Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[InTheCage] Kolejny mega debiut American Boxing Team? Wywiad z Marcusem Lopezem.

Vesa

Rekomendowane odpowiedzi

4cdPtbX.png

Kolejny mega debiut American Boxing Team? Wywiad z Marcusem Lopezem!

Mamy już dwóch zawodników zmierzających równo po pas wagi średniej z American Boxing Team, a są nimi Paulo Rodrigues oraz Raymond Mallboro. Z kolei Marcus Lopez, który niedawno dołączył do Violent Fighting Federation pokazał, że nie jest łatwym rywalem, a czym zaskoczy na nadchodzącej gali? Poniżej zamieszczamy materiał video, który prezentuje poczynania i treningi Marcusa Lopeza przed walką z Marcusem Flairem. Obaj rywale są dość równo między sobą i zmierzają do walki z mianem pretendentów. Pamiętajmy, że na ten moment istnieją trzy kluby, ale to z jaką motywacją American Boxing Team dąży do zwycięstw można było zauważyć już na poprzednich galach. Czy Lopez udowodni że American Boxing Team dąży do dominacji nad rywalami? Tego przekonamy się już 13 lutego na dziewiątej odsłonie Violent Fighting Federation.

**Link z wideo w którym Marcus Lopez w trakcie treningu nokautuje rywala

Jak widać w samym nagraniu Marcus Lopez posiada sporą technikę, która umożliwia mu przeprowadzanie celnych i zarówno szybkich ciosów w rywala. Możliwe że ten film miał zniechęcić przeciwnika do walki albo też bardziej go zmotywowa, bądź pokazać mu technikę Lopeza. Kto wie? Możliwe, że Flair wykorzysta filmik do poduczenia się techniki. Niżej zamieszczamy wywiad z zawodnikiem:

**Poniżej znajduje się wywiad nagrany w studio wraz z Marcusem Lopezem.**

Cytat

Ted Heartman mówi: Siemanko Los Santos, z tej strony Ted Heartman. A z nami jest osoba która rozpoczęła swoją karierę w Violent Fighting Federation. Marcus Lopez. Jak się czujesz w trakcie wywiadu Marcus?
Marcus Lopez mówi: Cześć Wszystkim. Jak się czuję? Jest to świetne uczucie być tutaj i rozmawiać z Tobą.
Ted Heartman mówi: Słuchaj Marcus, jak się przygotowujesz do kolejnej walki z kolei? Nadal te same przygotowanie i pewność siebie co poprzednio czy zmiana taktyki?
Marcus Lopez mówi: Trenuję do niej tak samo jak do poprzedniej, staram się ćwiczyć stójkę jak i parter - mój przeciwnik musi być nastawiony na wszystko.
Ted Heartman mówi: Rozumiem, powiedz mi. Co sądzisz o swoim przeciwniku? Powinien być ciężkim rywalem do pokonania, czy to kolejna techniczna wygrana na twoją korzyść?
Marcus Lopez mówi: Nie ignoruję Marcus'a w żaden sposób. Myślę, że będzie to dobra i sportowa walka, która najpewniej skończy się właśnie dla mnie zwycięstwem. Jestem pewny swoich umiejętności i wiem, że stać mnie na coraz to większe wyzwania.
Ted Heartman mówi: Czyli stwierdzasz że tak czy siak, ty wygrasz swoimi umiejętnościami w oktagonie i pogrążysz rywala?
Marcus Lopez mówi: Dokładnie...
Ted Heartman mówi: Słuchaj Marcus, powiedz nam. Jak rozpoczęła się twoja kariera z sportem walk oraz VFF?
Marcus Lopez mówi: To długa historia.. Po wypadku samochodowym moich rodziców babcia starając się odciągnąć od tego moje myśli, zapisała mnie do klubu bokserskiego. Z latami nabierałem coraz to więcej doświadczenia i brałem udział w przeróżnych turniejach czy to galach amatorskich. Pewnego dnia trener postanowił podstawić mnie pod oko zarządu VFF i tak to się właśnie zaczęło.
Ted Heartman mówi: Rozumiem, rozumiem. Powiedz nam. Jak pierwsze uczucia przed walkami? Jakie było uczucie podczas walki i wyjścia na oktagon?
Marcus Lopez mówi: Było to dla mnie ogromne marzenia wejść i stoczyć zawodowy pojedynek w tak wielkiej federacji. Miałem delikatny stres motywacyjny w szatni ale gdy już byłem w oktagonie wszystko puściło.
Ted Heartman mówi: Oh, to pierwsza taka odpowiedź. Wszyscy mówią że to wielki stres i że jak już wyjdą to adrenalina skacze. A ty... że to było marzenie, woah. Słuchaj, powiedz nam w takim razie. Jak było z twoim przeciwnikiem, czułeś strach czy przerażenie?
Marcus Lopez mówi: Trener nastawił mnie tak żeby właśnie tego strachu nie było. Miałem ogromne wsparcie ze strony całego American Boxing Team'u, gdyby nie oni nie wiem czy dałbym sobie radę. Gdy już runda pierwsza się zaczęła wiedziałem, że panuję nad sytuacją i że to ja rozdaję karty.
Ted Heartman mówi: Hah. Może dasz rade nam powiedzieć. Jak mocne przygotowania fizycznie jak i mentalnie miałeś przed walką z ów rywalem?
Marcus Lopez mówi: Przygotowania były dość intensywne. Trenowałem dniami i nocami w klubie a przy okazji dostawałem bardzo pomocne rady i porady, które pomogły mi zwalczyć nieprzyjemne emocje podczas pojedynku.
Ted Heartman mówi: Wiadomo, wsparcie od bliskich się przydaje. Słuchaj, przejdziemy do pytań prywatnych. Jeżeli nie chcesz nie musisz odpowiadać.
Marcus Lopez mówi: Jasne, rozumiem..
Ted Heartman mówi: Pierwsze pytanie, czy oprócz oktagonu oraz sportów walki, lubisz spędzać jakoś inaczej czas?
Marcus Lopez mówi: Uwielbiam jeździć rowerem w góry, biegać i w takim luźniejszym czasie pooglądać telewizję.
Ted Heartman mówi: Ah, czyli w sumie sportowe życie zmieszane z odpoczynkiem przy telewizji. Masz jakieś ciekawe programy?
Marcus Lopez mówi: To co związane ze sportem; piłka nożna, koszykówka i sporty walki.
Ted Heartman mówi: Ah, rozumiem rozumiem. Słuchaj, a możesz nam powiedzieć czy posiadasz jakąś specjalną swoją dietę?
Marcus Lopez mówi: Raczej nie mam jakiejś dowalonej tej diety. Staram się nie jeść fast-foodów i pić napoi gazowanych - tylko woda.
Ted Heartman mówi: Wiadomo, w zdrowym ciele zdrowy duch. Czy powiesz może coś o swoich treningach?
Marcus Lopez mówi: Praktycznie codziennie można mnie znaleźć ćwiczącego na siłowni oraz w klubie ABT. Tak jak powiedziałem wcześniej staram się przygotować pod każdą wersję zdarzeń podczas walki.
Ted Heartman mówi: Trening treningiem, powiedz nam Marcus. Czy tym razem też pokonasz Marcusa Flaira swoją dobrą taktyką i położysz go szybko na mate?
Marcus Lopez mówi: Tia.. Stawiam na pierwszą, maks drugą rundę - więcej czasu nie daję.
Ted Heartman mówi: Jasne, powiedz czy aktualnie jest jakaś osoba z która chciałbyś się zmierzyć w ringu?
Marcus Lopez mówi: Patrząc na aktualny ranking federacji chciałbym zmierzyć się z Kieranem, jest to kolejny schodek do pasa mistrzowskiego.
Ted Heartman mówi: Uhh, Kieran. Potężny zawodnik, ale przegrał on z twoim trenerem. Co o tym sądzisz, czy Paulo mógłby cię czegoś nauczyć względem Kierana?
Marcus Lopez mówi: Oczywiście, Paulo bardzo ciężko trenował pod jego technikę, zapewne jak nadarzy mi się okazja zawalczyć z Kieranem będę w stanie dobrze się pod niego przygotować.
Ted Heartman mówi: Wiadomo, słuchaj. Chciałbyś kogoś pozdrowić na koniec wywiadu?
Marcus Lopez mówi: Tak, pozdrawiam cały American Boxing Team, moją rodzinę, trenera z Londynu i moich fanów - strzała.
Ted Heartman mówi: My również pozdrawiamy American Boxing Team, zarówno jak inne teamy oraz rodzinę Marcusa Lopeza. Życzymy ci wielkich sukcesów Marcus, oraz wspaniałej walki. Dziękujemy ci za wywiad Marcus, powodzenia w kolejnej walce. A mówił dla was Ted Heartman, In The Cage. Do zobaczenia wkrótce.

Marcus nie daje szans swojemu przeciwnikowi w tej walce i sądzi, iż pokona go do drugiej rundy. W dodatku wyzywa na pojedynek samego Kierana Diaza i informuje, że jest to kolejna osoba do zmierzenia się o pas mistrzowski. Czy Flair zaskoczy Lopeza, czy jego słowa przemienią się w realne czyny? Przekonamy się tego już 13 lutego na dziewiątej odsłonie Violent Fighting Federation!

oiguxSNh.jpg

Edytowane przez KUBV
Supra, Mitsu, Samson i 1 inny lubią to

Znienawidzony przez społeczność od 2021 roku.