Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Skarga/ Kellan Withrow]

seweryn25

Rekomendowane odpowiedzi

Link do Twojego konta:https://forum.v-rp.pl/profile/24636-seweryn25/#elUserLink_menu
Link do konta oskarżonego: (jeśli nie znasz to podaj nicki IC) nie mam konta forum bo uciekł z gierki, nick to Kellan Withrow
Powód składania skargi: niski poziom rp
Wyjaśnienie sprawy:a więc zacznijmy od tego, że stałem sobie na postoju taxi taksówka, podszedł właśnie ten gracz wziął sobie kurs na motel vespucci po czym cos tam zagrał czy dam mu sie przejechac a  ja, że nie moge wiec odegrał coś w stylu że podwija pasek i widoczny jest czerwony przycisk, z dowodów mam ss jego odgrywki, nawet nie wiem czy mogę to zgłaszać wsensie czy on może okej to odegrał a ja poprostu wymyślam, dodam, że póżniej latał tą taksówką po całym vesp, mogłem poprosić adm o speca ale nie pomyślałem bo lekko byłem w szoku, a na koniec moge dodać, że gracz Ethan Quattrone czyli szeryf lub oficer mi pomagał ic go złapać i kazał mi się udać na komende na davis i podczas pobytu na niej napisał mi ooc, że ten gracz mega odwala na drodze i, że go zgłosił a zaraz po tym gracz z ukradzioną taksówką wyszedł z serwera, nie oczekuje jakiejś nie wiem kary czy coś ale chce aby ten serwer nie miałtakich graczy bo moim zdaniem ten gracz przedstawił mega niski poziom rp a ja też, że tak powiem dałem się zrobić w konia
Dowody:https://imgur.com/RZL5lfW

zabilemsasiadke lubi to

Spojrzałem w jego logi, gracz bez panelu grupy przestępczej kradnie sobie wóz na środku centrum.
Gra że ma na sobie ładunek wybuchowy (bomba) bez zgody JGM+

WERDYKT: BLOKADA POSTACI

Magneto i dygiii lubią to

Ogień nie pyta, czy masz gorszy dzień. Wypadek nie czeka, aż się wyśpisz.

A ludzie… czasem krzyczą z paniki, czasem płaczą z wdzięczności. I trzeba umieć to unieść – nie tylko w rękach, ale i w głowie.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin