Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[06.09.2025] GUTTAHVON - EL PASSOUT

mrywa4hunnid

Rekomendowane odpowiedzi

**Dwudziesta pierwsza trzydzieści, na kanał artysty wleciał szerzej niezapowiadany utwór (jedynie małe grono słuchaczy na live mogło dowiedzieć się, że coś dzisiaj wleci) który jest tak naprawdę odpowiedzią na diss Letty ( @Centrolewus ) oraz zaczepia w tym dissie Adonisa ( @bieluu ), Trevi ( @dior ) i Riley ( @Wireczka ), ktorzy sa bliskimi osobami dla artystki, oraz rzuca sneak dissami w IFGB, opisujac sytuacje pod Magnolią, gdzie Riley z przyjaciółmi rozmawiała z gwałcicielami, gdy Dayvon znokautował trzech z oprawców centralnie pod klubem. Zarzuca laskom ze ich jedynym talentem jest swiecenie cyckami na mediach spolecznosciowych, komentuje niespodziewany atak raperki na GuttahVon, ktory stwierdza ze mogly popchnac kobiete do takich dzialan trzy czynniki - cloutchasing, wystawka przez Adonisa badz bycie zwyklym chamem. Odnosi sie do wiekszosci zaczepek, dolewa troche oliwy do ognia, wspomina martwych ziomkow, a wszystko jest ubrane w dobre flow (nie to co raperka nawijala, ze jakies jakanie sie), dobry miks zrobiony przez Bakariego, no i beat, mmm, tez Bakari**

Zt4vlzK.jpeg

LYRICS

Spoiler

[Intro]

Co oni myślą, że są lepsi?
Bakari, podgłośnij mi to, na Boga..
Long live Rah, odpowiedź w dwadzieścia cztery godziny
Czas wyjaśnić to sobie bo laska jest chora jakaś
Paranoicy i cipki

[Chorus]

Von, dziwko powiedz jeszcze raz moją ksywę
Wasz trap to zaraza którą wlewacie w żyłę - zaczepka, twierdzi ze slaba muzyka zywia swoje cialo
Czemu pod Magnolią latacie z gwałcicielami? - dayvon polozyl gwałcicieli, z nimi była riley i inni
Dostali po pysku i zalali się łzami - bojka pod klubem, 3 nokauty dla Vona
Czy Letty też ucieka tylnymi drzwiami? - zaczepka, adonis tak zrobil, może ona tez tak robi
Von, Von

[Verse 1]

Rzuciliście się na mnie jakbyście robili czystki - bo tak niespodziewanie
Jedyne co umiecie to wrzucić w sieć cycki - wrzucanie polnagich fot na media spolecznosciowe
Trevi i Adonis zabawiają się fiutem po kątach - zaczepka, tez nawiązanie do Letty ze Dayvon się masuje z kolegami
A ty myślisz że każdy ma najebane w głowach - Day twierdzi ze Letty myśli ze każdy jest homo
Nie każdy to gej, nie każdy to jerk - to co powyzej
Gotuje trap i mam nazwisko Heisenberg - breaking bad, takie nawiązanie ze gotuje jak walter
Wiesz coś o ulicy bo jesteś z El Paso? - tekst z dissu na GuttahVon, nawiazanie
Chyba El Pass-out bo nie wychodzicie z twarzą - zaczepka, przekreca nazwe miasta w sposob wysmiewczy
Nie wiem czemu ty dissujesz jak cie nawet nie znam - raper nie widzi większych powodow na wtracenie się kobiety
Cloutchasing, wystawka Adonisa czy z charakteru cham? - szukanie powodow proby ośmieszenia rapera poprzez diss
Kto mi niby wyrwie mikrofon z ręki? - kolejne nawiązanie do tekstu Letty
"Moje wersy ssą", mówi to rankerka wydająca ścieki - raper twierdzi, ze jest amatorka i ze robi shit music
Brzydzę się zoofilami tak samo jak pedofilami - raperka tak jakby chciała go okreslic w nucie tymi okresleniami
Przyjedźcie na Guttah i wyjaśnimy to sobie sami - raper już długo czeka na info od Adonisa..
Yikes, nie wpadniecie bo jesteście pizdami (Pussy ass niggas) - i tak pewnie się to potoczy
Von
Twór bez polotu, niby bez lotu, skończcie się już pogrążać - nawiazanie do tekstu raperki i swojej nuty, zaczepka
Jebie was do spodu, wasza potrzeba atencji zaczęła głodować - myśli, ze raperka szuka atencji
Wiązałem buty a wy mnie pomawiacie - nawiązanie do pomowien o jakies bycie pieskiem czy cos
Zwykli idioci i ich chore konspiracje - konspiracja taka ze jest tym pieskiem jakims
Durnie co wrzucają chorą publikacje - czyli ten diss co się pojawil
Narwańce co z emocji wywołują irytację - stwierdza ze wiekszosc ich słuchaczy jest poirytowanych
Wzmianka w tracku o orangutanie bo jestem wielki - raperka mowi ze zoofil, Dayvon jest duzy jak goryl
Wszyscy to wiedzą że każdy z was jest miękki - twierdzi ze sa slabi
Już mnie męczy ta wasza powtarzalna gadka - ciagle to samo, te same argumenty
Myślałaś że zabłyśniesz - a spadłaś jak gwiazdka - twierdzi, ze chce się wybic przez ten diss, odbija pileczke
Beztalencie bez blasku jak zwykła plama - twierdzi ze nie ma dla niej przyszłości w tej dziedzinie
Brała kutasy po klubach a taka wielka dama - zaczepia raperkę, mowiac ze jest chujossajka klubowa
Von, Von
Long Live Rahsaan, byś się załamał - martwy ziomek
To co się odpierdala to zwykły karnawał - raper okresla to jako smieszna sytuacje
Jakaś suka co mi wmawia że klękam przed nią - Riley twierdzi ze kleka i ze jest psem jakims
Potem dziwka rzuca diss gdzie pluje krwią - twierdzi ze probuje ale jej nie wychodzi nawinąć nic sensowniejszego

[Chorus]

Von, dziwko powiedz jeszcze raz moją ksywę
Wasz trap to zaraza którą wlewacie w żyłę
Czemu pod Magnolią latacie z gwałcicielami?
Dostali po pysku i zalali się łzami
Czy Letty też ucieka tylnymi drzwiami?
Von, Von

PROMOCJA

Spoiler

RP SCREENSHOTS

Spoiler

WYDATKI

Spoiler
  • STUDIO + BEAT + M/M - $2500

INFO

Spoiler

https://forum.v-rp.pl/topic/41894-dayvon-guttahvon-pierce

Imię i nazwisko: Dayvon Pierce

Numer konta: 6301903964

Edytowane przez mrywa4hunnid

**Adonis mówi że chujowy bit i master, nie myśli nic o tym i nie ma zdania o numerze bo sam nie wie czemu inne osoby wpierdalają sie w nie swój beef za równo po stronie dodo jak i swoich znajomych tylko zastanawia się co on jeszcze próbuje z tym „wiązaniem buta” jak każdy widział i są na to dowody że rzeczywiście klękał na kolanach przed Riley a nie wiązał sznurówki.**

Edytowane przez bieluu

**Biała sprawdziła, przeanalizowała częściowo tekst, ale głównie zatrzymała się na fragmencie o wiązaniu buta - nie rozumie dlaczego GuttahVon dalej próbuje się bronić w ten sposób, skoro każdy wie, że po prostu uklęknął dla niej na zawołanie, a ona sama dodatkowo pogłaskała go wtedy po głowie jak psa. Zastanawia się czy byłaby jakaś możliwość pozyskania nagrania z kamer Magnolia Night Club **

Centrolewus i bieluu lubią to