Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Szukam] Menadżera + trenera personalnego dla zawodnika mieszanych sztuk walki.

wonti

Rekomendowane odpowiedzi

Siema, poszukuje osób, które chcą wcielić się w w menadżera dla mojej postaci z VFF - Ronnie West. Nie musi być to twoja główna postać, możesz grać to epizodycznie. Od siebie mogę zapewnić klimatyczna gierkę + procenty z kontraktów. Najlepiej jakby była to osoba typowo grająca sportowego menadżera ale wiem, że ciężko o takiego więc może być to osoba, która gra menadżera na serwisie i zajmuję się wieloma sprawami. 

Poszukuje dodatkowo osoby chętnej do pogrania doświadczonego trenera z klubu - The Soujla's Fighting Club. Z chłopakami co jakiś czas organizujemy sobie fajna gierke, fajnie jeśli znalazłbyś się ktoś do pogrania tego. Gwarantuje fajna rozgrywke i wątki IC, dodatkowo mogę wrzucić pod panel klubu z $1.200 za duty. 

Jeśli ktoś jest zainteresowany gra to niech podbija na pw forum albo dc wonti#2890 

germek, Wysox4, igvs i 7 innych lubią to

• 4 tygodnie później...

bump cały czas szukam trenera personalnego, mozesz grac epizodycznie nawet tylko wejsc na treningi itp dla nas i znac sie na rzeczy; zapewniam wysokie premie, fajna rozgrywke i duty ($1200) wymagania; pomysl na postac, brak nijaczenia postaci; postac około 30 lat

Edytowane przez wonti

Dnia 4.06.2021 o 22:59, wonti napisał:

bump cały czas szukam trenera personalnego, mozesz grac epizodycznie nawet tylko wejsc na treningi itp dla nas i znac sie na rzeczy; zapewniam wysokie premie, fajna rozgrywke i duty ($1200) wymagania; pomysl na postac, brak nijaczenia postaci; postac przed lub po 30

dojebane wymaganie: postac przed lub po 30 xD jak masz 30 lat rowno to spierdalaj

nova.mint lubi to

=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=||=

Solve et Coagula!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin