Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Komis] Rav Autos

Gostar

Rekomendowane odpowiedzi

1528217076_RavAutos.png.9cae42fcac945ced94a47d1b3a3f41c7.png

RAV AUTOS

Richard po wielu pracach i po ukończonej szkole motoryzacyjnej, zaczął rozmyślać nad własnym komisem samochodowym, stać się niezależnym, zawsze interesowała go motoryzacja, i właśnie dlatego w tym kierunku chciał iść. Rav Autos to komis, w którym każdy może pozbyć się swojego auta za dogodną cenę, , wymienić na inne, ale też kupić inne. Skupujemy auta za niewiele niższą cenę od faktycznej wartości pojazdu. Rav Autos nie ma zamiaru się ograniczać na konkretnie pojazdy, ani na poszczególne grupy społeczne, są otwarci dla każdego. Z chęcią weźmiemy auto, które kosztuje 5.000$, ale również taki, które jest warte 10 razy więcej. Gdyby firma rozwijała się w odpowiednim tempie, moglibyśmy nawet zaproponować klientom tuning, za niewielką dopłatę. Firma należy do Richarda Ravalovego; 26-letniego Duńczyka. Nazwa wzięła się od jego nazwiska. Gdyby Rav Autos pojawiło się na rynku, myślę że cieszyłoby się ogromnym zainteresowaniem, po pewnym czasie.

Kontakt:
Telefon - 348959

Mail - [email protected] [wiadomośc prywatna]

106121.png.5bf12a7b0fd40a5f65d1c3dd757b783e.png

image.thumb.png.5c70d755d841fc5773a0b33bec49b93a.png

image.thumb.png.7bb6d01648bce099298ad2328e865a44.png

OOC
Bardzo zależy mi na tej firmie, wiem, że jest już parę komisów w tym mieście, ale postaram się jak mogę, taki zawód mnie satysfakcjonuje, gdybym mógł mieć własny komis byłbym bardzo wdzięczny, proszę administrację serwera i developerów aby się zgodzili, wiadomo nie będę od razu wiedział co jak działa, ale postaram się o tym dowiedzieć jak najwięcej. Taki biznes bardzo mnie interesuje, chciałbym to odgrywać, dlatego piszę tu mam nadzieję że opis przyszłej firmy w Los Santos.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin