Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[05.10] Easside Bunny - Ooh Child ft. ALIBI (prod. LooneyBigDawg)

nygus

Rekomendowane odpowiedzi

f749e5a974ba6.png
**Około godziny 1:00 w nocy z dnia 04.10 na 05.10 na wszystkie streamingi Easside Bunny wpadł nowy kawałek, który zapowiadał od paru dni razem z ALIBI (@toniezombie). Cały kawałek został wypuszczony pod nazwą "Ooh Child", a tekstowo opiera się na tym, że ludzie wmawiają sobie rzeczy próbując przez to zmienić to co jest im pisane, a jest to niemożliwe w taki sposób - dodatkowo, w zwrotce ALIBI znajduje się tekst "Chase Em Or Be Chased", co jak już wiadomo od ostatniego koncertu Bunny'ego w Moody's jest nazwą jego nadchodzącej EPki, z której zagrał tam pierwszy track, a powtórzył to dnia dzisiejszego w Night Vowe, który wielokrotnie obrażał na koncercie razem z jego właścicielem ze względu na to, że wszystko było zorganizowane tak, że tak naprawdę nie było wcale i zjawiła się bardzo mała ilość osób przez brak odpowiednij promocji. "Ooh Child" zostało dziś również zagrane na wcześniej wspomnianym koncercie, w którym towarzyszyła mu właśnie m.in. ALIBI. Cały track jest naprawdę dobrze wyprodukowany i został nagrany w świetnych warunkach, produkcją zajmował się sam w sobie Easside Bunny lub jak podaje - "LooneyBigDawg".**

Spoiler

[INTRO] ALIBI
Oohh child, wiem że droga długa jest
Oohh child, w końcu znajdziesz sens
Yeah-yeah-yeah

[VERSE 1] ESBUNNY
Wmawiamy to sobie, choć wiemy że tak nie będzie
Pół życia przebębniłem chowając się wszędzie
To nie czapka ziomuś i nie myśl sobie tak
Most Wanted w tej dziwce, a wrzucam dalej rap
Nie potrafię powiedzieć czy cokolwiek się zmieni
Natłok myśli mnie dobija, a w mojej łapie ciągle henny'
Ciągle muszę to pchać, nie mogę zniknąć stąd
Nigdy nie graj na dwa fronty, ese, chyba że chcesz być gone
Wiem coś o tym i znam paru takich
Gangbanging to nie gra, SaySo tak myślał i poszedł spać
Nie obrzucam jego imienia gównem bo był dla mnie jak brat
Jednak wpieprzył się w taki syf, że stał się most hated numba one
Chociaż kto wie ziom, może kiedyś się to zmieni
Patrząc z drugiej strony bał się tylko posiedzieć w celi
Dożywocie to tragiczna opcja w tych czasach
Lepiej puścić parę z ust, niż stać się dziwką w obcasach (cap)

[CHORUS] ALIBI & ESBUNNY
TO JEST SOUTH PARK, OMEY..
Yeah-yeah-yeah

[VERSE 2] ALIBI
Wiem że każdy dzień to test
Gra bez reguł, w której liczy się gest
Chase them or be chased' baby
Każdy błąd czegoś uczy, lecz
Podnieś głowę, niech widzą Cie
Dasz rade, ułoży sie

[OUTRO] ALIBI

PROMOCJA

Spoiler

- Koncert w Moody's, który odbył się 27.09 i zebrało się na nim sporo osób,
- Post z urywkiem zwrotki Easside Bunny udostępniający post z profilu Night Vowe, który informuje o jego koncercie w tym właśnie klubie (03.10), informacja o tym, że Bunny przygotował coś dla fanów z Alibi,
- Informacja o kolejnym koncercie Easside Bunny, który ma się odbyć 05.10 o godzinie 22:00, czyli w ten sam dzień, w który cały numer wyszedł,
- Post informujący o przeniesieniu koncertu na dzień później (04.10), przypomnienie o współpracy z Alibi,
- Krótko po wcześniejszym poście story na LI rapera ze studio, gdzie ten nagrywa śpiewającą przed mikrofonem w kabinie dziewczyne, w tle słychać co nawija,
- Następnego dnia z rana kolejne story ze studio tym razem u Alibi, gdzie ta nagrywa jak Easside Bunny rapuje w kabinie, tak samo słychać co nawija,
- Zagranie numeru na koncercie w Night Vowe (LINK DO PASTEBIN),
- Post informujący o wypuszczeniu kawałka,

- Strzelanina pod Spectrum, gdzie Bunny grał chwilę wcześniej koncert; śmierć Baylee Reyes, który robił za jego menadżera jako dobry znajomy, Bunny siedzi w Medical Center walcząc o życie,

- Udostępnienie Story przez Chukky RRich, który robi za jego hypeman'a,
- Udostępnienie Story przez White Lady,
- Udostępnienie Story przez Baylee Reyes, który robi za "menadzera" Bunny'ego,
- Udostępnienie postu z Night Vowe gdzie jest info o tym, że Bunny niedługo wychodzi na scenę, również przez Baylee, gdzie ten dodał, że będzie z nim Alibi,

GRA + WYDATKI

Spoiler

- GRA
- WYDATKI: 
feat z Alibi ($25.000), wynajem studio ($5.000), beat ($950), okładka ($2.000) RAZEM: $32.950

INFORMACJE

Spoiler

Imię i nazwisko postaci: Philip Quiroz

Numer konta postaci: 6472101308

Edytowane przez nygus

wyłącza wkurwiony budzik, budzik już nie jest wkurwiony