Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Angel Dust form 85th

dawis

Rekomendowane odpowiedzi

5jAlQoW.png Jeden zdolny dzieciak z osiemdziesiątej piątej ulicy tworzy nowe, niezbyt bezpiecznie, umiejscowione w jednym z mieszkań laboratorium przygotowane do tworzenia PCP, wykorzystując do tego zwykły domowy sprzęt - tym samym ciągle doskonaląc swe umiejętności w tym niebezpiecznym biznesie. Dzieciak z 85th zaopatruje lokalnych dilerów działających na Davis. Małolaci mają na celu szybki zarobek oraz zdobycie szacunku wśród innych gangsterów z pobliskich okolic. Większość zarobionej forsy przez dzieciaka idzie na zaopatrzenie osiedla w broń jak i narkotyki wysokiej jakości jak kokaina.

⚠️ PCP - (pełna nazwa: fencyklidyna, ang. phencyclidine) to syntetyczny narkotyk halucynogenny i dysocjacyjny, który został opracowany w latach 50. XX wieku jako środek znieczulający. Jednak ze względu na poważne skutki uboczne psychiczne i neurologiczne, szybko wycofano go z medycyny. Dziś PCP jest nielegalnym narkotykiem, występującym najczęściej w postaci proszku, tabletek lub płynu, którym nasącza się np. papierosy lub marihuanę.

🧠 Działanie PCP

• PCP działa głównie na receptory NMDA w mózgu, blokując przewodnictwo nerwowe i powodując odrealnienie (dysocjację) — użytkownik traci kontakt z rzeczywistością, czuje się „oderwany od ciała”.
  • uczucie euforii, „latania” lub oddzielenia od ciała,

• halucynacje wzrokowe i słuchowe,

• znieczulenie (brak odczuwania bólu),

Spoiler

OOC: Hej, przychodzę tu z pomysłem zagrania projektu zarobkowego w którym moja postać będzie tworzyć od podstaw narkotyk PCP, kiedyś bardzo popularny w stanach, nie spotkałem się jeszcze żeby ktoś spróbował grać coś właśnie w tym stylu, mam na myśli sam narkotyk PCP. Chce zrobić sobie odskocznie od ciągłego strzelania się albo wyzwisk w gangach, mam duże plany co na tworzenie tego narkotyku, postawiłem już sobie interior specjalnie zrobiony pod grę tworzenia PCP, na pewno z pomocą ET będziecie mogli zobaczyć duże doświadczenie gry w tego typu sprawach, projekt będzie pod szyldem organizacji w której gram Florencia 13. 

wajs, 3hunna., alla i 7 innych lubią to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin