Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[27.10] LIVE LIFEINVADER by Olivier Hussler

yungg

Rekomendowane odpowiedzi

xbb8e5F.png**Olivier Hussler przeklikał coś w telefonie i po chwili odpalił live na swoim oficjalnym profilu o godz. 18:30**

Olivier:
Cześć wam, dawno nie rozmawialiśmy więc postanowiłem w końcu pokazać swoją gębę na live i podpowiadać na wasze pytania.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

@blacknoir: Co sprawiło, że wróciłeś właśnie teraz, po tak długiej przerwie?

Olivier: Bo w końcu przestałem się bać własnego głosu. Wiesz, cisza może być głośniejsza niż krzyk. Ja w tej ciszy słyszałem tylko siebie i to był dźwięk, którego nie chciałem już więcej ignorować.

@chaoticdreams: Czy myślałeś kiedyś, że już nie wrócisz?

Olivier: Tak - Były momenty, w których naprawdę myślałem, że to koniec. Ale muzyka to nie jest coś, co możesz po prostu wyłączyć. To jak tlen - nawet jeśli masz go dość, i tak nim oddychasz.

@inkedghost: Twoje blackout tatuaże zaskoczyły wszystkich. Co one symbolizują?

Olivier: Zamknięcie rozdziału. Nie chciałem patrzeć na rzeczy, które przypominały mi o człowieku, którym już nie jestem. Czerń to nie ucieczka - to fundament. Czasem trzeba wszystko przykryć, żeby zbudować coś od nowa.

@lostinbass: Jak się pracuje z Sethem @samer po takiej przerwie?

Olivier: Z Sethem nie da się „pracować”. To rozmowa. On nie zadaje pytań, on słucha. Czasem wystarczy, że spojrzy, i wiem, że coś jest nie tak. To jedyny człowiek, który potrafi powiedzieć „kłamiesz” i ma rację.

**Olivier Hussle6qSpZex.pngr wsunął do ust papierosa i po chwili odpalił, śledząc cały czas chat.**

@vxoidchild: Jak się czułeś, gdy pierwszy raz znowu stanąłeś na scenie?

Olivier: Jakbym wszedł do domu, który spłonął, ale dalej pachnie jak dawniej. Bałem się. Ale gdy publika zaczęła krzyczeć, poczułem, że to jeszcze we mnie gdzieś żyje.

@sethswifepls: Czy CHAOS to zamknięcie pewnego etapu?

Olivier: Nie, to pogrzeb iluzji, nie przeszłości. Przeszłość trzeba przytulić, nie zakopać.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

**Olivier Hussler po chwili przestał odpowiadać na pytania i po prostu zaczął przemawiać do osób oglądających**

Olivier: Jak byłem młodszy, myślałem, że scena to adrenalina. Teraz wiem, że to rozmowa. Czasem patrzę na ludzi i czuję, że rozumieją mnie bez słów. I to jest więcej warte niż jakikolwiek sukces... Wiem, że strasznie dużo przeleciało mi przez palce ale nie czuje się z tym źle, cieszy mnie to, że po prostu mogę do was gadać.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

@burntpages: Jak reagujesz na to, co media o tobie piszą?

Olivier: Nie reaguję. Media potrzebują sensacji, ja potrzebuję prawdy. Jeśli jesteś cichy to zapominają. Jeśli jesteś głośny - demonizują. Więc gram po swojemu.

@paradiselive: Co znaczył dla ciebie ten powrót na Paradise?

Olivier: Symbol. To miejsce zawsze było dla mnie jak lustro - pokazuje, kim jestem w danym momencie. Tym razem wróciłem, żeby zamknąć historię, nie żeby ją powtarzać.

@theo0x: Dlaczego zacząłeś koncert od kawałków Midnight Mayhem?

Olivier: Bo chciałem zamknąć pewien krąg. Rok temu grałem tam jako ktoś inny. To był hołd dla tamtego czasu, ale też pożegnanie

MgXWCSG.png@mayhem: Czy tęsknisz za tamtym okresem?

Olivier: To jest cholernie trudne pytanie bo nie umiem na nie odpowiedzieć, nie tęsknie za ludźmi ale tęsknie za całą otoczką tego wszystkiego.

@neonwaves: Jak ludzie reagowali na nowe kawałki z „CHAOS”?

Olivier: Zaskoczenie, cisza, potem energia. To nie są utwory pod imprezę, tylko pod serce. Ale widziałem, że ich dotknęły.

@vynedreams: Co działo się z tobą przez te miesiące zniknięcia?

Olivier Głównie cisza. Dużo bólu, trochę chaosu, kilka błędów, które musiałem przeżyć sam. Ale też – praca nad sobą. W pewnym momencie przestałem być muzykiem, a stałem się człowiekiem, który musi się poskładać, żeby znów coś poczuć.

@m0rningblxxm: Czego nauczyła cię cisza?”

Olivier: Że cisza potrafi krzyczeć. I że nie każdy, kto znika, przegrywa. Czasem to jedyny sposób, żeby się odnaleźć.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

**Olivier Hussler odpalił kolejnego papierosa.**

@sleeplesssouls: Mówisz często o bólu w tekstach. Czy muzyka pomaga ci się z tym uporać?

Olivier: Nie naprawia mnie, ale pozwala przetrwać. To jedyne miejsce, gdzie mogę powiedzieć wszystko bez filtrów.

................. [Material do dalszej promocji... Nie wyceniamy]

Edytowane przez yungg

10 minut temu, Harlem napisał:

**Jaden wbił na live od razu jak zobaczył powiadomienie. Udostępnił link na swoich socialach, oraz napisał mu komentarz na chat**
- Stary, weź się podziel, wypaliłem właśnie ostatniego papierosa w paczce

Olivier: Największy grzech gdy wiesz, że masz ostatnie fajki a nie masz nowej paczki.

Edytowane przez yungg
gumiarz lubi to