Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[28.12] ChukkyRRich, IG LIVE STREAM FROM THE STUDIO

straightouttala

Rekomendowane odpowiedzi

**28 grudnia około godziny 16;50 na Instagramie pojawiła się transmisja na żywo nadawana z profilu ChukkyRRich. W niej towarzyszył mu producent Tyzee Lopez ( @mlodyk ) który jak wiadomo wyprodukował mu całą EP o której ta cała transmisja była, ponieważ było to krótkie studio session z krótkim Live by pogadać z fanami przed wydawaniem EP przez Chukky'ego, obaj siedzieli w studio i luźno gadali nie odpowiadając na jakieś zaczepki mniejszości które pojawiały się w komentarzach zazwyczaj ze strony gang-bangerów, na Live widać że ten siedzi z łańcuchem tym samym który stracił kilka dni temu, odpowiedział również na to na transmisji, w transmisji wspomniał o Easside Bunny ( @nygus ) Babyyank ( @Gracjan ) Nightmare ( @el primo ) Skid ( @swagcartel ) Adonis ( @bieluu )**

fGVWiI4.png* Franco Duarte Jr odpalił się na swoim IG, ustawił kamerę przed monitorem witając się z osobami na Live, usiadł na fotelu obok T.Lopez**

Franco Duarte Jr: Siemaneczko... Jak tam ludzie, jestem tu ze swoim producentem który odpowiada za te dzieło co dziś wyjdzie do sieci, aha, aha... Nie no nie puszcze wam tego teraz, zaczekajcie trochę ale wiem tyle że nie będziecie żałować.

Tyzee Lopez: Siemano, co u was? Chucky właśnie nagrał ostatni numer z EP haha... I powiem wam że jest ogień, nie będziecie zawiedzieni.

* Franco Duarte Jr. przeczytał komentarz o płytach**

Franco Duarte Jr: Aha, płyty... Tak będą płyty, kilkaset sztuk i tak samo vinyle ale musicie się śpieszyć, nie wiadomo jak szybko zejdą, tu macie jak to wygląda przedpremierowo.

* Franco Duarte Jr. wziął opakowanie od płyty w rękę i pokazał im do telefonu z dwóch stron, ze swoim podpisem**

Franco Duarte Jr: Co z łańcuchem? Co ma być z łańcuchem,
(zmruża oczy patrząc co piszą o łańcuchu, nachyla się do biurka) aha- Pisałem że mi go ukradli, tak to prawda wjechali nam do studia i zesnatchowali mój łańcuch, ale jak widać jest spowrotem... Ktoś mi go odzyskał we krwi, ale nie będę mówił kto bo LAPD może to oglądać.

Tyzee Lopez: AP na mnie... Czarnuchy są w grindzie całodobowo i nie pozwalają sobie na sen. Dlatego kolejny dzień z rzędu pracujemy w studiu.

* Franco Duarte Jr olał komentarze które są od gang-bangerów setów z którymi kiedyś wojował, zaśmiał się pod nosem wystawiając środkowe palce do kamery i pobawił się łańcuchem by wkurzyć ich bardziej.

Franco Duarte Jr: EP wrzucę wieczorem, jeszcze nie wiem o której ale EP się pojawi i was nie zawiodę... Chciałbym tu podziękować dla ludzi którzy się dograli, czyli Skid, Adonis i Bunny, ale też dla Tyzee że czarnuch przez tyle dni działał ze mną w studiu pracując po kilka godzin, bo to gówno nie jest łatwe tak jak wam się może wydawać.

Tyzee Lopez: Naah, to była przyjemność ludzie i Chucky, to moja praca... Producenta lubię to robić i zarabiam z tego, a jak wiadomo jak zarabiamy to się cieszymy więc nie ma problemu ziomuś.

* Franco Duarte Jr nachylił się by wziąć telefon i zakończyć LIVE, spojrzał na komentarze dotyczące o co chodzi z oznaczeniami go pod postem z yourbiggestnightmare i babyyank.

Franco Duarte Jr: Tak, pracujemy nad jedną nutą dla was wraz z bunnym, nightmare i yank... Tam uwolniłem coś czego na innych nutach nie pokazywałem do tej pory, wróciłem do starego siebie mogę wam to zaspojlerować i po prostu nie byłem tak miłym czarnuchem jak w innych tekstach do tej pory. Potrzebowałem tego przez czarnuchów co zwinęli mi łańcuch.

* Franco Duarte Jr wziął telefon w rękę i przybliżył obiektyw do swojego łańcucha śmiejąc się, później pokazał siebie z Tyzee i pożegnał się z widzami zakończając transmisje na żywo.