Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Los Santos Bratva

wavyybug

Rekomendowane odpowiedzi

ez5Z2Y8.pngSiemanko, prawie po 2 tygodniach od pierwszego zamysłu stworzenia przeze mnie organizacji w końcu udało się zebrać ekipke żeby fajnie sobie poklimacić w ruskim ZGP. Po prawie pół roku przerwy od RP postanowiłem wrócić i stworzyć coś swojego, padło właśnie na rosyjskie ZGP. Postarałem się o to żeby ekipa którą mam ogarniała ten klimat - nie ma tu ludzi z pierwszej łapanki. Nie będę się też dużo rozpisywał w OOC bo nie ma to sensu, po prostu pokażemy na co nas stać IC i chyba to będzie wystarczającym argumentem.

Ruska Ekipa: @wavyybug (Ja), @Caraxes@DEJWuS, @Sasha_, @dwawpychywpokoju206, @Blacky4164, @Bonger, @Ryochu, @Spawaciarz, @Wyrzynarka Par Pstd 350 A1, @CrySpyx, @OG SKURWYSYN

Edytowane przez wavyybug
Bonger lubi to

Mieli patrzeć na screeny a nie logi 😑 ehh

Długo zastanawialiśmy się jaką podjąć decyzję. Po rozmowie w naszym gronie stwierdziliśmy jednogłośnie, że nie wpuścimy tego projektu z kilku powodów. Nie podoba nam się kilka fragmentów opisujących historię i teraźniejszość grupy oraz sam zamysł na waszą grę. Mamy również duże zastrzeżenia co do większości wypisanej ekipy i uważamy, że nie będziecie w stanie pociągnąć ciężkiego klimatu, który opisaliście, tak jak należy. Pograjcie w istniejących już projektach, pokażcie się z dobrej strony lub wystawcie coś bardziej przyziemnego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin