Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[23.11] Lachi - O nie!

Qaczi.

Rekomendowane odpowiedzi

**Dwudziestego trzeciego listopada na streamingi został wrzucony debiutancki kawałek od raczkującego rapera Lachi. Bez większych promocji na różnych portalach społecznościowych, jednak, żeby nie było, aż tak pusto, zostawił coś po sobie na Lifeinvander. Nutka opowiada raczej o wszystkim i o niczym, jednak refren nawiązuje do przerwy, czyli przeprowadzki z Chicago do Los Santos. Sam nawinął, że nie było jej nawet na chwilę udowadniając innym, że nawet przy swojej przeprowadzce zajmował się pisaniem tekstów. Lachi mógł zaskoczyć jakością jak na swój pierwszy kawałek, ponieważ ten został nagrany w profesjonalnym studiu nagraniowym, które zostało odkupione od producenta VΛNCE. Jak już pewnie większość zauważyła, Lachi nie próżnuje w takich rzeczach, idzie na całość. Tak samo było z okładką na pierwszą piosenkę, zorganizował dwa limitowane modele supercar, czyli Torero XO i Thrax tylko po to, żeby zrobić sobie przy nich zdjęcie do okładki. **

TEKST 

Spoiler

[Zwrotka]
Widzą mnie - „o nie”, robią krok, czuję jak pęka grunt
Wchodzę w przeciążenie, jak kabel gdy idzie na zwarcie i pali się prąd.
Zajmuję teren falą, łodzie ciągną cień, a nie szum
Myślisz, że znasz mój vibe? Nie znasz nic - tylko mgłę i rum.
Zero nadziei, tylko chłód, co tnie mnie głębiej niż dźwięki
Myślałem, że padnę, dziś biegnę po szkłach, a nie czuję nawet udręki.
Oczy przymknięte, szyby w dół, asfalt świeci jak nóż
Karbon w żyłach pali jak mróz, przypomina, gdzie spałem i skąd ten kurz.
Nocą - śnieg, beton, cisza, zamarznięty puls jak w pustym tle
Mógłbym przepaść i nikt by nie spytał, gdzie jestem i co tak naprawdę we mnie tnie.

[Refren]
Kiedy Lachi miał przerwę? - nie było jej nawet na chwilę
„To może potrwać moment” - słyszę, odpowiadam: „dobra, zrobię tyle”.
Kiedy Lachi miał przerwę? - pytasz, echo wraca w mgle
„To może potrwać moment” - spoko, czekam, czas i tak biegnie jak chce.

[Outro]
Nie chcesz problemów - robię zamęt, gdy przechodzę obok ścian
Nie chcesz problemów - gdy się zbliżam, każdy dźwięk zamienia się w huk i wiatr.
Nie chcesz żadnych spięć - trzymaj dystans, nie wchodź w mój krzyk
Bo gdy nadchodzę - robi się burza, a po niej zostaje tylko pył i wielkie nic.

PROMOCJA

ODGRYWKI

WYDATKI

Spoiler

-

INFORMACJE

Spoiler

Imię i nazwisko postaci: Malachi Langley

Numer konta postaci: 4387389031