Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[04.03.2022]SAS/Masters of The Cage: Ciężki kaliber, czyli zapowiedź walki Sanchez vs Reyes.

Vesa

Rekomendowane odpowiedzi

**Poszukując kolejnych wywiadów oraz reportaży, można natknąć się na reportaż "Masters of The Cage" z rozmowami wraz z Felipe Sanchezem oraz Raulem Reyesem przed walką.**

cooltext404412150730419.png

SAS/Masters of The Cage: Ciężki kaliber, czyli zapowiedź walki Sanchez vs Reyes.

Jak już wiemy, dziesiąta odsłona gali Violent Fighting Federation zbliża się do nas wielkimi krokami. Znamy już trzy najciekawiej zapowiadające się walki, w tym walki takich wojowników jak Ronnie West, Kieran Diaz, Paulo Rodrigues, Jordan Toiguchi, Raul Reyes oraz Felipe Sanchez. Nas tutaj najbardziej ciekawi walka tak zwanych 'Niszczycieli'. Rozchodzi się tutaj o Raula Reyesa oraz Felipe Sancheza, ich wielkość i masa dominuje tych, co spoglądają na nich z dołu. Jedno solidne uderzenie od takiego tytana może równać się wizytą w szpitalu, a my tutaj mówimy o pełnym pojedynku! Co obaj rywale sądzą o sobie? Czy pokażą nam niezapomniane emocje? To ostatnie na pewno, a tego pierwszego dowiemy się już teraz w reportażach z ów osobami, zaczynając od Felipe Sancheza.

**Zapis audio reportażu z Felipe Sanchezem. Ikony odpowiadają za: I> włączenie, II - Pauza, O - Zakończenie.**

Cytat

Thomas Nosefield mówi: Witam, z tej strony Thomas Nosefield, Masters of The Cage. Ostatnio rozmawialiśmy z nim po walce, kilka dni temu pokazał sportowe zachowanie na konferencji, a teraz zwarto trenuje, by pokazać kolejny raz, że jego uderzenie jest groźne dla zdrowia swoich oponentów. Tak, to właśnie ten pan, co powalił mistrza Europy jednym uderzeniem. Felipe Bonecrusher Sanchez!
Felipe Sanchez mówi: Witam słuchaczy, cześć Thomas.
Thomas Nosefield mówi: Słuchaj Felipe, powiedz nam jak to jest, że gdy widzimy cię na konferencji, najczęściej jesteś spokojny, a wielkie emocje, których nie da się opisać słowami, pokazujesz w oktagonie?
Felipe Sanchez mówi: Myślę, że jest to spowodowane kategorią wagową, w której walczę, waga ciężka zawsze przynosiła największą ilość emocji, czy to nawet w boksie nie? Mogę Ci zapewnić, że moja walka z Raulem będzie najlepszą walką na całej karcie walk. A co do spokoju na konferencjach, jeżeli nie pałam do kogoś urazą to nie kręcę głupich zadym, tak? Nie potrafiłbym bawić się w ustawione konflikty.
Thomas Nosefield mówi: Czyli twoim zdaniem, walka z Raulem szóstego marca, będzie najlepiej ocenianą walką pod względem dziesiątej odsłony gali?
Felipe Sanchez mówi: Przyniesie najwięcej emocji sportowych, to pewne.
Thomas Nosefield mówi: Słuchaj, właśnie chcieliśmy cię zapytać. Jakie masz emocje przed walką w stosunku do Raula? Wiesz, był on mistrzem i ostatnio też pokazał, że ma sporo wiedzy w oktagonie. Nie pytam tutaj, czy się go boisz, tylko czy myślisz, że jest coś, na co będziesz musiał uważać w starciu z nim.
Felipe Sanchez mówi: Na co będę musiał uważać? Na jego mocne ciosy, wątpię, że chciałby tarzać się ze mną w parterze. Nasza walka będzie wojną, istną wojną to pewne.
Thomas Nosefield mówi: Wiadomo, z tego, co widziałem, ty bardzo dobrze sobie radzisz pod względem wygrywania i utrzymywania pozycji. Często pozwalasz zobaczyć czy zawodnik jest wart mocniejszego skupienia, czy myślisz, że podobnie będzie w walce z Raulem, czy tutaj już zmienisz taktykę?
Felipe Sanchez mówi: Tutaj pełne skupienie od początku, nie mogę pozwolić, żeby Raul się rozkręcił, bo to może mnie zgubić, to doświadczony i silny zawodnik, nie jak Ukrainiec.
Thomas Nosefield mówi: Wiadomo, Felipe powiedz nam tak a propos. Co sądzisz o walce twojego największego rywala Michaela z aktualnym rywalem Raulem? Chodzi mi tu o ich poprzednią walkę.
Felipe Sanchez mówi: Co sądzę? Zdominował walkę mimo problemów i został championem naszej kategorii. Mam nadzieje, że uda mi się przejść Raula i dojść do rewanżu, w którym mógłbym się odpłacić za moją drugą walkę zawodową, która była z Michaelem.
Thomas Nosefield mówi: Również mamy nadzieje, że ci się uda, przechodząc dalej. Powiedz nam może, w trakcie konferencji czy zdziwiło cię zachowanie Paulo w stosunku do osób z twojej drużyny?
Felipe Sanchez mówi: Paulo dużo szczeka a okazuje się gościem, który daje parę do departamentu, nie interesuje mnie w ogóle ten gość.
Thomas Nosefield mówi: Wiadomo, ale dobrze spytać o zdanie. W końcu wiesz, Ronnie i Jordan to osoby z twojej drużyny, i twoja wypowiedź też się liczy. W każdym razie, czy myślisz, że Raul ukrywa się w sieci od pokazywania treningów, tak aby wrócić w wielkim stylu, jak Tomas Domino w trakcie walki z Ronniem?
Felipe Sanchez mówi: Szczerze Raul nigdy nie był aktywny w socialach, jest w nich jeszcze większym boomerem niż ja. Myślę, że chyba chce wrócić na odpowiednie tory i odzyskać pas.
Thomas Nosefield mówi: Wiadomo, każdy chce być mistrzem w swojej dziedzinie. *zaśmiał się* Felipe, mam do ciebie jeszcze kilka pytań odnośnie do całej konferencji. Słuchaj, tak z twojego punktu widzenia. Co było najciekawszą rzeczą, która wydarzyła się na konferencji?
Felipe Sanchez mówi: Gdy jakiś facet wyszedł na środek sali i zaczął mówić o tym, że Paulo współpracuje z lokalnymi organami ścigania.
Thomas Nosefield mówi: Uhh, mnie właśnie to też mocno zaciekawiło. Podobno miał jakiegoś pendrive, ciekawe czy udostępnił informacje z tego pendrive, nie wiem. Z kolei chce cię zapytać, czy nie wydawało ci się, iż Ronnie i Kieran są znudzeni swoją walką?
Felipe Sanchez mówi: Co do pendrive to mogę powiedzieć, że taki pendrive jest. Czy Ronnie jest znudzony swoją walką? Nie wiem, nie pytałem go o to, ale myślę, że po prostu walka z Kieranem nie wywiera na nim presji.
Thomas Nosefield mówi: Stwierdzam, iż to po tym, jak sam Kieran przegrał walkę z Paulo, dlatego może i nie wywiera presji. Czy takie lekceważenie rywala nie jest złym podejściem?
Felipe Sanchez mówi: Moim zdaniem West jest klasę, a może nawet dwie wyżej od Kierana.
Thomas Nosefield mówi: Wiadomo, ale każdy może zaskoczyć. Sam widziałeś ostatnim razem, James wygrał pierwszą walkę mimo serii przegranych. W każdym razie dzięki, że się wypowiedziałeś. W każdym razie, jeżeli byś już wygrał i miał się przygotować na Michaela, to byłoby ci trudniej się przygotować do walki z nim? Czy masz już jakąś ukrytą technikę?
Felipe Sanchez mówi: Michael i Raul to mistrzowie w mojej kategorii, przygotowywałbym się do niego tak samo, jak na Raula.
Thomas Nosefield mówi: Twoim zdaniem by to wystarczyło? Pomimo że są to mistrzowie, obaj mają inne podejście, inaczej wyprowadzają ciosy.
Felipe Sanchez mówi: Wiem, jak Michael się rusza, raczej nie zmienił swojego stylu od naszej ostatniej walki, po prostu musiałbym bardziej uważać, jego pięści są jak młotki.
Thomas Nosefield mówi: Hehe, stąd też ma przydomek Siłacz Los Santos. Felipe, skoro już jesteśmy prawie przy końcu, to powiedz nam może czy uczysz się jakiś nowych chwytów, czy też coś wzmacniasz w swojej technice? Nie musisz się na to rozpowiadać, bo też nie chcemy zdradzać zbyt wiele twojemu oponentowi, jeżeli nie chcesz, to też nie musisz się wypowiadać.
Felipe Sanchez mówi: Coś próbuje bawić się w parterze, poświęcam temu więcej czasu niż dotychczas, lecz jestem zawodnikiem stójkowym, i przy tym zostaje.
Thomas Nosefield mówi: Rozumiemy, rozumiemy. Powiedz nam jeszcze, czy masz coś do przekazania swojemu oponentowi?
Felipe Sanchez mówi: Powodzenia, bo to nie będzie łatwa walka.
Thomas Nosefield mówi: A czy chciałbyś przekazać coś swoim znajomym oraz fanom?
Felipe Sanchez mówi: Śle pozdrowienia dla moich braci, Jesse Vera, Gael Moreno, Selesio Prince, Chariton Yermakov i Lighthouse Cafe najlepszą kawiarnię w mieście. No i oczywiście moich klubowych braci, Ronniego Westa, Jordana Toiguchiego, Estebana Ramireza, Soulja musi wyjść na tej gali z bilansem 4-0.
Thomas Nosefield mówi: Był z nami jeden z pretenderów do pasa wagi ciężkiej. Czy uda mu się pokonać Raula i zrewanżować z Michaelem? Tego przekonamy się już szóstego marca w oktagonie, na Maze Bank Arena! Pozdrawiam stan San Andreas, do usłyszenia już niedługo!

Hmm, ciekawie prowadziło mi się rozmowę z Sanchezem, przekonuje on, że Raul również w walce z nim nie będzie miał zbyt łatwo. Co na ten temat ma do powiedzenia sam były mistrz Raul Reyes?

**Zapis audio reportażu z Raulem Reyesem. Ikony odpowiadają za: I> włączenie, II - Pauza, O - Zakończenie.**

Cytat

Thomas Nosefield mówi: Witam, z tej strony Thomas Nosefield, z nami jest jeden ze znanych gladiatorów wagi ciężkiej, mistrzem się nie zostaje bez powodu, a on był mistrzem i może jeszcze nim będzie? A tą osobą jest, Raul Reyes.
Raul Reyes mówi: Witam bardzo serdecznie wszystkich słuchaczy no i Ciebie Thomas, dzięki za zaproszenie.
Thomas Nosefield mówi: Bez problemu. Raul, powiedz nam jak nastawienie do walki z Felipe? Jak wiemy, byłeś mistrzem i chyba byś chciał pokazać, że nadal nim jesteś.
Raul Reyes mówi: Nastawienie bardzo dobrze, zawsze mam dobre nastawienie. Każdy, kto wychodzi do walki, powinien być nastawiony na wygraną. Powiem Ci szczerze, zdobyłem już raz pas - spełniłem swoje marzenie teraz nie mam ciśnienia na zostanie mistrzem, moim zdaniem są bardziej medialni ludzie, którzy prowadzą LI i inne rzeczy, którzy przynieśliby organizacji większe zyski moim celem teraz zresztą zawsze nim było głównej mierze, dawać wojny w oktagonie.
Thomas Nosefield mówi: Rozumiem, czyli twoim zdaniem tytuł i zarówno pas mistrza wagi ciężkiej to bardziej medialne osiągnięcie, czy również nastawione na determinacje, treningi jak i technikę?
Raul Reyes mówi: Nie, nie nic z tych rzeczy, vato. Jest to ciężka praca, wiele potu i krwi na treningach, wiele wyrzeczeń. Chodziło mi, że uważam, że są bardziej medialni zawodnicy, którzy nadają się po prostu na mistrza niż ja, ja nawet nie mam zaktualizowanego zdjęcia na LI *zaśmiał się* wiesz, o co chodzi. Zawodnikiem jestem dobrym, mam dużo fanów i znajomych, ale jeżeli chodzi o prowadzenie socialów i inne rzeczy to nie dla mnie pod tym względem jestem boomerem, i nie czuje tego.
Thomas Nosefield mówi: Hah, ja tam prowadze i dodaje to, co lubię. Jestem też człowiekiem starej daty, no nic. W każdym razie tytuł mistrza to nie tylko prowadzenie social medii wiadomo promocje i tym podobne. W każdym razie rozumiem twoje zdanie. Osoba medialna poniesie to dalej i zachęci więcej osób do przyjścia, bądź tak zwanego pay-per-view. W każdym razie mam nadzieje, że zafundujesz nam emocje takie jak w walce pomiędzy aktualnym mistrzem Michaelem i teraz.
Raul Reyes mówi: Nie no ja podziwiam takie osobe, które prowadzą swoje social media, wiesz Ronnie West, Jordan, Paulo, Kieran, Felipe nawet jest dużo osób, które to robią i ja ich szanuje za to. Ja jestem wyjątkowy i jako jedyny chyba tego nie robię *zaśmiał się*. Nie no emocje zawsze są na najwyższym poziomie, wystarczy przyjść na moje walki - cała hala zawsze krzyczy i dla takich chwil wtedy, wiem, że ten cały pot i krew nie poszło na marne i mogę się im odwdzięczyć za to wsparcie.
Thomas Nosefield mówi: Wiadomo, każdy lubi widzieć jak ich faworyt pokazuje się w walce, stojąc twardo na nogach. Słuchaj, tak też przejdziemy do kolejnego pytania. Powiedz nam, jak oceniasz Felipe? Za niedługo masz z nim walkę, czy jest coś, co sprawia u ciebie jakieś objawy, czy też zwróciło twoją uwagę, by ułatwić sobie walkę?
Raul Reyes mówi: Powiem Ci tak, to jest kategoria ciężka, umówmy się tu każdy cios waży i wszystko może się zdarzyć tak naprawdę. Co do samego mojego przeciwnika, gość jest numerem dwa w rankingu, przegrał tylko z Domino i to też na punkty, więc to jest naprawdę mocny gość. Zresztą nieważne kto to był, w tej kategorii nie można nikogo lekceważyć. Ja nigdy nie mam obaw, walczę od pierwszej edycji VFF, trenuje trzy czwarte swojego życia do tego wychowałem się na Davis - tam codziennie było trzeba walczyć.
Thomas Nosefield mówi: Wiadomo. Powiedz nam, czy zaskoczyło cię może, jak twój aktualny rywal powalił mistrza Europy w pierwszej rundzie? Myślisz, że może mieć teraz mocniejsze uderzenie niż sławny Michael Domino?
Raul Reyes mówi: Szczerze wiedziałem, że Felipe wygra tę walkę z całym szacunkiem do tego mistrza Europy, ale to była nie ta liga, vato. No i cytując klasyka, nie ma słabych ciosów, są tylko te źle trafione. Dobrze trafił i usadził go. Wiesz każdy z nas do walki wychodząc, waży plus minus 120 kilo, bo taki jest limit kategorii ciężkiej. Dlatego też zrezygnowałem ze średniej i przeszedłem do ciężkiej, za dużo zbijałem z moimi warunkami tam.
Thomas Nosefield mówi: Rozumiem cię Raul, w takim razie skoro mogę spytać. Powiedz, co zawiodło w walce z Michaelem? Jeszcze w pierwszej rundzie pokazałeś mu, że nie będzie łatwo, ale zauważyłem z czasem lekkie spadki.
Raul Reyes mówi: Nie lubię się tłumaczyć. Wygrał lepszy, nie szukam nigdy wymówek, ale jeżeli miałbym tak na chłodno pomyśleć. To na pewno dwa tygodnie problemy prywatne spowodowały to, ponieważ nie byłem w stanie ćwiczyć no i pewnie też dyspozycja dnia, dla mnie najważniejsze, że znowu daliśmy wojnę w oktagonie. No i do samego końca widzowie nie wiedzieli, kto tak naprawdę wygra ten pojedynek.
Thomas Nosefield mówi: O Raul, właśnie mi przypomniałeś. Powiedz nam może, czy jesteś pod jakimś klubem, czy bardziej trenujesz prywatnie? Bo sporo osób się zastanawia, w sieci cicho, mało kto cię widzi.
Raul Reyes mówi: No to jest to, o czym mówiłem *zaśmiał się* jestem chyba jednym gościem w VFF, o którym nie ma kompletnie informacji. Powiem Ci tak, jestem wolnym strzelcem, różnie czasem trenuje u Domino, czasem samemu, czasem wyjadę za granicę do innego klubu potrenować, czasem wpadnę do chłopaków Roni'ego, Jordana i Felipe, czasem u Paulo. Nie przynależę do żadnego klubu. Też chyba jako jedyny zawodnik też nie mam z nikim kosy z federacji *zaśmiał się*. Tak w ogóle nie mogę się doczekać już wywiadu twojego z Jordan'em, Paulo, Ronnim i Kieranem, będziesz miał sporo roboty z wypikaniem słownictwa, vato.
Thomas Nosefield mówi: Elastyczny i przyjazny, kto by się spodziewał. W każdym razie, skoro już jesteśmy po konferencji. Powiedz nam, co najbardziej cię na niej zaciekawiło.
Raul Reyes mówi: No chyba nie muszę mówić, że jeszcze nie miałem takiego przeciwnika, żebym się odpalił. Więc moje konferencje nie są zbyt ciekawe pewnie dla widzów, ale za to chłopaki, których wspomniałem wcześniej, zrobili niesamowite show, zresztą to nic nowego w ich wykonaniu.
Thomas Nosefield mówi: W każdym razie, sporo konferencji wagi ciężkiej ocenia się ze sportowym zachowaniem. A reportaż z Jordanem i Paulo już jest dostępny w każdym razie, przechodząc też do nich. Powiedz nam, czy zdziwiło cię ich podejście do siebie?
Raul Reyes mówi: Siedzę w tym sporcie bardzo długo, nie chodzi mi nawet o same walki, ale śledzę różne federacje, konferencje i nie tylko. Więc nawet w pół procencie nie zdziwiło mi ich zachowanie, wiesz tak to jest, jak spotyka się dwóch samców alfa, którzy chcą sobie udowodnić, który jest lepszy do tego mają jakieś tam zatargi ze sobą to jeszcze bardziej ich nakręca. Zdradzę Ci ciekawostkę Jordan to mój przyjaciel, brat z innego ojca oczywiście wszystko to ironicznie mówię, ale do rzeczy, kiedyś mu mówiłem, że będzie wielką gwiazdą i czekają go wielkie wyzwania w klatce i już w drugiej walce dostał Ronni'ego moje słowa się sprawdziły.
Thomas Nosefield mówi: Widzisz, dostał Ronniego, ale też nie pojawił się na walce z Raymondem, od czego się wytłumaczył. W każdym razie, czy zdradzisz nam, czy pokażesz coś nowego w oktagonie w walce z Felipe Sanchezem?
Raul Reyes mówi: Może tak może nie, vato. Wiesz, mój przeciwnik przeczyta nasz wywiad, żaden zawodnik nie zdradza swojego planu przed walką.
Thomas Nosefield mówi: Wiadomo, byłoby to przewagą dla rywala, ale zawsze warto spytać. Raul, skoro już byliśmy na temacie konferencji. Może powiesz nam, czy zauważyłeś, iż Ronnie i Kieran wyglądali na znudzeni swoją walką?
Raul Reyes mówi: Nie wiem, chłopaki tam ostro po sobie pojechali, zresztą nie tylko po sobie, ponieważ między Ronnim i Paulo też było gorąco. Może Ronnie nie widzi w Kieranie godnego przeciwnika, nie mam pojęcia, to im by było trzeba zadać to pytanie, czy są znudzeni, czy nie, bo mi ciężko powiedzieć tak naprawdę. Ja się nie mogę doczekać na ich walkę tak samo, jak na walkę Jordana z Paulo, ciesze się, że mogę wystąpić na jubileuszowej gali, ponieważ walczyłem od pierwszej edycji od samego początku tworzę tę federację i z nią jestem, na dodatek walczy wiele braci moich, to zaszczyt walczyć z nimi na jednej gali.
Thomas Nosefield mówi: Rozumiem, skoro już jesteśmy po pytaniu odnośnie do twoich znajomych, to teraz pytanie odnośnie do ciebie i twojej walki. Zdradzisz nam, czy po walce z Felipe, pokażesz równie sportowe zachowanie co w trakcie konferencji?
Raul Reyes mówi: Zawsze tak jest, vato. Felipe to mój dobry znajomy, na pewno po walce zbijemy piątkę w oktagonie i kto wie, jeżeli będą siły, to się czegoś dobrego napijemy.
Thomas Nosefield mówi: Raul, czy również chciałbyś przekazać coś swoim fanom?
Raul Reyes mówi: Dziękuje każdemu fanowi z osobna za wsparcie, którym mnie obdarowujecie no i zapraszam wszystkich serdecznie na jubileuszową galę VFF.
Thomas Nosefield mówi: Chciałbyś również przekazać coś swojemu rywalowi?
Raul Reyes mówi: Życzę mu powodzenia, obyśmy dali dobrą walkę. Aby jego przygotowania przebiegły bez większych urazów, kontuzji.
Thomas Nosefield mówi: Święte słowa, mam nadzieje, że dacie z siebie wszystko i będzie to najlepiej oceniana walka dziesiątej odsłony. Mówił dla was Thomas Nosefield, a naszym gościem był były mistrz wagi ciężkiej, elastyczny i przyjazny, Raul Reyes. Do usłyszenia.
Raul Reyes mówi: Trzymajcie się!

Jak już wiemy, Raul jest bardzo elastyczny, jak mówił w reportażu, raz trenuje tu, raz tam. Możliwe, że nawet trenował z Felipe przed swoimi walkami, lecz nie chcą nam zdradzić szczegółów. Wiadome jest to, że obaj panowie pokażą nam niesamowite emocje już szóstego marca, na Maze Bank Arena, podczas dziesiątej odsłony Violent Fighting Federation!

A karta walk, przedstawia się następująco:

sngine_f29d9324c8163b21c72ea59a7246ca49.

Thomas Nosefield

Bolec, le dechet i pdg lubią to

Znienawidzony przez społeczność od 2021 roku.