Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[17.11.2025] NayCee - 9mm (Official Music Video)

Alksik

Rekomendowane odpowiedzi

**Siedemnastego listopada po godzinie dwudziestej drugiej na wszystkie platformy streamingowe raperki NayCee trafiła już wcześniej zapowiadana i prawdopodobnie najbardziej wyczekiwana nuta zatytułowana "9mm". Styl bitu i samego tekstu znacznie się wyróżnia, lecz dalej pozostaje kontrowersyjny i mocny, co utożsamia samą dziewczynę. Za produkcje kawałka odpowiada nieznany wcześniej szerszej publice Malcolm "A-Pack" Peace @danio, a za realizację teledysku nie kto inny jak Tearence Angeles @Barru. Co do samego tekstu, jest on w stylu freestyle, co laska najbardziej lubi, czyli szybka nawijke i wyzwiska, czym ukazuje, że po raz kolejny nie gryzie się w swój niewyparzony język, jednak w jednej z linijek z pewnością zaskoczyła resztę, a mowa tutaj o tym, gdzie wspomniała o swojej przyjaciółce, której sama zawdzięcza bardzo dużo, o Mikayla Lykes @NaZeL, gdzie jak sama wspomina, że będzie jej kibicować, niezależnie od tego, co się wydarzy na ich drogach, tym samym pokazując lojalność wobec popularnej raperki. Cała reszta tekstu jest typowymi wyzwiskami w nieokreślony bardziej podmiot, tak, jakby były to zwyczajne strzały w powietrze, jednak nieliczni i Ci, którzy znają bliżej dziewczynę wiedzą w kogo są wymierzone jej wyzwiska w tekstach. Sam tytuł piosenki przewijał się w social mediach, NayCee dosyć mocno to promowała. **

Hd3kjuJ.png

g9nHhej.png

Spoiler

(Płonę..)
(Yeah, yeah, yeah)
Witaj w moim świecie, suko, pokaże Ci jak się bawić
Zabierz swojego czarnucha, bo będę musiała go spławić
Jestem cała gorąca, płonę w jego ramionach,
Chciałabyś być taka hot, dziwko, sledź mnie na socialach
Możesz jedynie klękać, oglądaj mnie ze swojego poziomu
Szkoda, że nie pochwaliłaś się, że spierdalałaś do domu
Twój marny chłopiec dalej kręci się po moich DM
Mój ma status locked, pokaże Twojemu swoje 9mm
Jestem prawdziwą sztuką, nigdy nie kłamie, nigdy nie kłamie
Suczko, płacz.. Idź lepiej znów poskarż się swojej mamie
Mamo, NayCee znowu góruje, a to wszystko dzięki mojej hot damie
BbyKayla, pchaj to gówno dalej, będę Ci kibicować, nawet jak mnie zabraknie
(Nigdy nie zniknę, nie myśl o tym)
Odpal mnie, no dalej, zrób to.. Pokaże Ci jak być prawdziwą suką
Nie daje jebania o to, co się z Tobą stanie, napewno skończysz marnie
Strzelam słowami jak z 9mm, seria prosto w Twoją głowę
Jeszcze chwila, a będziesz mnie prosić.. "NayCee, mogę?" (NayCee, mogę?)
Witaj w naszym świecie, ze mną mój czarnuch, on pokaże Ci jak tańczyć
Hol on, nie zbliżaj się do niego, bo matka znów będzie musiała Cię niańczyć
Słyszysz? Błyszczę cała, ludzie widzą to z daleka
Wystarczy, że założę szpilki, a już Twój chłoptaś na mnie zerka

Spoiler

Promocja:
wrzucenie zdjęcia ze studia - #1
- opublikowanie teasera z fragmentem tekstu z nuty - KLIK / KLIK
- wrzucenie zdjęcia z nieokreśloną dokładniej datą, jedynie miesiącem i emoji pistoletu, co wskazywało na nutę "9mm", co było zamierzonym działaniem. NayCee chciała w ten sposób podsycić ludzi, którzy jej słuchają i śledzą do tego, żeby robili to jeszcze bardziej. - KLIK
- opublikowanie ankiety, w której laska dopytała kiedy chcą ujrzeć jej kawałek, a sama ankieta dostała nieco zainteresowanie, w komentarzu wypowiedziała się nawet sama Blanca Carvantes. - KLIK
- NayCee coraz częściej pokazuje się w szerszym gronie, osób mniej i bardziej popularnych jak np. Mikayla Lykes, Maggie Raven, czy 36 Paries.
- NayCee była widziana na scenie u boku Maxine Koci, gdzie grała swój debiutancki koncert w Magnolia Night Club, dziewczyna była wtedy jej tancerką, o czym wspomniała sama popularna wokalistka. Ruch ten wywołał dla niektórych mocne zainteresowanie w jaki sposób raczkująca raperka była w stanie nawiązać kontakt z wokalistką i wystąpić razem z nią na scenie. 
- udostępnienie postu z zapowiedzią kawałka przez Maggie Raven - KLIK
- udostępnienie postu z teledyskiem przez Maggie Raven - KLIK
- udostępnienie postu przez producenta A-Pack na swoich socialach - KLIK
- post Easside Bunny, który wywołał niemałe zamieszanie. Raper wyznaje w nim miłość do NayCee - KLIK
- laska została wspomniana w poście Hoodtalk - KLIK

Spoiler

Odgrywka w studio: KLIK
Odgrywka kręcenia klipu: KLIK
Koszty: koszt producenta za wyprodukowanie kawałka - $2.000 / nagranie klipu przez Tearence Angeles - $10.000 - KLIK

Edytowane przez Alksik