawdziwa tożsamość miała nie wychodzić na światło dzienne, przez co swoje występy zalicza w masce, a jej imię i nazwisko nie widnieje w żadnych social mediach.

Reblin prywatnie to osoba pełna sprzeczności z jednej strony sympatyczna i otwarta, z drugiej potrafi być zadziorna, szczególnie gdy poczuje się swobodnie. Jej żarty często mają nutę uszczypliwości, ale rzadko wynikają ze złych intencji. Jest bardzo nerwowa, przez co łatwo ją wyprowadzić z równowagi, jednak równie szybko potrafi wybaczyć. Ekstrawertyczna z natury, ale ostrożna w zaufaniu, potrafi odnaleźć się w różnych środowiskach. Pełna energii, żyje intensywnie, nie lubi stać w miejscu i zawsze szuka czegoś nowego, co ją wciągnie.

Spoiler
Imię i nazwisko postaci: Blanka Sacek
Numer konta postaci: 3480161161

Pozostałe nie dotyczą!

Spoiler

OOC:

Próbowałem już swoich sił kiedyś jako DJ, wychodziło mi całkiem dobrze, wiem, że możecie nie mieć zaufania, jednak wtedy wystąpiły problemy z moim komputerem, przez co nie miałem możliwości grania, zepsuła się wtedy płyta główna, a dokładniej procesor, mój komputer jest na tyle stary, że jak procesor się psuje, to cała płyta idzie do wymiany. Powróciłem do tematu, bardzo niedługo znowu problemy tym razem ze zdrowiem. Musiałem jeździć do szpitala na operacje, kontrole i nie tylko, a na dodatek w komputerze poszła karta graficzna. Uznałem że nie byłoby fair wtedy znowu prosić o powrót do tematu, a tym bardziej teraz na tej samej postaci pisać nową aplikację, dlatego chcę spróbować na innej postaci, kiedy mój komputer ma się lepiej, a ja poza wyjątkowymi sytuacjami jestem zdrowy i nie muszę jeździć do szpitala. Umiem trzymać dobry poziom rozgrywki, dlatego bym chciał jednak dostać ponownie tę szansę, zwłaszcza, że teraz jestem starszy i poziom wygląda coraz lepiej. Nie daję tu dodatkowych informacji jak występy itp, bo mam na to inny pomysł, jak wrzucać to fajnie w profil.

Edytowane przez Gostar
Błędy w wyświetlaniu estetycznym, nadal
Wusz i KRUS lubią to

• 3 tygodnie później...

Debiut w Mangolii - 09.05.2025

Reblin zadebiutowała na scenie muzycznej podczas imprezy w klubie Mangolia. Impreza cieszyła się dosyć sporą obecnością, a samo wydarzenie było zapowiadane na parę dni przed.

Ssy_0003_Warstwa42.jpg.e26c95b84623e04a958fb70023bfbea9.jpgSsy_0000_Warstwa43.jpg.3ee633afe46df9a581b7f2e23388b190.jpg

image.png?ex=68bd43b9&is=68bbf239&hm=416f95cde5552e0f3c785591529a753be0e8490421349680ec60d3e964843257&

image.png.e2ffbe5f8b577ab8d5ac55d8aaaff72c.png

Choć impreza nie była zbyt długa, artystka wyraźnie się spełniała, grała z pewnością, mimo że początek nie należał do najlepszych, kiedy nie było wielu ludzi. Na szczęście się to zmieniło po dosyć krótkim czasie, a wtedy Reblin zyskala większą pewność, chociaż ewidentnie widać, że nie jest jeszcze wczuta.

Edytowane przez Gostar

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin