Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Szukam] Piggy's Bandit

MrAndreios

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie, poszukuje ekipy, która ma zamiar potrząsnąć stabilnością w Los Santos. Jeśli masz zamiar stworzyć z nami wszystko od zera, dołożyć cegiełkę do przestępczości z pomysłem to jest to najlepsza droga dla Ciebie.
- podchodzimy do sprawy poważnie, gdzie naszym głównym celem jest nakręcanie rozgrywki, a nie liczenie pieniędzy w kieszeni przy jajach,
- stawiamy na zależność swojej organizacji od innych, nie bawimy się we władców wszechświata, to zostawmy mafiom,
- chcemy rozwijać się w kilku dziedzinach, zaczynając od drobnych kradzieży, włamań do mieszkań, obrabowywaniu lokalnych biznesów, kończąc na porwaniach, rozbojach z użyciem broni palnej oraz napadach na większą skalę,
- realizm to nasz konik napędowy, każda postać zależnie od historii ma swoich przyjaciół, byłą dziewczynę, aktualną dziwkę w niedzielny wieczór, rodzeństwo czy też rodziców, zostawiłeś ślad podczas aktu grzechu, a świnki z San Andreas Avenue już na Ciebie czekają? Powodzenia...
- jeśli masz świadomość, że działamy na najbardziej narażonej na wykrycie branży, a więzienie stanowe to tylko miejsce do ponownego pokrycia Twoich pleców*, to z radością będziemy gościć Cię w naszej drużynie,
- pierścień władzy jest tylko jeden, od planowania jestem ja, ale teoria, że masz się słuchać i nie wpierdalać odeszła do lamusa, trzymamy się jako drużyna, która ma za zadanie lepiej żyć, małe słówko ode mnie... Jeśli myślisz, że odejdziesz z tej branży, bez szmatki na Twoim szpetnym ryju i 5 litrowej butli wody to uznam Cię za niepoprawnego optymistę,
- to nie miejsce dla bohaterów, to nie czas westernu, myśl logicznie by nie wpierdolić się na całe życie w cztery ściany, broń palna to nie zabawka, jesteś na tyle duży, żeby to zrozumieć, prawda?
- wielowątkowość ma znaczenie, dla urozmaicenia rozgrywki, każda postać z naszej grupy będzie miała swoją historię zamontowaną w interaktywnym wideo, którą otrzyma każda świnka prowadząca sprawę po zdobyciu poszlak czy też dowodów.

https://discord.gg/q8r2agzf

Edytowane przez MrAndreios