Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

www.onlyfans.com/opheliabigass

kblkm

Rekomendowane odpowiedzi

**Użytkownicy onlyfansa mogli natknąć się na nowy profil założony przez konto o nazwie "opheliabigass" autorka opowiada tam o swoich zainteresowaniach rzucając ciekawy wpis zachęcający do wejścia w profil. Autorka udostępnia także swoje pozostałe media społecznościowe: MEDIA , na koniec zostawiając "poczęstunek" dla możliwych subskrybentów. **

jdlZb7n.png

Spoiler

M8olIoc.png

ODWIEDŹ PROFIL

**Przeglądający użytkownicy onlyfansa natrafili na kolejne zdjęcie autorki. Tym razem zaskakuje ona obserwatorów swoją sprytnością prezentując się w finałowym outficie.. jednak dla tych bardziej niegrzecznych użytkowników.**

Spoiler

ynlxO8C.png

Spoiler

"Today my faucet broke 💦, and I had to fix it 🔧 while wearing my awesome new outfit 👗. Does your FAUCET need fixing too? 😏 I’m really good at this! 💪"

ODWIEDŹ PROFIL

MEDIA

MILXRD i OGdziadzia lubią to

**Na stronę onlyfansophelia.com autorka umieściła nowe zdjęcie wraz z aktorką w masce. Subskrybenci poziomu standard mogli ujrzeć pełne detale zdjęcia. Pod spodem dodała komentarz**

Spoiler

yXy3Wel.png

Spoiler

I’m the Queen 👑, and here’s another ‘ace’ from up my sleeve… ♠️ or rather, from under my bra… 👙😉

ODWIEDŹ PROFIL

MEDIA

Edytowane przez kblkm

**Użytkownicy przeglądający obecnie stronę natrafili na rozwijający się profil autorki, która ta wrzuciła kolejny post. Poniżej zwraca się do wszystkich obserwatorów oraz gości jej profilu o trwającej zniżce na subskrypcje.**

Spoiler

35yr5Wi.png

Komentarz:

Spoiler

A frame that ignites the imagination and doesn’t let go… Do you feel it too? 😈🔥

Spoiler

Along with this post, I’m dropping a weekend deal – 25% off Subscription VIP and Subscription PREMIUM until the end of the weekend 😏🔥💋

ODWIEDŹ PROFIL

MEDIA

OGdziadzia i MILXRD lubią to

**Autorka profilu dodaje komentarz dla gości jak i obserwujących**

Komentarz:

Spoiler

I’ve got an interesting video for you that’s coming out tomorrow 🎥🔥.. damn, that was intense 💥. I’m still sooo wet 💦😍... sweet dreams 🌙 kiss 😘💋

ODWIEDŹ PROFIL

MEDIA

**Autorka profilu opublikowała zapowiedziany wcześniej film. Jest on jednak widoczny wyłącznie dla subskrybentów. Autorka dodaje kilka komentarzy kierując je do swoich odbiorców. Pod spodem widnieje także zdjęcie. **

Film:

Spoiler

domination_of_a_whore_mp4 ((zawartość na dc))

Spoiler

srZCRBK.png

Komentarze:

Spoiler

I’ve just dropped our first hot video of me taking control of my slut… 💋🔥 Get ready to feel a waterfall of emotions with us… 🌊❤️ Are you ready for the show? 🎬😉

Spoiler

Babes, you can still grab your subscriptions at a lower price! 💖 Only five hours left! 🔥

ODWIEDŹ PROFIL

MEDIA

Edytowane przez kblkm

**Rankiem na stronie pojawiły się dwa zdjęcia, jedno bardziej odważniejsze wyłącznie dla fanów, a drugie dla wszystkich obserwujących. Autorka dodaje kilka ciekawych komentarzy.**

Spoiler

R9rHfAf.png

Komentarz: 

Spoiler

Sprawiłam sobie nowe.. wygodne buty, nie mogłam się powstrzymać.. 🙈 przez jakiś czas czytałam wasze DMy 📩👀 teraz mocno się zastanawiam 🤔 kto z Was chciałby mnie pokonać 💪🔥. Dla wygranych 🏆🥇 przyszykowałam subtelną nagrodę 🎁😉

Spoiler

fnhn0sh.jpeg

Komenatrz:

Spoiler

Woah! Długo czekaliście aż wrzucę coś na główną 📸.. jednak postanowiłam odświeżyć kontent 🔄 na tej stronie i wrzucam fotkę z gry w kosza 🏀.. a może znajdziesz czas by pójść ze mną? 😉💫

ODWIEDŹ PROFIL

MEDIA

Edytowane przez kblkm

**Jakiś czas temu na swoim profilu Ophelia opublikowała informację o chęci zrobienia Q&A , aby być bliżej z fanami, dziś wrzuciła zdjęcie, pytania i odpowiedzi**

Q&A

Spoiler

1. Wolisz, gdy ktoś w rozmowie jest bardziej bezpośredni i odważny, czy subtelnie flirtuje?
- Bezpośredniość u mężczyzn zazwyczaj kończy rozmowę więc zdecydowanie wolę, gdy subtelnie flirtuje.
2. Co najbardziej Cię kręci w tworzeniu intymnych treści - świadomość, że ktoś je ogląda, czy sama kreacja nastroju? 
- Świadomość, że ktoś je ogląda choć kreacja nastroju też jest ważna.
3. Jak wygląda Twój typowy dzień poza OnlyFans - jakie masz hobby albo rytuały?
- Dzień zaczynam od krótkiego treningu domowego, później pożywne śniadanie i kawa, bo w sumie tego nie mogę sobie odmówić... smaku idealnej parzonej kawy.., spacer do siłowni - nie zajmuje mi on dużo czasu, praca nad ciałem. Ogarnięcie. I chwila czasu, relaksu dla siebie - gokarty, bo w sumie to pokazał mi Scott za co dziękuję i pozdrawiam.
4. Gdybyś nie zajmowała się tym, co teraz robisz, to w jakim kierunku poszłabyś zawodowo?
- Uderzyłabym w sesje fotomodelingowe w branży lub po prostu otworzyłabym studio fotograficzne.
5. Masz jakąś fantazję, której jeszcze nie spełniłaś, ale marzysz, żeby pokazać ją w contentcie?
- Jest taka, jest takich kilka i myślę, że niebawem mogą się une ujawnić na filmiku lub fotce.
6. Co jest najbardziej niegrzeczną rzeczą, którą mogłabyś zrobić dla potencjalnego fana?
- Woah.. ciężkie pytanie, wiele odpowiedzi.. gdyby coś takiego miałoby się stać na pewno byłoby to w odstępie prywatnym, nie chcę zdradzać tej tajemnicy. Tylko moi fani wiedzą do czego jestem zdolna.
7. Wolisz prowadzić w łóżku, czy oddawać kontrolę i być zaskakiwana?
- Lubię dominować i być dominowana, choć do tej drugiej części przekonałam się niedawno i.. w sumie lubię to.
8. Ulubione pozycje?
- Na pieska, nożyczki..i emm.. na jeźdzca.
9. Co uwazasz o podwojnym dildo? Ty, jakas laska. We dwie bierzecie w dupe bez litosci.
- Nie próbowałam, mam ochotę na coś takiego. Mogło to by być fajne doznanie - do zrobienia.
10. Co najbardziej motywuje Cię do dalszego rozwijania profilu?
- Followersi, bo dopóki ich mam to daje mi największą motywację by działać dalej. Pozytywne komenatrze, krytyka.
11. Czy zdarza Ci się nagrywać coś całkowicie spontanicznego, bez planu i scenariusza?
- Owszem zdarza się i niekoniecznie zawsze chcę to wrzucić. Są momenty gdzie mam calutki dzień na spontanie i kreauję go sobie wcielając w także profil.
12. Jaką muzykę lubisz puszczać sobie w tle, gdy robisz zdjęcia albo nagrywasz?
- Mam dwa typy ulubionej muzyki, i niekoniecznie romansidła. Jestem zapaloną fanką Fred'a again'a.
13. Co najbardziej zaskoczyło Cię w prowadzeniu takiego profilu?
- Przeróżne osobowości ludzi.
14. Wolisz tworzyć materiały bardziej subtelne i zmysłowe, czy totalnie bez zahamowań?
- TOTALNIE bez zahamowań. 

Zdjęcie:

Spoiler

oNXtbAS.jpeg

Komentarz:

Spoiler

🙏❤️🔥 Dzięki wszystkim za pytania, odpowiadałam szczerze… 😉 nawet trochę się podnieciłam niektórymi z nich 😈💦 haha 😜

ODWIEDŹ PROFIL

MEDIA

Edytowane przez kblkm

**Równo o 19:10 autorka profilu udostępniła zdjęcie skierowane do subskrybujących. Natomiast na mediach dla wszystkich.**

Zdjęcie:

Spoiler

8VY8uRe.png

Komentarz:

Spoiler

Dawno nic nie wstawiałam 😅 Miałam trochę zawirowań 🌪️, wiecie jak to jest – ale teraz jestem z wami! 💖 Nie umarłam 😜, żyję! 🙌 Zachęcam wszystkich do subskrypcji mojego profilu 🔔📲 – kocham Was! ❤️😘 P.S.. koniecznie odezwij się do mnie w sprawie kolabu! 😘

ODWIEDŹ PROFIL

MEDIA