Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Snow From Watts ❄️❄️

Rekomendowane odpowiedzi

snow.png.d1dc13421a543441cc971ad70011fadd.pngSnow From Watts, coraz częściej mówi się o produkcji kokainy w Los Angeles, gdzie coraz więcej gangów zajmuje się produkcją "śniegu", właśnie z takim pomysłem przyszedł pewny dzieciak z Grape Watts Crips nie czekał on na idealny moment, pobieważ w Los Angeles takie nie istnieją. Zamiast kolejnego dnia żyć z drobnych ruchów i cudzych decyzji, zrobił pierwszy krok w stronę czegoś stałego. Nie spektakularnego, a stabilnego. Snow by Watts rusza powoli, przy ziemi, bez rozgłosu. Dokładnie tak, jak trzeba, żeby przetrwać początek tego biznesu. Na bocznej uliczce Watts działa już garaż. Nie symbol, nie metafora tylko realne miejsce. Jedno źródło prądu, zamknięte drzwi oraz surowe ściany, to nie jest punkt spotkań dla tłumów. tylko tutaj zapadają pierwsze decyzje, i tu sprawdza się ludzi, weryfikuje się kto potrafi trzymać język za zębami. Poprostu ten projekt ma zamiar pokazać co potrafi ten dzieciak, oraz to że kokaina w tym mieście będzie miała miejsce jeszcze przez długi czas w mieście aniołów jakim jest Los Angeles. 

Spoiler

Cześć, przychodzę z pomysłem projektu zarobkowego w gangu Grape Street Watts Crips, w którym odgrywam RolePlay.

Oczywiście, pomysłów na grę tego posiadam dużo. - Wszystko będzie rozgrywane pod większym sensem, nie będzie mówione o tym wszędzie.

Link do tematu gangu, w którym będzie odgrywany projekt: 

Ogólnie, odgrywać to będę ja oraz dwie inne osoby. Screeny będą wrzucane regularnie.

Edytowane przez sentence12

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin