Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Projekt IC] Kenley Funeral House

Willson

Rekomendowane odpowiedzi

logo.png.728639284582c004eb89a153559880a5.png

Kenley Funeral House to sieć rodzinnych domów pogrzebowych utworzonych w 1993 roku przez rodzinę Kenleyów.

Pierwsza siedziba została utworzona w Los Angeles i bardzo dobrze się rozwijała. Właścicielem był Jimmy Kenley który przed swoją śmiercią przekazał firmę swojemu synowi Williamowi.

Sieć cały czas się rozwijała i otwierała siedziby w innych miastach gdzie zbierała bardzo dużo pozytywnych opinii i zadowolone rodziny zmarłych z godnych i dobrze zorganizowanych ceremonii pogrzebowych.

Klientów cały czas przybywało a William zakupywał nowe pojazdy do floty oraz rozszerzał usługi o nowe udogodnienia oraz możliwości.

Po zarobieniu dużej sumy pieniędzy William postanowił przeprowadzić się do Los Santos i otworzyć kolejną siedzibę w tym mieście z myślą o dalszym rozwinięciu biznesu.

Po przyjeździe do Los Santos zakupił budynek znajdujący się na Strawberry Ave niedaleko szpitala. Jako pierwsze pojazdy firma wzbogaciła się o wysokiej klasy karawan do transportu zwłok oraz pojazd transportowy.

W siedzibie zakładu została udostępniona również możliwość kremacji denata oraz kompleksowa medycyna sądowa.

lokalizacja.png.c553041713bcb217179c8157911143cb.png

Strawberry Ave niedaleko szpitala.

unknown.thumb.png.fabffb141b01dffde8033e79c1ecb33c.png

547664761_usugi.png.14c36e0f37ee093fbdb8a334b4c6a317.png

Do  naszych usług należy między innymi:

Transport zwłok z miejsca śmierci , przygotowanie do pogrzebu , pochówek tradycyjny/kremacja , przeprowadzenie sekcji sądowo lekarskiej , organizacja uroczystości i zapewnienie miejsca pochówku.

cennik.png.8c50232051428ed152e98f40928dc765.png

Organizacja pogrzebu (w pakiecie wybrana trumna , transport ciała , przygotowanie) :  6000$

kremacja : 1000$

Ustalenie przyczyny zgonu : 1500$

Transport w cenie organizacji pogrzebu.

Cena miejsca na cmentarzu zostaje podana po wybraniu dogodnego przez rodzinę denata.

ooc.png.7215232473e93457e6271dd40ff08258.png

Spoiler

Witam , jestem nowym graczem na serwerze i wpadłem na pomysł utworzenia takiej firmy aby urozmaicić RP na serwerze , głównymi moimi celami jest rozwinięcie RP osób które uśmiercają swoją postać lub też immersyjne zajmowanie się cmentarzem i otoczeniem dookoła niego. Do rzeczy jakie są potrzebne mojej firmie zalicza się interior kostnicy z gta 5 , karawan romero , oraz pojazd transportowy speedo.
Myślę , że jestem osobą która będzie w stanie poprowadzić ten biznes na wysokim poziomie i osoby chętne odgrywać tego typu rp będą zadowolone ze współpracy z moją firmą . 
Discord: Willson#8582

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin