Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[21.09][UNSAINTED RECORDS] Olivier Hussler - Smoking Kills [Prod. Seth Ronnie Dagaard]

yungg

Rekomendowane odpowiedzi

0pgXVB7.png**21 września 2025 roku na oficjalnym kanale Unsainted Records pojawił się nowy utwór Oliviera Husslera zatytułowany „Smoking Kills”. To jego pierwszy solowy numer po ponad półrocznej przerwie, w całości wyprodukowany – jak zawsze – przez Setha Ronnie Dagaarda. Już dzień wcześniej na fanpage’u wytwórni pojawił się snippet, który rozwiał wszelkie wątpliwości co do kontraktu artysty i mógł podgrzać atmosferę wokół premiery.

„Smoking Kills” od pierwszych wersów buduje obraz bohatera balansującego na granicy wypalenia i desperacji: „Moje serce jest już martwe / Ja nadal błądzę gdzieś / Ciągle szlug za szlugiem / Nawet na dole, nie chcieli mnie”. W kolejnych linijkach – „Już wiesz, to we mnie żyje, w końcu przyjdzie na mnie czas / Mówili, że mnie to zabije ale zrobiłem to sobie sam” – utwór nabiera ciężaru, a sam Olivier odsłania wewnętrzne rozdarcie i poczucie autodestrukcji.

Refren niesie największy ładunek emocjonalny: „Teraz, popatrz, oni chcą tak bardzo zgasić mnie… Ten płomień gaśnie, ale to nie ja jestem na dnie / W końcu czuję oddech”. To właśnie ten fragment sprawia, że numer ma charakter hymnu, w którym zmęczenie i gniew przeradzają się w próbę odzyskania własnej przestrzeni i siły. Bridge natomiast – „Powiedz mi jak się czujesz… MIELIŚMY MIEĆ DOBRY DZIEŃ! NIE TERAZ!” – stanowi kulminacyjny moment, w którym emocje eksplodują, a całość osiąga dramatyczny szczyt.

„Smoking Kills” to nie tylko kolejny singiel – to manifest powrotu Husslera, w którym mrok i brutalna szczerość mieszają się z potrzebą złapania oddechu i wyjścia ponad własne ograniczenia. Po miesiącach ciszy i serii niejednoznacznych sygnałów artysta wrócił w pełni świadomy tego, co chce powiedzieć – a jego najnowszy numer pokazuje, że płomień jeszcze się w nim nie wypalił.**

[Napisy dodane]

biFh3tb.png

Spoiler

[Verse 1]
Moje serce jest już martwe
Ja nadal błądzę gdzieś 
Ciągle szlug za szlugiem 
Nawet na dole, nie chcieli mnie

[Pre-Chorus]
Już wiesz, to we mnie żyje, w końcu przyjdzie na mnie czas
Mówili, że mnie to zabije ale zrobiłem to sobie sam

[Chorus]
Teraz, popatrz, oni chcą tak bardzo zgasić mnie
Teraz, popatrz 
Ten płomień gaśnie, ale to nie ja jestem na dnie
W końcu czuje oddech

[Verse 2]
Ciągle szlug w ustach
Bo to jest dla mnie jak tlen
Przestałem już większości słuchać
I jakoś żyję tak z dnia na dzień

[Pre-Chorus]
Już wiesz, to we mnie żyje, w końcu przyjdzie na mnie czas
Mówili, że mnie to zabije ale zrobiłem to sobie sam

[Chorus]
Teraz, popatrz 
W końcu czuje oddech 

[Bridge]
Powiedz mi jak się czujesz
Czy naprawdę jest tak źle?
Płomień gaśnie ale gdzie?
Bo przecież mieliśmy mieć dobry dzień
MIELIŚMY MIEĆ DOBRY DZIEŃ!
NIE TERAZ!

[Chorus]
Teraz, popatrz 
W końcu czuje oddech

♱ PROMOTION

Spoiler

● udział w promocyjnym klipie do eventu BMX & JUST A LITTLE INK który był organizowany przez Seth Ronnie Dagaard x Jaden Morrow

● Wystąpił na scenie podczas JUST A LITTLE INK grając na gitarze na koncercie Jadena oraz Setha… Podczas koncertu Setha gdy zszedł został wywołany przez przyjaciela.. Po czym zagrali wspólny kawałek pt. Hatred (który później został ponownie zagrany jako BIS)

● wrzucony post snipettu na fanpage wytwórni, co tylko potwierdziło że artysta nadal ma ważny kontrakt

(Nie linkuje bo to wszystko (+reszta) będzie zlinkowane za tydzień w głównym materiale)

♱ SSY Z GRY

♱ DANE

Spoiler

Imię i nazwisko postaci: Olivier Hussler
 Numer konta postaci:
0174559027
 Przynależność: UNSAINTED RECORDS (29.01.2025 - XX)

UTWÓR NIEPODLEGA WYCENIE!!!!! (JEST TO CZĘŚĆ PROMOCJI PROJEKTU!!!)

Edytowane przez yungg

**Yem przesłuchała utwór z linków w swoich wiadomościach. Zapętliła od razu utwór i pozostawiła po sobie spam serduszek wysyłając wcześniej krótka wiadomość do samego artysty. Ma w planach męczyć kawałkiem Selah przy każdej możliwej okazji.**

yungg lubi to

🍷🍷🍷

**Eve' natrafiła na nowy kawałek Oliego. Odsłuchała go z uczuciem szczęścia. Cieszy się, że ponownie wraca chłopak do siebie i wyrzuca wszystko w muzykę mając nadzieje, że w końcu znajdzie spokój ducha i wyjdzie z mroku. Mimo bolesnego rozstania, udostępnia kawałek swoim znajomym w NY, chwaląc go jakby nigdy się nie rozstali.**

yungg lubi to