Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

avalanche of questions - Podcast series directed by Ava Velerez

le dechet

Rekomendowane odpowiedzi

unknown.png

Nowy program prowadzony przez sławną wokalistkę i działaczkę artystyczną - Ava Velerez, autorkę najgłośniejszych dzieł, chociażby albumu SUPERNOVA. Celebrytka z wykształcenia doktor psychologii, hobbistycznie podejmuje się wielu działaniom, mając pod sobą kilka mniejszych lub większych marek, swojego pomysłu. Teraz chce odkryć kolejną kartę tworząc program, którego motto jest prawdomówność, kontrowersja oraz ukazanie prawdziwego dna celebrytów - rozkopując ich od samego środka prowadząc rozmowę która ma wyrwać z nich prawdziwe 'ja'. Gościem może stać się każdy kto zostawił po sobie odpowiedni znak wizerunkowo, medialnie: Artysta, celebryta, człowiek biznesu czy osoba ekspresywna wyróżniająca się na tle szarości. Wachlarz osób jest ogromny, jednak kto z nich podejmie się rozmowy, przełamując swój wizerunek medialny?

Program jest emitowany na wszelakich portalach streamingowych Spotify, iTunes, Lifeinvader,  V-Tube na kanale Avy Velerez oraz Flair Records - nie powiązując się z żadnym molochem medialnym w Santos czy też w kraju jednak za całą dystrybucją i produkcją stoi Flair Records zgodnie z wytycznymi Avy. Same materiały pojawiają się chaotycznie w okresie czasowym, wcześniej uprzedzając odpowiednio premierą z datą danego odcinka. Całość jest sponsorowana przez owe streamingi oraz partnerów biznesowych Velerez. Dzieła są emitowane w dwóch wersjach, surowej i ocenzurowanej aby zasięgi podcast ze swoimi idolami w roli głównej był legalnie dostępny dla każdej grupy wiekowej

LIFEINVADER (info o odcinkach i innych IMPORTANT): https://li.v-rp.pl/pages/avalanche

Spoiler

elo, wrzucam projekcik z ręki mojej postaci branżowej - chcę z tego zrobić coś fajnego, licząc że poruszę postacie z branży i nie tylko - do wspólnych odcinków. Całość ma być odpowiedzią na monopol medialny na serwerze, chcąc pokazać również kogoś więcej z naszego grona branży rozrywkowej i dając się im wykazać boostując z mojej postki w programie, żeby zwyczajnie pomóc zagubionym i początkującym jednak z zajebistym pomysłem postaci, co nie oznacza że będę zajmował się głównie początkującymi postaciami. Content będę chciał mieszać, żeby zawsze było coś ciekawego. Całość będzie prowadzona w formie pisemnej w materiałach branżowych i tutaj w temacie czy też tam gdzie wskaże opiekun, nie wykluczam w przyszłości zmienienia formy ale na ten moment zostaje jak jest pzdr. Co do dobierania do odcinka, robię to ja patrząc na to co się dzieje w branży i łapiąc celebów IC - sugerowanie kogoś mimo wszystko będzie cool.

Edytowane przez Valentyna

image0.jpg

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin