Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Spółka] Nuclear Energy Company (NEC)

Stajl

Rekomendowane odpowiedzi

Założycielka

Laura Fiorucci - 25 letnia Włoszka, ukończyła studia na Uniwersytecie Bolońskim we Włoszech, po zakończeniu nauki przyjechała do Los Santos aby założyć spółkę zajmującą się generowaniem prądu pochodzącego z uranu.

Screenshot_1.thumb.jpg.923695bc1b9e77d3ac1e6801eff69b49.jpg

Blok "A" Elektrowni Jądrowej

Blok "A" - Pierwszy blok nowej spółki zajmującej się elektrowniami jądrowymi znajduje się na Palmer-Taylor, nieopodal pola elektrowni wiatrowej.

Blok ten ma idealny dostęp do wody która jest nie zbędna do działania elektrowni jądrowej.

Firma w przyszłości planuje zakupić blok "B" który będzie produkował jeszcze więcej ekologicznej energii.

Power_station.jpg.200f89c51e782c1326fe6ccd191d2d3e.jpg

Nuclear Energy Company

NEC - Nowo powstała spółka zajmująca się produkcją energii elektrycznej przy współpracy z Państwem opłacane są budynki, dostawy materiałów oraz inne rzeczy potrzebne do utrzymania elektrowni.

Po mimo pokrycia większości kosztów przez państwo, spółka musiała wziąć kredyt który pomógł im dostać się na rynek oraz na zakup baterii które będą mogły zasilić klientów w razie awarii.

Elektrownia będzie dostarczała prąd dla wielu gospodarstw domowych oraz innych budynków które będą potrzebowały tak owej energii. 

Kapitał początkowy: 500 tysięcy dolarów

Deklaracje Nuclear Energy Company

Miniejszym podpisana Laura Fiorucci założycielka spółki NEC deklaruje:

- Zadbanie o powietrze poprzez zasilenie elektrowni uranem który nie dostaje się do CO2 i nie zanieczyszcza go w dużym stopniu.

- Wszystkie Radioaktywne odpady składować w zabezpieczonej i oddzielonej od zamieszkania strefie.

- Nie zanieczyszczać wody w dużym stopniu poprzez odprowadzanie wody która miała styczność z radiacją do zbiorników wodnych Los Santos.

- Zadbać o wszelkie zasady bezpieczeństwa m.in zapewnić technologię kontrolującą reaktor czy też zatrudniać wykwalifikowanych pracowników do operowania owym reaktorem.

Spoiler

_ooc_

Witam, wiem że nie wyczerpałem tematu ale mogę wyjaśnić że zakres samego biznesu będzie działał jak Green Dream, będę chciał zatrudnić pracowników którzy będą dostarczali zasoby oraz zajmowali się dostawą prądu (resztę opracuje w grze). Myślę że nie wyczerpanie tematu nadrabia sam pomysł, nie chciał bym otwierać kolejnego baru w którym trzeba będzie stać.

Edytowane przez Stajl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin