Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Ostrzał jednostki Sheriff's Department na Chamberlain.

VITKAC

Rekomendowane odpowiedzi

sd.thumb.jpg.e4fb225d47704b4624bcfad041ee5f3d.jpg

**Dziś około godziny 20:30, na Chamberlain doszło do ostrzału jednostki Sheriff Department - zamaskowana, białowłosa kobieta podjechała pod wykonujący traffic stop pojazd departamentu, a następnie wyjęła broń automatyczną - z której oddała kilkadziesiąt strzałów w kierunku kierowcy oraz pasażera. Następnie odjechała na swoim motocyklu w kierunku Little Soul. Całą akcja przebiegała w sposób dynamiczny - widać było, że kobieta wybrała sobie konkretnie tą jednostkę i czekała aż się zatrzymają aby dokonać ostrzału.**

ja-sd.thumb.jpg.052298df99a2625efa46771d0bd3355c.jpg

**Kobieta ewidentnie próbowała dokonać morderstwa na napotkanej jednostce, oddała ogromną ilość strzałów. Kamery z pojazdu mogły nagrać, że po oddaniu strzałów kobieta krzyknęła do nich kilka słow. Po oczyszczeniu nagrania, można zanotować następujące słowa**

"Ostrzegałam Was, teraz dopiero zaczniemy zabawę. To przez Was on nie żyje!"

**W dni wczorajszym, do jednej z jednostek departamentu szeryfa podjechał 15'letni chłopak na rowerze a następnie przekazał im list, napisany na komputerze. Powiedział im, że zamaskowana kobieta prosiła, aby im go przyniósł. Była w nim następująca treść:**

"Ten list to moje ostatnie ostrzeżenie. Widziałam, że dajecie za mnie piętnaście klocków - radzę Wam zdjąć ten wpis i przestać mnie szukać. Nie znacie moich możliwości i nie chcecie ich poznać. Następny taki list przyczepie do odciętej głowy oficera, którego spotkam na mojej drodze. Nie zadzierajcie ze mną, dobrze Wam radzę. I pilnujcie się.. obserwuję Wasze ruchy i wiem więcej, niż myślicie.

Podpisano: Sus."

**Śledczy mogli ustalić następujące fakty:**

• Kobieta jeździ motocyklem PCJ, z zasłoniętymi blachami. Tym samym, którego ostatnio kamery zarejestrowały zaparkowanego przy Little Soul oraz na stacji obok.

• Kobieta posługuje się bronią automatyczną

• Białe włosy, około 22 lat, mocny, pełny makijaż - białe soczewki. Na twarzy maska, na rękach rękawiczki.

• Przestałą jeździć z partnerem - od wczoraj naoczni świadkowi mogli zeznać, że nie widzieli jej ani razu z kimś.

• Miejski monitoring mógł zarejestrować, że kobieta swoim motocyklem oddaliła się w kierunku centrum, a dokładniej Little Soul. Zaparkowała motocykl ponownie przy stacji, a następnie wbiegła w bloki - gdzie ślad z kamer się urywa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin