Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Devajee /d51m/ Banks

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

devajee_11.pngDevajee Banks to siedemnastolatek (D.O.B: 29.12.2004, Los Santos, San Andreas) wychowany na 51st. Przez całe swoje życie zamieszkiwał na pięćdziesiątej-pierwszej ulicy, od dzieciaka jest aktywnym członkiem gangu W/S Van Ness Gangster Brims. Jest zapaleńcem koszykówki - gra w szkolnej drużynie (Davis High School). Poprzez towarzystwo w którym obracał się chłopak takie rzeczy jak: broń palna, pobicia, wymuszenia, kradzieże, strzelaniny, czy też rozpowszechnianie narkotyków na skalę lokalną - żadne z tych rzeczy nie jest mu obce. Charakteryzuje go jego zimna krew, a przy tym charyzma. Nie umie się przywiązywać do ludzi, bardziej patrzy na to jakie korzyści zyska dzięki nim. Ma lodowate serce. To dzieciak, który ciągle nad wszystkim rozmyśla, głównie stwarza problemy samemu sobie. Przez wszystkie zaistniałe sytuacje w życiu młodego Devajee oraz biedę panującą w domu, chłopak postanowił wziąć się na poważnie za muzykę. Chłopak marzy o wielkiej karierze, chce być na szczycie rap gry. Tworzy swoje początki na scenie od ostatniego miesiąca.
Odkąd zaczął pojawiać się w bardziej imprezowych miejscach w Los Santos nastolatek popadł w problem z narkotykami, gdzie różne substancje są dla niego "zaspokojeniem". Mimo prób odciągnięcia ludzi od takiego nałogu, sam w niego wpadł i nie może się wydostać. 

OOC:
Hej, startuje z nowym zamysłem postaci i tym razem mam na nią dobre plany. Od ostatniego czasu w branży sporo przemyślałem i chcę się wykazać moimi pomysłami, pozdro.

Imię i nazwisko postaci: Devajee Banks
Numer konta postaci: 2244725886

Materiały artysty:
- brak.

Wzmianki o artyście:
- brak.

Edytowane przez missing since thursday

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin