Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Oddzielenie czatu IC od OOC + możliwość wyczyszczenia czatu.

Krzechu

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, KaVVaski napisał:

Według mnie możnaby było oddzielić te dwa czaty, ale bez żadnego ucinania czatu IC + z możliwością wyczyszczenia i wyłączenia czatu ooc

Nikt nic nie mówi o ucinaniu czatu IC. 🙂 On niech zostanie tak jak jest. Jedynie wiadomości OOC z niego przenieść na osobny, zdecydowanie mniejszy czat na przykład nad mini mapą, tak jak przedstawiłem to na screenie.

Edytowane przez Krzechu

2 minuty temu, KaVVaski napisał:

Jak nie? Przecież na screenie masz nawet narysowane jak ma być czat IC, a jak OOC i widać po prostokącie, że jest dużo mniejszy.

A nie, to wielkością narysowanych prostokątów ze screenu się nie sugeruj. To zostało narysowane w paincie tylko tak poglądowo żeby zasugerować w jakim miejscu może znajdować się czat OOC i o co mniej więcej chodzi. Zupełnie nie chodziło mi o wielkość. Myślę że wielkość czatu IC jest w porządku, ale czat ooc musiałby być zdecydowanie mniejszy - mniej więcej w takiej wielkości jak prostokąt na zdjęciu.

Edytowane przez Krzechu
tepesz.com lubi to

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin