Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[21.01] Easside Bunny - CokeHead (prod. Paries)

nygus

Rekomendowane odpowiedzi

**Zaledwie parę minut po północy na wszystkich profilach streaingowych rapera pojawił się nowy utwór - nie był on jakkolwiek promowany oprócz postu informującego o tym, że królik nad czymś działa, jednak dlaczego tak się stało dowie się większość po przesłuchaniu kawałka, który jest oczywistym uderzeniem w rapera DTA Julz (@Michigoon), jednak o co chodzi? Jak to się zaczęło? Mianowicie 30 grudnia w/w artysta wrzucił do sieci numer pt. "TAKEDOWN", a w nim obrażał głównie artystkę BbyKayla (@NaZeL) czy producenta Paries (@Analny Terminator), a z tym, że ci są jego znajomymi Bunny nie kryje się ani trochę pokazując się bardzo często na mieście w ich towarzystwie, natomiast - nie oberwało się tylko im, ale kilkukrotnie zaczepiony został również sam w sobie Easside Bunny. Jest to ciekawa nowina dla fanów obu twórców, jak i osób śledzących to co się dzieje w muzyce prosto z Los Angeles, ze względu na to, iż nijaki DTA Julz pojawił się na albumie królika w piosence zatytułowanej " Next Level", o czym z resztą wspomniał w swoim utworze twierdząc, cytat; "Masz dozgonnie drzwi zamknięte za numery z pedałami".. "Nie będzie więcej showcase i gościnnych zwrot dla królika". Bunny pisząc tekst bardzo mocno skupiał się na wytknięciu Julzowi tego, że ten jest uzależniony od kokainy, co widać na pierwszy rzut oka, a raczej przy pierwszym odsłuchu "dissu". Na pewno fajnym pstryczkiem w stronę Julza jest mieszanka języków, czyli angielskiego i hiszpańskiego, który jest głównym językiem w refrenie - raper zapewne chciał w ten sposób zaznaczyć to, że pochodzi z meksykańskiej kultury.**
M7NO0nk.jpeg

Genius Logo PNG Transparent & SVG Vector - Freebie Supply

Spoiler

[CHORUS] Easside Bunny
Diamenty na rolexie, dziwko nawet nie wiesz jak łaskocze
[ESP] Bańki są na koncie, a u ciebie same grosze
[ESP] Chcesz tego mięsa suko, no to powiedz ładnie prosze - Bunny uderza w to, że Julz najzwyczajniej zaczepił go parę razy uważając, że ten po prostu bał się puścić mocniejsze wersy
[ESP] Królik cię rozjedzie w swoim nowiusienkim Rollsie - odniesienie do tego, że Bunny od jakiegoś czasu jest w posiadaniu pojazdu marki Rolls Royce
[ESP] Chcesz tego mięsa suko, no to powiedz ładnie prosze - Bunny uderza w to, że Julz najzwyczajniej zaczepił go parę razy uważając, że ten po prostu bał się puścić mocniejsze wersy
[ESP] Królik cię rozjedzie w swoim nowiusienkim Rollsie - odniesienie do tego, że Bunny od jakiegoś czasu jest w posiadaniu pojazdu marki Rolls Royce

[VERSE 1] Easside Bunny
Zamieniałem w pył czarnuchów, dziś nie siedzę w wieży
Pamiętam durne sytuacje, w które ty już nie uwierzysz
Federalni znają mnie z nazwiska, a to nie przez to że jestem większy - zwyczajne zaznaczenie tego z jakiego środowiska się wywodzi i że nie jest znany u pewnych osób przez sławę, jaką ciągle zyskuje
Ręce śmierdziały ich guapem, ale dziś na koncie świeży
Groził mi tym ARP, ty mi grozisz linczem - raper mówi o tym, że Julz jest po prostu za miękki, żeby zrobić coś więcej, więc uderza w niego przez muzykę
Julz naprawdę odpuść, nie chcę byś przepłacił życiem - kolejna adnotacja do tego, że królik wciąż ma kontakty u osób, które mogłyby za trochę forsy zamordować kogoś na jego zlecenie
Moje ziomki są wkurwione za twe ostatnie wycie - wers niżej również odnosi się do tego, co jest napisane wyżej
Nie zatrzymam ich, gdy będą chcieli przegryźć ci tętnice
Twój ziomuś jest naprawdę spoko, a ty ubolewasz nad wersami - Bunny od razu zaznacza, że nie ma żadnej urazy do Moyaia, który został zaczepiony przez BbyKayla na albumie "Outta The Trenches"
Wplątujesz moją ksywkę wiedząc, że zarobisz z tego hunnids - uderzenie w to, że Julz wplątał ksywkę królika jedynie pod zarobek
Nie mam nic wspólnego z jej słowami, bo widziałem tą aferę - odcięcie się od słów BbyKayla na numerze "GOAT Freestyle" z OTT
Wybity przez libiduo i każdy go kojarzy z zerem - sugestia na temat tego, że Julz tak naprawdę stał się sławny przez dobre kontakty z Libiduo czy wytwórnią HOF, których są twarzą
Ze mną Chukky, z tobą Moyai i to jest prawdziwe bracie
Jednak jak usłyszę złe słowa, uderzymy w ciebie składem
Wydaję kwoty o których śnisz, bo wszystko przećpałeś
Wybuduję kiedyś ośrodek z hasłem "Syntetyczna Koka to najgorszy jest przypadek" - oba wersy są uderzeniem w uzależnienie DTA Julz od "syntetycznej" kokainy, o której nawija w co drugim kawałku

[CHORUS] Easside Bunny

[VERSE 2] Easside Bunny
Two-tone coke to dla ciebie jest zagryzka
Zdymam twoją suke jak zadzwonisz mi na facetime
Ciebie to nie wzruszy, powiesz posyp mi ten line
Meksykański playboy posypie ci do pyska - co prawda wers nie wnosi za wiele, jednak użycie określenia na Easside Bunny "Meksykański Playboy" nie wzięło się przypadkowo, ponieważ właśnie tak Julz go nazwał na ich wspólnym kawałku, czyli "Next Level", również z albumu "Outta The Trenches"

Murzyn chciał być mr snatch, skończył z ksywką mr bars - odniesienie do osób, które kilkukrotnie próbowały ukraść nowy łańcuch królika na początku listopada 2025 roku
Lodowaty łańcuch na mnie, kiedy ciebie ledwo stać
Wielki gangster w tych kawałkach, nikt go nie chce znać
Wykładałem robotę dla drużyny, gdy matka ci mówiła "Dis pora iść spać"
Pisanie tego tekstu jest jak marnowanie czasu
Liczby mówią same za siebie, mnie nikt nie wybił ani razu - kolejne uderzenie w to, że Julz został wybity przez kontakty z Libiduo/House Of Freaks
Pozdrów moyaia i podziękuj ode mnie za ten album - fajne uderzenie mające na celu podziękowanie znajomemu producentowi Julza, który jak się okazuje wyprodukował prawie całe Outta The Trenches

Jestem milionerem suko, słuchaj jak pan mówi "pasuj"
Zaprosiłem na urodziny, nie wiedząc co planujesz cioto - nie wiadomo o co chodzi, jednak wychodzi na to, że Bunny zapraszał DTA Julz na domówkę zorganizowaną z okazji jego urodzin, które jak się okazuje miały miejsce właśnie 30 grudnia, czyli wtedy, kiedy do sieci trafił kawałek "TAKEDOWN", w którym Julz go zaczepia

Wypuściłeś track, rozpocząłeś akcje potop - Bunny sugeruje, że zaczepiając go w swoim numerze rozpoczął akcję, która zakończy karierę DTA Julz
Ostatni czarnuch co strzelał we mnie, szybko spłonął - może mieć to wiele wyjaśnień, jednak najprawdopodobniej chodzi o nijakiego Lil Kj, z którym królik na początkach swojej kariery był w konflikcie, a sam KJ jakiś czas po tym został zamordowany w nocy w swoim mieszkaniu

Zastanów się dwa razy, bo puszczam teraz wersy które cie zatopią - odniesienie do wersu z akcją potop

[CHORUS] Easside Bunny

PROMOCJA

GRA + WYDATKI

Spoiler

GRA
WYDATKI:

- Okładka (sesja zdjęciowa, grafik) $35.000
- Produkcja Paries (mix/master + studio) $30.000
LINK

RAZEM; $65.000

INFORMACJE

Spoiler

Imię i nazwisko postaci: Philip Quiroz