Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Private Security Agency] Guardians

Maupa

Rekomendowane odpowiedzi

IMG_20210806_025849.png.83a9795eac99e2276248094fe021c567.png

Historia:

Guardians - Agencja Ochrony Osób i mienia "Guardians" Została założona przez byłego członka korpus marynarki wojennej Thomasa Stouna. Wraz ze swoimi dawnymi towarzyszami broni postanowił, że pomimo odejścia ze służby. Doświadczenie, które zdobył, zaczął wykorzystywać w firmie swojego ojca. Teraz gdy jego ojciec zmarł na raka chłopak, ma całkiem inną wizję firmy. Zaczął pracować nad jej rozwojem. Po dwóch lat agencja zaczęła się przekształcać na wzór czegoś, czym ma się dopiero stać, według Thomasa. Chłopak ma w planach zrobić z niej firmę znaną nie tylko w samym hrabstwie, ale na całym świecie i służyć usługami możnym tego świata. Jednak przed nim jeszcze długa droga na sam szczyt. Pomimo grona klientów dalej nie dotarł do tych najważniejszych. Wraz z małą grupą zaufanych sobie ludzi powoli, krok po kroku pnie się na sam szczyt. Guardians powoli zaczyna ewoluować w prywatną firmę ochroniarską dla bogatych, świadcząc im usługi ochrony osobistej. Jako że firma dopiero nabiera swoich kształtów, stara się on mieć konkurencyjne ceny dopasowane indywidualnie do każdego ze swoich kontrahentów. Rok 2022 zaczął się dla Los Santos dość tragicznie. Gangi mafie i różnego rodzaju małe szajki sieją postrach na ulicach. Wskaźnik przestępczości podskoczył aż o szesnaście procent!. Dla Thomasa oraz jego przyjaciół to idealny czas, by wejść na rynek i urwać jak największą część tego tortu dla siebie. Czy im się uda? Czas pokaże...

Lokalizacja biura:

biuro.png.2d092701ef4b2684fa75ccb3b879b790.png

Nasze biuro znajduje się na Bay City Ave w Del Perro. Od samego  wejścia wiesz, że wszystko jest prowadzone przez profesjonalistów, którzy wiedzą co robią. Nie przywitają cię jakieś poszarpane biurka rodem z taniego kryminału lecz ładne stylowe wnętrze w którym będziemy mogli rozmawiać o interesach. Zalecane jest wcześniejsze umówienie się na spotkanie lecz nie wykluczamy też, że można złapać właściciela w biurze. Numery do odpowiednich osób są podane na naszej stronie internetowej.

Strona internetowa biura:

https://guardians-security-agency.carrd.co/

OOC:

Siemanko, ekipa namówiła mnie do powrotu na serwer po ponad półrocznej przerwie od gry. Weszli, sprawdzili, doznali szoku, zostali. Tak więc pojawia się projekt agencji ochrony, Agencja dopiero stawia swoje pierwsze kroki w świcie biznesu. Będzie to historia o chłopaku, jego przyjaciołach i wielkim marzeniu, które chcą spełnić. Chcemy nastawić się na współpracę, z firmami, prywatnymi osobami oraz LSPD. Liczymy na ciekawą gierkę. Widziałem, że brakuje agencji, więc pomyślałem, że w sumie czemu by nie? Chcemy grać amerykańską prywatną firmę na zasadzie kliszy od zera do milionera. Powoli małymi kroczkami będziemy iść na sam szczyt. Liczymy na wiele fajnych interakcji. Kiedy grałem tu ostatnio, było po 150 graczy na serwerze. Teraz widzę z perspektywy czasu, jak się rozwinął. Mam nadzieję, że zostaniemy tu z ekipą na dłużej i będziemy mogli świetnie się bawić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin